Megdicsérte őket.

Fontos üzenetet küldött Orbán Viktor a tanároknak, és az egészségügyben dolgozóknak

A helyzet nehéz, de le a kalappal az ápolónők, az orvosok, az egészségügyi személyzet és az iskolákban dolgozók előtt is, mert állják a sarat – mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfő reggel a Facebookon közzétett videójában.

A kormányfő közölte: az operatív törzs ülésén áttekintették a hétvégén történteket és a rendelkezésre álló védekezési kapacitásokat.

Hangsúlyozta: a nyomás nagy, de egyelőre "minden fronton állják a sarat" az orvosok, az ápolók, a kórházi szakszemélyzet és az iskolák is.

Orbán Viktor ismertette: covidos betegek ellátására alkalmas szabad kórházi ágyból 13 049, intenzív ágyból pedig 1634 van. Jelenleg 582-en vannak lélegeztetőgépen, intenzív ágyon, ennek háromszorosa még rendelkezésre áll – mondta.

Forrás: MTI

Kép: MTVA

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Vazzzze... és orvossal--nővérrel, plusz kiszolgáló személyzettel hogy állsz,,hogy állunk ??? Faszkalap...legyen szerencséd az egyik intenziv ágyhoz,,és lássanak el a kivezényelt katonáid..!! oszt jó napot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Vazzzze... és orvossal--nővérrel, plusz kiszolgáló személyzettel hogy állsz,,hogy állunk ??? Faszkalap...legyen szerencséd az egyik intenziv ágyhoz,,és lássanak el a kivezényelt katonáid..!! oszt jó napot.
kereső
"Vállonveregetés"- a pénzt, paripát fegyvert meg majd adjuk az egyházaknak. Szarházi.
ágimami
"Hangsúlyozta: a nyomás nagy, de egyelőre "minden fronton állják a sarat" az orvosok, az ápolók, a kórházi szakszemélyzet és az iskolák is."

Hol él ez az ember, mert hogy nem M.országon az biztos!!! Sokra mennek a dicsérettel, azzal nem fog változni semmi!!!
Egyre több a beteg, a szakember pedig egyre kevesebb!!! AKKOR MI LESZ, KIKET FOG MOZGÓSÍTANI???

Azt hiszem nekem mára elég volt az ilyen és hasonló cikkekből (van belőlük pár) mert már lassan 200 a vérnyomásom!!
zorka
@Shikari: De jobb lenne, ha a medvetáncoltató románoké lenne
Nyírfa
Szólni sem tudok a meghatottságtól. És a dicséret után mi következik? Megveszi a Balatont, a lányának a Fertő tavat, az Adriát, utal a türk banknak, elzálogosítja az országot, kivágatja az összes fát, hogy legyen elég hely az újabb és újabb stadionoknak, és kötelezi a népességet foci-edzésre, elvégre, ha foci-testben foci a lélek is, akkor nem kell tartania tőlünk - gondolhatja.
Szóval, megdicsérte őket. Mondanám, hogy röhögéssel indul a hét, de nem. Ez bennem undort kelt.
csak úgy....
nem szeretem az álszent hazudozókat,talán ezért nem jön be nekem a viktor.
justhpeter
Már nincs senki aki ezt a világon kívüli agyhalottat rávenné, hogy ne beszéljen minden nap hülyeségeket ?
Cicamama55
Amikor egy adott témában, az abban kompetens, járatos, elismert szakember nyilatkozik, elolvasom, meghallgatom, értelmezem, s ami rám vonatkozik, be is próbálom tartani. Viszont, ha Orbán Viktor teszi ezt, az árvizek,, a havazás, a bevándorlók, a vírus stb miatt az egyszemélyes stúdióban, elég ha a címet elolvasom, nem érdekel mit mond.Tegyen, intézkedjen a népéért ott, ahol ő az illetékes! Nem hallja meg az elesettek, fiatalok, idősek sóhajait?! Az lenne a feladata, ha valóban szakértő emberekkel venné magát körbe, akiben megbízik, s rájuk hagyja az intézkedést! A szakmai tudás az nem pártfüggő, az a fej és a lelkiismeret összmunkája! Ő meg tenné a dolgát mindenkiért, az országban élő embewrekért!
karma1
B@ssza meg, ne uzengessen, hanem amikor a Parlamentben kerdezik ot az egeszsegugyrol es az oktatasugyrol, alljon ki es mondja ki, hogy mit akar, es mit miert tesz! Ez a MINIMUM, amit kutyakotelessege megtenni, mint az orszag fo SZOLGAJA!
Aki Én
@cSicskari: Ne told túl, épp elég hiteltelen troll vagy már így is.
karma1
@Shikari: Vigyazz, olyan gyorsan akartal benyalni a fo"ninek, hogy nem nagybetuvel irtad a megszolitasat!!! Ezert akar fel is pofozhat ejjel a varfokan... (Ha tudod, hogy honnan van ez az idezet. de ugysem fogod tudni)
csak úgy....
@karma1: hisz ö sem tudja konkrét,hogy mit akar mit szeretne! neki (nekik) jó legyen a többiek meg le vannak zarva.
karma1
@csak úgy...: Ha meg nem tudja, akkor ne uzengessen. Ha nem tudok mit mondani, akkor inkabb kussolok, de nem uzengetek, raadasul ujabban a facebook-on keresztul. (Azt se o kezeli, mert ahhoz is hulye. Valoszinu a lovakaro meg a va'jt fatekno mellett lehet a computere, aztan meg van jelolve egy piros pottyel, hogy tudja, melyik az a 3 kozul...)
csak úgy....
@karma1: orbán élvezi,hogy ö a góré és szeret okosabbnak látszani a szomorú valóságnál.
kereső
@karma1: magyarország különleges hely. A facebook az új Magyar Közlöny.
csak úgy....
@Shikari: bimbó,még sérvet kapsz az erölködéstöl! :)
nagy föladatot bízott rád orbán viktor,neked észné köne lenned a haza védelmében! :)
Jozefina
Nem üzengetni kellene, hanem biztonságot adni, védőfelszereléseket, pénzt biztosítani a védekezéshez!!! Maszlagból, üzemgetésekből konzultációs izékből már tele a padlás!!!
Clavigo
@Shikari: Te konkrétan egy marha vagy,,de abból is az " emeletes " fajta.
balos
@Clavigo: A Marha 1 hasznos élőlény,a sinkari pedig csak hülye aki ráült a nemzethy turul faszára forgónak!
csak úgy....
@Clavigo: hasonló marhákat küldött ferencz jóska és horthy miki a vágóhídra az I.-és II. világháborúba, -@Shikari: még ifjúhgárdista is volt,szerintem bevethetö a covid ellen .
kereső
@csak úgy...: De csak a frontvonalban!, nem a hadtápban ám.
csak úgy....
@kereső: szartpuculni! -csicskáknak az a dóga!
kereső
@csak úgy...: Van hozzá dógos két keze, meg egy bejáratott nyelve.
csak úgy....
@kereső: ugye mi nem sveik a derék katonáról diskurálunk,mert annak is vót nyelve és még is csak csicskás vót!
kereső
@csak úgy...: Sveik imádni való csicskás volt- nagy nagy bölcsességekkel. Akiről mi most beszélünk, a nem csicskás, hanem csicska.
kereső
@csak úgy...: Felülvizsgálat! Sértő a derék katonára nézve , vele egy lapon emliteni a szóban forgót. Ő nem "derék katona", hanem egy fideSS prosti.
vacsi
Most olvastam, hogy nem kapták meg a teljes fizetésüket. Erről mi hír?!
karma1
@justhpeter: Tudod, az "ovei" ugy vannak ezzel a viktor gyerekkel, mint kocsmaros a reszeg emberrel: a kocsmaros nem bassza ki a kocsmabol a reszeget, mert akarhanyszor folebreszti, a pias mindig fizet.
Kepzeld el, ha most valaki orbant "felebresztene", ki fizetne akkor a rundot?
karma1
@Cicamama55: Tanuld meg, Kedves, egy elmebeteg sohasem bizik SENKIBEN SEM! Es mivel tudjuk, hogy orban sulyosan serult elmevel van meg mindig a porondon - hat ne varj sokat.
Cicamama55
@karma1: Nemhogy sokat, lassan semmit! Semmi jót! :(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.