Ezt írta Facebookon a miniszter.

Varga Judit: Nem Magyarország támadja az EU-t, hanem fordítva

Magyarország soha nem Európa ellen, hanem éppen Európáért és gyermekeink, unokáink európai jövőjéért küzdött és küzd – írta Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-oldalán hétfő reggel.

"Tisztázzunk néhány dolgot az uniós költségvetésről szóló végső döntéshez közeledve Magyarország és az Unió viszonya kapcsán, hiszen a hosszú tárgyalások során az uniós intézmények, egyes tagállamok és a hazai ellenzék sok kérdést belekevert a számok közé" – fogalmazott a miniszter.

Hozzátette, Magyarország az unió alapító atyáival egyetértve azt vallja, hogy Európa vagy keresztény és humanista lesz vagy nem lesz.

A magyar és az európai emberek döntő többsége határozottan úgy véli, hogy Európának nem szabad feladnia identitását és azokat az alapvető értékeit, amiktől Európa a világ legélhetőbb kontinense – közölte.

Magyarország a 2004-es uniós csatlakozáskor nem egy föderalista Európára, nem a globalizmusra és főleg nem az Európai Egyesült Államokra mondott igent, hanem az erős nemzetállamokra épülő, egymást segítő és tiszteletben tartó szövetségre. A csatlakozáskor nem adtuk fel a nemzeti szuverenitásunk azon részét, hogy eldönthessük, kivel akarunk együtt élni a saját hazánkban. Nem azért mondtunk igent az unióba történő belépésre, hogy Brüsszel meghatározhassa számunkra, hogy mit tartunk családnak, mit hívunk házasságnak és kik és milyen feltételekkel fogadhatnak Magyarországon örökbe gyermekeket – írta a miniszter.

Közölte: nem igaz, hogy a migrációs válság során Magyarország nem volt szolidáris a többi tagállammal, hiszen több százmilliárd forintot költött Európa határainak védelmére, és igyekszik helyben segíteni a bajba jutott embereken, mert úgy véli, hogy nem a bajt kell Európába hozni, hanem a segítséget kell a rászorulókhoz eljuttatni. Nem Magyarország támadta a többi tagállamot a migrációs politikájuk miatt, hanem fordítva – hangsúlyozta.

Varga Judit rámutatott: nem Magyarország támadja Brüsszelt és más tagállamokat különböző, mondvacsinált jogállamisági köntösbe bújtatott vádakkal, hanem fordítva.

Nem mi kritizáljuk azokat a tagállamokat, ahol nincs alkotmánybíróság, vagy a kormány közvetlenül irányítja az ügyészséget, vagy ahol a politikai szereplők nevezik ki a bírákat, hanem fordítva. Nem mi kértük számon a jogállamiságot azon tagállamokon, ahol az utóbbi időkben folyamatosak a keresztények elleni brutális támadások és egyre gyakrabban fordulnak elő antiszemita atrocitások, hanem ők rajtunk – sorolta Varga Judit.

A miniszter rámutatott arra is, hogy szemben a magyar ellenzék állításával, az uniós támogatások, kohéziós források nem könyöradományok, hanem az uniós szerződések alapján Magyarországot jogosan megillető kifizetések.

Magyarország ezen forrásokért cserébe a csatlakozáskor rengeteg mindent vállalt, többek között: megnyitotta piacait, lemondott a vám- és egyéb bevételeiről, átültette a teljes uniós joganyagot, elfogadta a tőke szabad áramlását (ezzel lehetővé téve a tőkeerős nyugat-európai cégek korlátok nélküli beruházásait), valamint Magyarország is jelentős összegekkel járul hozzá az unió közös költségvetéséhez – írta.

Nem Magyarország zsarolja és helyezi nyomás alá Brüsszelt az uniós költségvetési forrásokról döntő tárgyalások során, hanem fordítva. Aki ismeri a magyar történelmet, az pontosan tudja, hogy amikor gyermekeink és unokáink jövőjéről van szó, akkor a magyar emberek és Magyarország nem köt kompromisszumot, jelentsen ez akár szabadságharcot, akár csak egy egyszerű vétót – írta.

"Mert elfut a víz és csak a kő marad, de a kő marad" – idézte Varga Judit a Facebook-oldalán Wass Albertet.

Forrás: MTI

Kép: Facebook

102 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@kereső: azt is mondhatná,hogy mindíg a kicsi kap a fejére! ...az öcsénk is azzal védekezett,ha valamilyen
hüyeséget követett el!! Azt hitte,hogy az mentesíti minden hülyeségétől! ...mint ez a kis orbánpincsi is...!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Libuska te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak szimplán egy gátlástalan hazug tróger! =))
kereső
@RonaGyuri:" csak szimplán egy gátlástalan hazug tróger! =))"

De azért próbálkozik. A Welt-nek adott interjújában kifogásolta, hogy a "nyugat" nagyobb teret biztosit a amagyar ellenzéknek, holott csak egy törpe minoritásról van szó. Na ja- 2törpe minoritás" az, akinek 2018-ban annyi/több!! szavazat volt mint a fideSS-nek.Főleg levesszük a pénzért vásároltakat.
Gazella
Ostoba liba! Nem az EU, de nem is a Magyarország, hanem maga a narancs/fityesz/ kormány támadja az EU-t! Aki meg beveszi a te maszlagos mesédet az mind narancs birka!
kokopelli
@kereső: azt is mondhatná,hogy mindíg a kicsi kap a fejére! ...az öcsénk is azzal védekezett,ha valamilyen
hüyeséget követett el!! Azt hitte,hogy az mentesíti minden hülyeségétől! ...mint ez a kis orbánpincsi is...!
namihami
A pénzt és a stallumot meg kell szolgálni.
Ez egy mókuskerék, két lehetőség lehet. Vagy egyre gyorsabb ütemben-egyre nagyobbakat kell mondania. Vagy kiszáll. Ag első a további jólétet, a második az orbáni rendszer általi tönkretétel jelsntené. Erről többen tudnánaj mesélni...
kissé felnőttem
tán tisztázni kellene a fogalmakat? állam ? vagy jogállam + kettős mérce? sajtó ? tv ? rádió?
Szabadeurópa 1949-től ugye kis szünettel? vagy minden a miénk vagy csak a maradék? vagy az sem?
kb 50 ezer unios pályázatból ? mennyi a kisemberek aránya? 100- 1 vagy egy sem? csak egy szük zseni kör tud nyerni ? vagy ámitás csak? nem bunda ? de olyan kilóg a lóláb téma.
Amúgy az ellenzéket kósa kupakgyüjő is ellenségnek, hazaárulózott választás után utána meg felbátorodott jópár. ? hát kikérem magamnak a saját hazámban ennyire diszkriminálnak ? már ne is legyünk?
Más Kárpáti András " Következmények nélküli ellenzék " cikkére: Amilyen a mosdó olyan a törölköző. Volt kitől tanulni. A közös múlt a Kisz vagy a párt ugye?
aztán jött a zsurpubizás kisnyilasozás kommunistázás és ki bátorkodta mindezt? A parlamentben? meg a flegma és kitérő válaszokat? meg a kövér bajszos stilust hát ennyi,
ja mindenki magából indul ki a saját háztájiba kéne elöszőr leosztani a politikai kulturát és elvárni megkövetelni !!!
A másik is Ember fogalmát ! mert amig gyalázkodás van és lesz addig max a diktatura alakul se megbékélés sem előbbrejutás itt 1000 évig nem lesz
vitriol
Vargakisasszony maradjon a dekázásnál, azzal idézi elő a legkevesebb bajt!
Aki Én
@Málna: Nincs igaza. Tudatosan hazudik, félreinformál titeket, csúnyán kihasználja, hogy tompák vagytok.
Fel kéne háborodnotok, hogy ennyire hülyének néznek titeket.
Habár az azt is jelentené, hogy nem vagytok annyira tompák.
simmering73
Látom meggyógyult. Dől belőle a hülyeség.
Aki Én
@sgl: Miért, úgy látod, nélkülem nem írnak be?
Még ha azt kérnéd, nem bántsak beteg embert, mert az csúnya dolog...
Jozefina
Ez a nő egy hpcs. A szeméből is konokság sugárzik!!!
Gyurka80
@RonaGyuri: Igaza van Varga Juditnak! Te meg elvagy tévedve, fordulj orvoshoz.
Málna
@sgl: Saját magadat hülyíted ezzel a trolletetéssel. Egyszerűen csak kevés és gyáva vagy ahhoz, hogy leállj vitatkozni valakivel, aki másképp látja a dolgokat, mint te. Meg hát ugye nem szeretitek, ha megzavarnak a fröcsögésben, és megpróbálnak gondolkodásra kényszeríteni...
Aki Én
@Málna: Te viszont egyre jobban meggyőzöl engem abban, amiben eddig sem volt sok kétségem. Bocs.
Aki Én
@Gyurka80: Nincs igaza, viszont te már orvoshoz se fordulj.
justhpeter
Varga Judit pontosan tudja miről van szó. Nem az a feladata, hogy az igazságról beszéljen, hanem az, hogy az orbáni egypártrendszer felépítése érdekében manipulálja az embereket. Ez valóban egy lojális hozzáállás a vezéréhez és amikor vége lesz a NER-nek együtt is fognak bukni. Mert megérdemlik !!!
Gyurka80
@Horizont: Aki még hisz a lyukas zoknis fetrengő lódokinak, annak baj van a toronyban.
Gyurka80
@Horizont: Téged lehetelen gondolkozásra késztetni, nincs mivel.
Málna
@Aki Én: Már megint nem tudsz a témához hozzászólni, csak személyeskedsz. Engem nem zavar, mondjad csak...
Málna
@Horizont: Onnan, hogy azt akarom. Ez egy hülye kérdés volt.
Aki Én
@Gyurka80: 12:48 Nem kell neki hinni. Akinek van esze és körülnéz, láthatja, amit ő.
Ma már igazán csak akarni kell.
Aki Én
@Málna: Totál igaza van @sgl: -nek. Nálad különösen szembetűnő, hogy miért küldtek ide.
Ostoba és aljas vagy, semmi jelentősége annak , amit ideszarsz.
A hétvégi teljesítményed különösen beszédes. Látszik, hogy nem tévedtem veled kapcsolatban.
Aki Én
@Horizont: 12:48 Mert nagyon buta, és indokolatlanul nagy az önbizalma. Ő ezzel próbál mások fölé kerekedni, nem a tényekkel. Azok nem érdeklik, mert aljas propagandista.
Azt sem látja, hogy a besúgó apukás, ám de bőszen komcsizó cseléd mit hazudozik össze, éppen őket félrevezetve.
RonaGyuri
@Gyurka80: ja mert az európai polgárokról te olyan sokat tudsz!! =))
kokopelli
...honnan tudjka a luvnya,hogy az európai emberek többsége mit "vél"? Rendben,ha ő a reggeli székletén számítja
ki,de nem hiszem,hogy sok százmillió ürüléket vizsgál át naponta!Igaz,hogy a kormánány jobban fizet a "Rókáczy-tér"!
lusta
@Málna: Például ez szemenszedett hazugság. ˝Európa vagy keresztény és humanista lesz vagy nem lesz˝ Ilyet Robert Schuman, akire orrba-szájba hivatkoznak, nem mondott. Folytassam?
lusta
Azt is leírhatná a dekanéni, miért is azonosul a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk Magyarországgal. Ha gondvan, akkor nem Magyarországot támadják, sőt más országot sem támadnak, hanem az adott kormányt, a mi esetünkben a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunkat és qurmányunkat.
Gyurka80
@Horizont: A te h@leségeidre meg aztán senki nem kíváncsi .
Gyurka80
@RonaGyuri: Mikor beléptünk az EU-ba akkori feltételeket elfogadjuk.Azóta kitalált feltételeket dugják fel maguknak.
Málna
@lusta: Valóban, erről nem találtam hiteles forrást.
kokopelli
@lusta: Elég régen emlegetik azok a nemzetek akik a pénzt adják,hogy a pofátlan "fogadó"-k ellen egy kétsebes-
ségest EU-t kell létrehozni! Azon nemzetek jobboldali politikusai szeretnék végre azt megvalósítani,akikhez az Or-
bánék dörgölődzni akarnak! A jobboldali pártok! Már a "Néppártnak is tele van az "acskója" a fidesszel!
lusta
Na kérem szépen ez a buta libuska, tényleg az, hülyeségek garmadát írja, mert fogalma sincs mit ír. Úgy látom, a jogi diploma még észt nem jelent. Azt írja a picinyem, hogyasszonnya ˝Magyarország a 2004-es uniós csatlakozáskor nem egy föderalista Európára...˝, meg korábban azt is leírta, természetesen rossz idézve, hogy az Unió alapítóatyjávakl egyetért, de mindenben, vagy csak mazsolázgatunk? Ugyanis Robert Schuman 1950. május 9-i nyilatkozatában pont föderalista Európáról beszél. ˝Die Zusammenlegung der Kohle- und Stahlproduktion wird sofort die Schaffung gemeinsamer Grundlagen für die wirtschaftliche Entwicklung sichern – die erste Etappe der europäischen Föderation – und die Bestimmung jener Gebiete ändern, die lange Zeit der Herstellung von Waffen gewidmet waren, deren sicherste Opfer sie gewesen sind.˝
kereső
@lusta: És ez a hazug némber dolgozott évekig Brüsszelben, az Eu apparátusában.
lusta
@kokopelli: Nem ért tudni, hogy Magyarország kb. 1 milliárd eurót fizet be úgy, hogy 5 milliárdot kap vissza. Mindenki szeretne ebből a gazdasági válságból - amit a koronavírusos világjárvány okozott - minél előbb kilábalni. Ha emiatt pl. a románok, szlovákok, stb. nem kapnak pénzt, megnézhetjük magunkat.
lusta
@kereső: Igen és ez a szemét Brüsszel fizette libuska őnagyságát.
kereső
@lusta: Méghozzá nem is akárhogyan. Na de nem ez a lényeg- hanem az, hogy az Eu alapszerződést, és a belépés óta keletkezett módositásokat Magyarország elfogadta, aláirta, ratifikálta-azaz kihirdette. És akkor most jönnek ezek a hazugok, és szembe köpik az egész országot a vétójukkal, a hazugságaikkal.
Aki Én
@kereső: @lusta: Félek, hogy ez az ember sokkal inkább hazug, aljas hazaáruló, mint buta. Persze a kettő nem zárja ki egymást, sőt.
lusta
@Málna: Pour l'Europe, Robert Schuman
Az idézet egész pontosan a következő:
˝Democracy will be Christian or it won't exist. An unchristian democracy is a caricature which sinks into tyranny or anarchy.˝
˝A demokrácia keresztény lesz, vagy nem lesz. Egy keresztényellenes demokrácia olyan karikatúra lesz, amely vagy zsarnokságba, vagy anarchiába süllyed.”
RonaGyuri
@Gyurka80: nagyon buta vagy mert ezeket a feltételeket fogadtuk ek, csak nem tartjuk be! =))
Clavigo
@Shikari: Te akkora ökör vagy ,,hogy veled szántani lehetne,te muzsik.
Gyurka80
@RonaGyuri: Ja a pl. migránsok kvótája is megvolt belépésünkkor, fordulj dokihoz.
RonaGyuri
@Gyurka80: rajtad már az sem segít!!! =))
RonaGyuri
@Gyurka80: nem mindenki olyan korlátolt barom mint te! =))
lusta
A sok szerencsétlen jön itt az (i)gazságügyi miniszterrel az élen a sok hülye vakerral, hogy erről nem volt szó, arról sem volt szó, amikor beléptünk a zunióba. Ja kérem szépen, egy étteremben sincs kiírva, hogy késsel villával kell enni. A menzán az sincs kiírva, hogy az asztalon lévő vizeskancsó nem azért van ott, hogy az ujjainkat abba mossuk bele. Igen, régen a buszon és a villamoson még kiírták, hogy nem lehet ám csak úgy köpködni. Ma már nincs kiírva, de az ilyen négybetűs hülyék miatt akkor lehet?
solidedge
Hogy is van ez. Magyarország jogállam, de nem lehet a pénzeket jogállamisághoz kötni. Akkor most ki a hülye?
Gyurka80
@Szeparepa2: Libsikém elgurult a gyógyszered, ilyen csúnyán beszélsz?
Gyurka80
@solidedge: Amit kitalálnak jogállamisági kritériumot, köze nincs a jogállamisághoz.Olvasd el a cikket le van írva.
kereső
@lusta: 13:52 Románok, szlovákok? Na de mit szólnak az olaszok, a spanyolok? Ők azok akiknek erre a legnagyobb szükségük van most.
kereső
@Gyurka80: 14:54 ?iról hadoválsz Te szerencsétlen? Ezzel nem módositották az alapszerződést. Egyébként meg a kvóta megállapodást orbán is aláirta, sőt túl is teljesitette- csak erről elfelejtette az együgyűeket tájékoztatni. Mert akkor kiderült volna rég- hogy ezzel is átvert benneteket, és ismét hazudott az ő nyájának,
kereső
@Horizont: Tökéletesen igaza van Hadházynak. Már régen meg kellett volna lépni. De még most is ott vannak, és kérdezik orbánt- meg jól beszólogatnak neki. Az meg rööhög a markába, hiszen az ellenzék is ott van a parlamentben, szólhat is- a parlamenti demokrácia működik, és nem mellesleg legitimiálja orbán minden törvényét.Még akkor is, ha nemmel szavaz.
Béla333
Loptok mint az állat! És hazudtok is!
Rólatok - maffia tagokról szól ez a történet és közvetve rólunk, magyarokról.
Nektek nem az Unió, nem Magyarország a fontos, hanem az, hogy úgy tudjátok ellopni az Unió és az ország pénzét, hogy azért ne kelljen felelősséget vállalnotok.
Nem fog sikerülni! El lesz kapva a grabancotok!
kereső
@Horizont: Ezért nem kéne már ott lenni- beszélgessenek magukban, maguk között- és játszanak közben azzal, amivel egyidősök- ne velünk.
Lepényleső
Sokak reménye a honban ha le is győzné?
verőce21
Brávó!
Én sem tudtam volna különben megírni, amit dr: Miniszter-asszony nyilatkozott...!
tothjani
Undoritó ez a nő, van pofája ugatni az Unió felé hogy "Aki nem lép egyszerre nem kap rétest estére.", de a BK nem veszi észre hogy a hordája ugyanezt csinálj az "ellenzéki" városokkal.
voltmárjobbis
Mennyire tette szét a lábát varga orbánnak?
lusta
@kereső: A vétóval csak azt érik el, hogy a magyar gazdaság mélysegekbe szakad. Amennyiben decemberig nem tudnak megállapodni, akkor az ineiglenes költségvetés lép életbe. Ez azt jelenti, hogy az előbbi évi (2020) költsévetése szerint minden hónapban az 1/12 része kerül kifizetésére. Tervezés nuku. Ami marad, az a megkezdett beruházások finanszírozása és a földalapú támogatás. Minden mást el lehet felejteni.
Peller Anikó
@voltmárjobbis: Magyarország soha nem Európa ellen, hanem éppen Orgán Vicctorért és gyermekeink (?), unokáink európai jövőjéért küzdött és küzd. Minden mást el lehet felejteni.
voltmárjobbis
@Peller Anikó: ma 22:03
Persze, nem Mo. van Európa ellen, hanem éppen "Orgán" victor. orgán, ahogy írtad a nevét.
verőce21
Megdöbbent, hogy az EU 27 tagállamából összesen 2-nek van annyi esze (és bátorsága), hogy fellépjen a jogállami gumitörvényekkel szemben...
voltmárjobbis
@Peller Anikó: 22:03
"unokáink európai jövőjéért küzdött unokáink európai jövőjéért küzd"
Tényleg küzdött: Olyan jól, hogy százezer számra hagyták el Mo.-t a fiatalok és szülnek nyugaton unokát az európai jövőért és nem orbánért.
Benned kipcsak vér folyik? "A magyar kormányfő a Türk Tanács VII. csúcstalálkozóján beszélt arról, hogy sok magyarban kipcsak vér van."
nezelodo
Nem is értem, miért Európa két "legdemokratikusabb" országa ágál a jogállamiság elvárása miatt, ahelyett, hogy megtanítaná a többit is arra!!!
evacica
Jó lenne már, hogy ha tudomásul venné ez a mocskos kormány, hogy nem a magyarokat, ha nem a kormányt marasztalja el az Eu!!!Csalnak lopnak hazudnak, teszik ezt, hogy ehhez meg van a felhatalmazásuk! Minden aljas dolgot megtesznek, hogy a hatalmukat megtartsák! Ritka gerinctelen erkölcstelen banda, aki folyton a nép mögé bújik! A kormány és a nép nem azonos, jó lenne, ha ez a nő is tudomásul venné!
evacica
@verőce21: Csak azt nem értem, ha Mo és Lengyelországban minden rendben a jogállamisággal akkor mi is a bajuk?!Miért kapálóznak ennyire ezért ?! Ha nem tudná valaki, azért mert ennek a 2 országnak a vetője srába tiporja azt, a hatalma és a zsebe érdekében!
verőce21
@evacica: Rosszul látod!
Ez a "jogállamiság" egy gumiszabály, amit úgy lehet nyújtani, ahogyan és amerre akarják. A lényeg a muszlimok befogadásának megtagadásában rejtőzik.
Aki nem akarja önként feladni Európa muszlim kalifátussá alakítását, azt támadni kell, minden lehetséges módon. Erről a népet sehol sem kérdezték meg, csak folyik az illegális betelepítés...
A zsebüket azok tömik, akik akik behódolnak Európa tönkretétele érdekében...
kereső
Nem egyszerű a dolog az biztos- még Merkel számára sem.(jól bevitte orbán az erdőbe- magyarán hátba szúrta), mert ha bármiféle engedmény lesz jogállamiság ügyben orbánnak, hogy ne vétózzon- akkor az Eu parlamentje fog vétózni. Megengedheti-e ezt magának a soros német elnökség, egy balkáni lótolvaj miatti arcvesztést?
Eladott Ország
@verőce21:ma 11:13 ♦ "Rosszul látod" ( klasszikusokat csak szó szerint)
Ez a Mészárosok mangalicatrágyás gumicsizmája alatt csendben haldokló magyar ugar, ahol a NER-ben gyökerező áporodott nacionalista sikerpropaganda ellenére megpattant mintegy 600 ezer jól képzett/ vállalkozó szellemű hazánkfia, ahol a felső tízezer arcbőrpirító luxusban hátradőlve szemléli, ahogyan hőre tágul a vagyona, és ahol a nem létező középosztály elszegényedve, fásultan vegetál Európa peremén, a felcsúti Disneyland és a felfoghatatlan látszatberuházások árnyékában. Pucér seggű kelet-európai kisállamban, ahol a felső tízezer és a középosztály közé kráternyi szakadékot ásott a nemzeti-keresztény harácsolás kormánya. Nekünk meg közben lassan a sünt szarás megpróbáltatásaival ér fel mindegy egyes nap.
Orbán: Eddig 86 ezer migránst engedtem be
www.hetihirek.hu/uploads//2019_17_lapszam/revayhozmigransorb_w.jpg
Jó pénzért jöhet a migráns, csóró migránsnak stop.
delhir.info/wp-content/uploads/2018/03/d%C3%A9lh%C3%ADr2.jpg?fbclid=IwAR0ZRRJburYpY_LKdIuYAeTk5EoP-KCRNhxGOsTxqr-0hTROFyludQ_Tl6g
evacica
@verőce21: Sajnállak nagyon hogy a fidesz és Orbán hülyeségét beveszed, de ez legyen a te problémád!A jogállamiság nem erről szól!Pl médiatörvény, vagy hogyan nevezték ki most a Kúriaelnökét, vagy a fékek és ellen fékek hogy működnek-
evacica
@kereső: Legfeljebb felfüggesztik a szavazati jogukat, oszt jó napot, lóvé meg az ablakba!Csak akkor miből fognak lopni?!
Aki Én
@evacica: Szerinte itthon minden (is) rendben van, orbán maga a hazafi, és az is oké neki, hogy 2 megy szembe 25-tel. De várjuk ki a végét, a lengyelek még bizonytalanok.
verőce21
@evacica: Ez az amit említettem, hogy a "jogállamiság" egy nagyon gumiértelmezés!
Ha lebontanánk a déli határon lévő kerítést mintajogállam lennénk...!
Gyurka80
@Eladott Ország: Neked a gyurcsányi az igazmondó, aki hazudtunk reggel délben...Rossz lehet neked!
Sámannus
Minden amit a fidesznyikek állítanak a valóság kiforgatása.
Gyurka80
@Jozefina: Neked a vadai jön be: Micsoda ízlés!
nezelodo
@evacica: Elröhögtem magam amikor a vitapartnered a muszlim kalifátust emlegette veszélyként! Szerencsére nem sikerült, csak egy helyen muszlim terroristát találni az országban, azt is Orbán baráti körében és a vejkó üzletfelei között, a Cinegében a nemzetközileg körözött arab "professzor" személyében. Aztán halálra sértődnek ha hazugnak nevezik őket.
Pipás
@verőce21: Te aztán teljesen "tisztában" vagy, hogy mi a problémája az EU-nak Orbánékkal. Mantrázod a hülyeséget.
silber13
Judtka! a vezírednek tetsző sületlenségek szajkózása helyett inkább zongorázni tanulj meg!:-)))))))))
silber13
@Gyurka80: Gyurika!Esmég ide evett a fene?
verőce21
@Pipás: Mesélj, mit álmodtál róla...!
silber13
@Gyurka80: 13:06-a: Igazán megtanulhatnád Gyucsány nevét helyesen leírni ha annyit emlegeted
gina
Elmebeteg csaj,és ez is csak hazudik,, mocskos fidesz s@rki
Pipás
@verőce21: Sajnos nem csak a kreativitásod van a béka feneke alatt. :D
Sámannus
Zi nem támadjátok az országot, csak szétveritek.
Gyurka80
@silber13: Így helyes, nem hallottál a gyuszi taxisról?Nézz utánna.
Gyurka80
@sgl: Jajj aki bartust olvas az mindenre képes.
kokopelli
@Pipás: ...már maga a megszólítás... " dr: Miniszter-asszony...! Melyik szomszédos ország nyelvezete ez? (;-))
Aki Én
@Gyurka80: Bizony. Még olyanokat is, amilyeneket te sosem fogsz. És ennek semmi köze Bartushoz.
Gyurka80
@Aki Én: Ha szereted a h@leségeket lelked rajta.Igazad van én ilyeneket nem olvasok.
Gyurka80
@Szeparepa2: Nevedhez méltóan te egy marharépa vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.