Nem tudnak több beteget fogadni.

Nagy a baj: Egy magyar kórház egész gyerekosztályát megbénított a koronavírus

Nem tud több gyermeket fogadni a mosonmagyaróvári Karolina Kórház gyermekosztálya a koronavírus miatt kialakult helyzet miatt.

"A járvány okozta problémák miatt, a tegnapi naptól remélhetőleg csak pár napig, osztályunk nem tud gyermekeket felvenni. A sürgősségi gyermekellátás is csak rendkívül korlátozott mértékben lehetséges. Ezért kérjük önöket, hogy a háziorvosi ügyeleteket keressék sürgős esetben. Gyermek sürgősségi ellátó helyünkre csak telefonos egyeztetés után lehetséges bejönni. Amint helyreáll az ellátás azonnal értesítjük önöket. A Karolina Gyermekrendelés profilunkon próbálunk addig is akár videochat használatával segíteni önöknek" – írta a főorvos, Dr. Szijjártó László.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ezt írja meg a törzsnek, ceciliának, káslernak, orbánnak!!! Ők máskép látják!!! Katasztrófa, ami itt Mo-on történik!!!
kissé felnőttem
mit szónokol erre orbán? lesz vúkk meg vak- cina védőfelszerelés maradt e még? ja igértek még Japánok is küldtek köszönet érte. Ez korrekt Tőlük is.
vacsi
Ez úgy hangzik, hogy a gyerekeket feláldozzuk a koronavírus oltárán: küzdünk, hogy megmentsünk egy öreget, miközben az unokáink meghalnak? Pl. perforált vakbél miatt - mint arra nemrégiben volt példa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.