Hiába állt le a globális turizmus, az új-zélandi Chatham szigetekre sietnek az új-zélandi utazók – írja a CNN 2021 júniusáig le van foglalva a sziget összes szálláshelye. Nagyjából 150 kiadó ágy van a szigeten, a kempingezés pedig tilos. Nem sokkal a világjárvány kitörése előtt frissítették fel a sziget turisztikai kampányát, így pont elkészült a weboldal és a szórólapok, mire Új-Zéland lezárta a határait. A helyiek nem mindig örülnek a turistáknak, mert féltik a környezetüket és a törékeny ökoszisztémát. Ennek ellenére szükségük van a turizmusra, ezért a kormány nemrég támogatást adott a szigetcsoportnak, hogy fejlesszék az infrastruktúrát, építsenek nyílvános mosdókat és bővítsék a reptere. A szigetre csak egy légitársaság, az Air Chatham indít hetente néhány járatot.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es nincs ejszakai kijarasi tilalom, fegyveres agyamentek az utcakon, minden oraban mas utasitas az embereknek - viszont tavasz ota tomeges PREVENTIV szures van, ami most sem all le, hogy gyakorlatilag belso megbetegedes nem tortent (18 ukran vendegmunkas a karanten letelte elott kapott koronat), es osszesen kevesebb, mint 2 000 ember betegedett meg, es OSSZESEN 22-en hunytak el, - ezek tulnyomo resze 80+-os eletkoru, mas alapbetegsegben szenvedo egyen volt.
Mi viszont orban terkepen pirossal TILTOTT orszagkent vagyunk jelolve, mig a vilag legfertozotebb orszaga, az USA zolddel.
Ennyit a dagadt focista "profizmusahoz"
No comment...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.