93 újabb áldozata van a járánynak, 7236 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 582-en vannak lélegeztetőgépen.-------A kormányzati koronavírus oldalon megjelent hétfő reggeli számok alapján 6098 tesztet végeztek el, de ennél több, 6495 új fertőzöttet találtak. Az ellentmondásra egyelőre nincs magyarázat. (Az valóban kézenfekvő, hogy a bejelentett új fertőzöttek száma és az elvégzett tesztek száma között nincs összefüggés, bár ezek a számok nagyjából együtt mozogtak eddig, és külön semmi értelme nincs kommunikálni ezeket. Írtunk az operatív törzsnek az ügyben.)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@csak úgy...: Változnak az idők! Ellenzékben a fidesz nagyon tudta, mihez van joga, mint ellenzék. Naponta háromszor trombitálta szét. Mára kijelentette, hogy a parlament ellenzék nélkül is működik! Ezt be is tartja részéről!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@sgl: a nácik és a bolsik nem türik az ellenzéket! azért ez elgondolkoztató...
Nessy
@csak úgy...: Változnak az idők! Ellenzékben a fidesz nagyon tudta, mihez van joga, mint ellenzék. Naponta háromszor trombitálta szét. Mára kijelentette, hogy a parlament ellenzék nélkül is működik! Ezt be is tartja részéről!
kereső
Orbán korán kelt. Mondta a mai nyerő számsort. Ja, hogy nincs közük a valósághoz? Nem szoktátok még meg.Vagy felcserélte a kettőt- de az előbbi akkor is igaz.Nem jó statisztikus lenne belőle- ott alapkövetelmény a következetesség.
csak úgy....
@Nessy: hogy adolf ,stalin és rákosi kísérje öket álmukban és a szomorú de igazságos végük!
vitriol
A tesze-tosza kormány továbbra is szerencsétlenkedik. Eddig szándékosan hazudoztak a fertőzéssel kapcsolatban, de mostanra már akkor sem tudnának igazat mondani, ha akarnának. Végképp elveszítették a fonalat, a saját statisztikájuk sem működik, már csak a fotballmeccsek eredményét tudják követni, tartok tőle, más nem is érdekli őket!
jesz
egy biztos..a jelenlegi kormány mindent megtesz a bukás ellen...bármi áron, pénz nem számít...
Az elkövetkező hetek próbakőnek számítanak...ha az egyre több megbetegedés, az összeomló állami egészségügy nem mozgatja meg az ellenzéket, akkor a fidesz nyert. Ha most nem buknak meg, akkor soha. Ami az ellenzéken múlik, az a fidesz kormányontartása, csak ezt a nép nem tudja...ugyanis a parlamenti büfé olcsó, fűtenek, és nem kell tenni semmit..na jó, talán néha ki kell vonulni, de akkor is csak a büféig.
Hogy? Mi van a járvánnyal? Ja, értem...azzal semmi...köszöni jól van, tombol tovább...a lényeg, hogy a napi statisztika szépet mutasson, és megnyugtassák a népet.

Ausztria viszont elesett, köszönhető a sok vírustagadónak, és kecskebaszónak, akik pont leszarják a fehérembert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.