A kormány a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos helyreállítási alaphoz szükséges rendeletet sem fogja megszavazni.--- Hétfő délután politikai vétót emel a magyar kormány Brüsszelben a 2021-2027-es uniós költségvetés ügyében, azért, hogy a folyósításokat ne kössék a jogállamiság feltételeihez – értesült a Portfolio. A Reuters hírügynökség kérdésére Kovács Zoltán kormányszóvivő is megerősítette a lap értesülését, ugyanakkor Varga Judit igazságügyi miniszter hétfő reggeli Facebook-bejegyzéséből is erre lehetett következtetni.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Shikari: Húúúú de hülye!!!:-))))))))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Megfogja találni az EU a módját annak, hogy két idióta ember miatt ne lehessen EU költségvetés!!! Majd szépen kikerülik őket és nem nekik utalnak, hanem azoknak, akiknek szükségük van rá!!! Önkormányzatok, civilek, stb!!!
silber13
@Shikari: Húúúú de hülye!!!:-))))))))))))))))))))
Aki Én
@Shikari: ...te totál lepusztultál, önmagadnak is csak silány paródiája lettél.
Végső stádiumban már egyedül fogsz szembeszállni az eu-val, ma még a ,,mi" szintjén vagy.
namihami
A baj, mit baj-tragédiánk az, hogy ennek is a zemberek fogják meginni a levét.
Az orbáni csordát legeltetni kell, mert ha nincs pénz-nincs engedelmes csürhe. A kinti hiányt pedig csak benti elvonásokkal és áremelésekkel lehet pótolni. És, mivel a börtön ott leng a feje felett, be is fogja vezetni. Hacsak...
Hacsak nem áll végre a sarkára a nép és talál egy barátságao placcot egy erős betonfallal. Ahogy a románok bukkantak rá, anno...
Gazella
Ki lesz rúgva az egész narancs bagázs az EU-ból. Na innentől egy font vagy mi cent se jön nektek narancs agyúak!
Gazella
@Shikari: te agy fasz!! Mostantól te neked se utalnak egy centet se a hazug propagandádért!!
Oposit
Lehet most írta alá az ország halálos ítéletét ez a dagadt cigány. Ebből még nagy baj lehet gecik! Aki meg itt örvendezik, az meg rohadjon meg a legelsőnek közülünk!
Klubtag
Ez az, amikor az aljasok, szarháziak, semmirekellők tobzódnak, mert tehetik...Egyébiránt köszönjük az egész problémakört a német autóiparnak, amelyik mind a nagyasszonyt (Angela Markelt), mind ezt a kis pöcs magyar "miniszterelnököt" halálos szorításban tartja...nem sikerült a második világháborút megnyerni?, sebaj, A Marsall segéllyel és azóta más módon is elérik a sikert...Horthy helyett 2010. óta ilyen Orbánokat tartanak hatalomban...lényeg a minél nagyobb haszon, osztalék...
silber13
@sgl: Persze hogy nem meri, mert alapvetően egy gyáva beszari alak de hát ilyen fajta.
Gazella
@Oposit: Pontosan! Most írta alá a nép halálítéletét! Mert hogy ő zsebébe nem vándorol több EU pénz, de a nép se fog kapni! Sőt! a 7 cikkelyt is gyorsan le fogják bonyolítani az ország ellen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.