A fideszes Kocsis Máté az Országgyűlés hétfői ülésén azt kérte a baloldali képviselőktől, fejezzék be az ízléstelen "halálkampányt".

Kocsis Máté: azt várják, hogy Orbán Viktor megdögöljön
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 16-án. MTI/Kovács Tamás

Szerinte a baloldalnak egyetlen célja a pánikkeltés.

"Maguk egész nyáron áramlopással voltak elfoglalva meg kokainozással"

- fogalmazott.

A kormány összefogást kért a baloldaltól, amely ehelyett meg akarta akasztani az érettségit, hazudott a betegek számáról, román és orosz lepukkant kollégiumok és laktanyák fotójával ábrázolta a magyar egészségügyet, rémhíreket terjesztett a védőfelszerelésekről, majd a népjóléti bizottság elnöke, Korózs Lajos (MSZP) hamis halálozási statisztikát tett közzé – sorolta, megjegyezve, hogy most pedig a járvány elleni védekezésről hazudó baloldal kér hiteles tájékoztatást.

Azt is mondta, hogy amikor összefogásra lett volna szükség tavasszal,

a baloldal nem szavazta meg a koronavírus elleni törvényt, a veszélyhelyzet-meghosszabbítást, most pedig egység helyett – elsősorban a DK-sok – "náci férgeknek neveznek bennünket", és "azt várják, hogy a miniszterelnök megdögöljön".

"Ez a szeretetkampány, amit Gyurcsány Ferenc elindított?" – kérdezte.

141 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
Ne megdögöljön. Életfogyt börtön! Az sokkal jobb
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Nem csak ők várják hogy ez a disznó fekete hullazsákba kerüljön!Szerintem a fidesz végét fogja jelenteni, ha ez a mangalica felfordul és nemzeti ünnepnappá nyilvánítják azt a napot :D :D :D Várunk türelmesen...
voltmárjobbis
Ne megdögöljön. Életfogyt börtön! Az sokkal jobb
volvós
Jujjjj buzimatyi !!! És utána kit fogsz naponta lesz.pni??? Marad még a fajtádnak elég
impotens homokos neked a frakciódban ...
rokker33
@voltmárjobbis: Soha nem fog börtönbe kerülni!Már évtizedekkel ezelőtt is az Mszp és az első fidesz nagy szlogenje volt a nagy elszámoltatás utána a jobbik is ezt utánozta mint a papagáj!Most az összefosás meg Gyurcsány mondja ,de már nem hiszek ebben a nagy elszámolásban és azt sem hiszem el ,hogy orbán börtönbe kerül!Inkább pusztuljon el az a legbiztosabb!Nincs visszaút a pokolból,de a börtönt meglehet úszni!!!
vitriol
ez a nyóckerben nevelkedett kocsis milyen választékosan fejezi ki magát: szerinte a min.elnök nem meghal, nem elpusztul, hanem megdöglik! Finomak ezek a fideszes fiúk!
Gazella
Na bazd meg máteska..ezt hogy a picsbe találtad ki :D
voltmárjobbis
@rokker33: ma 21:54 Nyugi! Ha sikerül az ellenzéki összefogás: orbán és bohócai börtönbe kerülnek életük végéig.
Gazella
@rokker33: mangalica :D röf röf. Cccccc
Nyírfa
De felpaprikázódott Kocsis. Úgy beszél mint egy kocsis, durván, közönségesen. És hogy érzi magát a jobboldali kultúrfölény?
Orbán elhalálozását , elméjének az összeomlását Ti várjátok a leginkább, Máté, mert sehogyan sem tudtok tőle szabadulni.
Clavigo
Nálam " bakancslistás " , hogy a sírjára hugyozok..
rokker33
@voltmárjobbis: Nem hiszek a mesékben már 32 éves vagyok az összefogás 2022 ig szét fog hullani mint a kártyavár! Majd figyeld meg orbán szétszedi őket,mint éhes disznó a szalmabálát!És még erőszakot sem kell bevetnie elég,ha módosít még egy kettőt a választási törvényen (amit most az ellenzéknek köszönhetően megtehet) és a lepkefingnyi esélyük is elszáll!!
karma1
@Nyírfa: Nalad a pont! Egyebkent a sajat fonokerol azt mondani, hogy "megdoglik"??? Haaaat ez azert eleg huzos!
Egyre masszivabban erlelodik bennem, hogy ezt az egesz borzaszto helyzetet senki mas nem kezelhetne, csak Gyurcsany! Ott a helyben osszeszarna magat orban, ha meghallana, ki lenne az ellene indulo ME jelolt! Miert nem lepi meg ezt az ellenzek?
Ordit a megoldas, es senki nem akarja eszrevenni!
Peller Anikó
Nahát, ez valóban ízléstelen, tényleg náci férgeknek neveztek benneteket? Ezellen tiltakozom. A férgek nem nácik.
vitriol
@Málna: rendben, ezentúl mindenki idézgesse ezt a szöveget!
rokker33
@karma1: Most melyik Gyurcsányról beszélsz??Aki 2006 ban lebukott, hogy hazudik reggel délben este,majd kilövette az ártatlan emberek szemét októberben??Aki a 300 forintos vizitdíjat bevezette és a 13, havi nyugdíjat elvette???Arról a Gyurcsányról beszélsz aki a 2008 as válság előtt lelépett és átadta a stafétabotot Bajnainak és ha megszólal, akkor olyan a lehelete,mint egy szeszfőzde??Hát köszönjük ebből a Gyurcsányból mi és a normális nép nem kérünk!!!Ennél azért lehetne valamivel jobb jelölt is a Kláriba sem bízik meg senki egy hiteles és tisztességes miniszterelnök jelöltre lenne szüksége az ellenzéknek különben a 2022 ŐT LEHÚZHATJÁK A WC-N!
Nyírfa
@karma1: Gyurcsány az egyetlen, akivel nincs esély. De Klárával még lehet, bár, szerintem egy párton kívüli, de pártokon átívelő közismert szereplője a politikának eredményesen venné az akadályokat. Konkrétan Márki-Zay Péterre gondolok.
Feri jó fej, de a hitelességét a nagyközönség előtt sikeresen amortizálták.
voltmárjobbis
@rokker33: ma 22:09 Ebben igazad van.orbán kezében van minden. Úgy alakítja a törvényeket, ahogy akarja:2/3 az övé.
Az ellenzék kezében a magyar nép van, aki vagy kiáll mellettük, vagy nem. Vagy meg lehet venni krumplival, vagy nem. És ha meglehet venni krumplival, akkor azt is érdemli.
Nyírfa
@rokker33: Dugulj el. Szinte gyerek vagy még, indulatos, hiányzik a lényeglátásod, ráadásul egy az egyben a fidesz szövegét fújod, holott minden értelmes ember tudja, hogy az a hazugság. Viktor puccsot szervezett 2006-ban, de eléggé pancser volt a kivitelezéséhez. Szerencsére.
Nem kérdezem meg, ki az a mi, akik nem kértek Gyurcsányból, de a normális népre így nagy általánosságban - a buták szoktak hivatkozni.
Gazella
Hát gyerekek! Tudjátok nagy az Isten állatkertje!! Föleg a román cigány aljadékkal+ seggeseivel akiknek a sok pénz forog a szemük elött!!
rokker33
@Nyírfa: Mivan fáj az igazság te kommunista!!??Mi az hogy gyerek vagyok te agyhalott gyurcsány/ mszmp t támogató köcsög!Még előttem az élet és nem akarok úgy hazamenni Magyarországra hogy azt rombadöntötte eza két szarházi ember(orbán ás gyurcsány) szóval neked lehetne dugót nyelni,mert én szeretem a hazám és undorodom attól hogy egy dagadt cigány és egy kampósorrú alkoholista zsidó vezesse az országot!!!
Nyírfa
@rokker33: Nem vagy itthon? Ez biztató információ.
Gazella
@rokker33: javitssss nem zsidó hanem roma!!
csak úgy....
ez a kocsis úgy beszél mint egy kocsis,csoda ha a shikari barátunk néha bunkó ?
rokker33
@voltmárjobbis: Végre egy értelmes választ is olvasok a sok tulok között!Az lenne a cél ,hogy az ellenzék megmozgassa az embereket,de egy megfelelő miniszterelnök jelölttel (ami se nem gyurcsány se nem klára) meg kellene mozdítania a szavazókat ,hisz meglehet dönteni orbán hatalmát ezt 2019 októberben már bizonyították,de ha ilyen krumplihajingálós paprikajancsik vesznek részt, akkor sok támogatót veszíthetnek!! Nem lehet erőszakkal nyerni ahogyan orbán sem erőszakkal nyer,hanem ésszel,hisz megveszi az embereket átírja a választási törvényt a sok propaganda plakát meg romániából hoz szavazókat,ami inkább csalásnak minősül ,de nem erőszakosnak!Nehéz lesz ezt megnyerni rövid az idő!!!
rokker33
@Gazella: a kampósorrú zsidó jelzőt azt gyurcsányra értettem.Elnézést a rossz fogalmazásért!
rokker33
@Nyírfa: Nem már 6 éve Ausztriában élek ezt már pár kommentbe leírtam!Én Kurzot támogatom sokkal átláthatóbb a politikája mint otthon és a korrupciót még hírből sem ismerik!
csak úgy....
@rokker33: te szomorúan butuska vagy ! ne kérdezd,hogy miért !
neked kell kitalálnod és fogadok,hogy ki is fogod...
rokker33
@csak úgy...: Csókolom tessék bevenni a gyógyszereit.Ott van a fiókban, de ne az aszpirint meg a szőlőcukrot vegye be!Az nem hatásos magának az nem jó na jó éjszakát!
Giovanni Alba
@rokker33: Már bocsi, de ha utánanéznél a tényeknek, akkor észrevennéd, hogy mekkora baromságot nyomatsz. Kezdjük az elején. Gyurcsány mint a párt elnöke nem lebukott, hanem egy zárt pártgyűlésen lehordta a tehetetlen, tutyimutyi pártvezetőket, akik rettegtek a változásoktól, remekül elvoltak a dagonyában. Nekik mondta indulatosan, hogy nem kormányoztak, süketeltek, hazudtak. El lehet olvasni a teljes szöveget, nem csak a fideszke által kiollózott részleteket, amiket valamilyen oknál fogva jó pár hónappal azután kezdtek harsogni, hogy ez a felvétel hozzájuk került. Gyurcsány nem lövette ki a békés felvonulók szemét, hanem a randalírozók oszlatásánál használt gumilövedék okozott sérülést EGY embernél. Jött a válság, lemondott, mert megrendült benne a bizalom. Bajnai átvette a kormányzás felelősségét, és erős kézzel, átgondolt intézkedésekkel kihúzta az országot a bajból, a gazdaságot növekedési pályára állította. Ez adóemelésekkel, és a plusz juttatások megnyesésével járt, mint például a 13. havi nyugdíj, amit még Medgyessy vezetett be. Az IMF gazdaságvédelmi hitelének jó részét le sem hívták, ez már miviktorunkra maradt. A szeszfőzdéről itt egy cikk.
propeller.hu/itthon/3599135-orban-palinka-alapveto-elelmiszer
A Ferit látták egyszer a reptéri büfében üres pohárral=alkesz. viktor dallik a pincében, a pince előtt, élteti a pálinkafőzés jogát pohárral a kezében, koccint fűvel-fával, neki a pálesz alapvető élelmiszer, és ő szentéletű. Már megbocsáss, éktelen nagy baromságot írtál.
karma1
@rokker33: Na, ennyire demagog is csak egy fideszes lehet: Szoval vegyuk a tenyeket: Gyurcsany az mszp vezetojekent az oszodi beszedet KIZAROLAG BELSO HASZNALATRA mondta el az oveinek, amugy felrazolag: azt mondta, hogy OK, az mszp tagok viselkednek igy, ami nem mehet tovabb! Ezt a szovegreszt szili katika, a legnagyobb mszp-s arulo szivarogtatta ki, es CSAK ezt a pici reszet, ami a szovegbol kiemelve teljesen mast jelent. Aki ismeri - es meg is erti - az oszodi beszedet, az nem ir le akkora baromsagot. mint te.
13. havi nyugdij: ha nem tudnad, akkor a 13. havi nyugdijat az mszp vezette be, amikor ugy lattak, hogy ez szocialisan megengedheto, mert van ra penz. Tehat az mszp csak azt vette vissza, amit o adott, es ami nem volt kotelezo, viszont a 2008-as vilagvalsag utan mar nem maradt ra penz. Gyurcsak csak javasolta, hogy a 13. havi nyugdijat olymodon modositsak, hogy a nyugdijas egesz evben minden havi nyugdijat emeljek meg a 13. havi nyugdik 1/12 reszevel, vagyis osszak szet a 12 honapra, igy mindenki jobban jar. A juttatast a 10-es orban kormany torolte el, megjegyezve, hogy ok nemcsak a 13. de 14. havi nyugdijat is fognak fizetni. Ehhez kepest 2011-ben elloptak a nyugdijasoktol 3000 milliard forintnyi betetet. Mondvan, hogy adossagtorlesztesre megy a penz. (Ami Gyurcsany idejeben mar jo utemben lett visszafizetve, koszonhetoen az eppen beindult Bokros csomagnak. IMF hitelnek a 75 %-a a bankban pihent a lemondasakor - ezt orban meg is jegyezte: a gazdasagot jo es stabil allapotban vette at Bajnaitol. Tehat ide no comment, nezd meg a wikipedia idevonatkozo jegyzeteit.
Bajnai 2009-tol EGY EVRE vette at Magyarorszag igazgatasat, kizarolag levezeto ME volt, komoly donteseket nem hozott, o is, mint GYurcsany havi EGY FORINTERT vegezte a munkajat. Bajnait sosem vadolhattak reszegeskedessel - o nem palffy g vagy a szeszkazan szanyi kapitany, de meg csak nem is a paleszgoztol mukodo dagadt focista, aki a vejevel demizson-szamra issza a paleszt
Giovanni Alba
@karma1: Hiába, ilyen a karma. Szinte egy időben írtuk, tulajdonképpen ugyanazt. :-)
karma1
@rokker33: Folyt.: Ha Gyurcsany BARMIT tett volna, amivel ti, fideszbirkak vadoljatok, akkor mar regen talpig vasban ulne, de keptelenek vagytok akar annyit is rabizonyitani, hogy ellopott volna 1 db A4-es geppapirt! Ebbe kapott majdnem agyverzest a fonokod: megprobalta koncepcios perekkel legyozni Gyurcsanyt - mindannyiszor beletort a bicskaja, pedig egy komplett poltpetya hazugsaggyar es zugugyved allt rendelkezesere: ki kellett engednie - buncselekmeny HIANYABAN MINDEN ESETBEN !!! - Csaszyt, Tatrait es dr Czegledy Csabat is - a foni odaadna a fel eletet, ha Gyurcsanyt valahogy meg tudna fogni. Az egyetlen ember o, Gyurcsany, akit a dagadt elmebajos KEPTELEN lekaraktergyilkolni - hiaba, a fo"ni nem tud mit kezdeni a becsuletes emberekkel!
Ez a ti legnagyobb bajotok - es ugyanez lenne Dobrev Klaraval is - egyedul azt tudjatok szajkozni, hogy Apro-unoka, es hogy Gyurcsanyne...
Mivel a szarmazasarol senki nem tehet - latod, az O1G fonokod is cigany, de nem ez a legnagyobb baja - errol le is szalltak - majd amikor 2-3 cikk Dobrev feltunesekor folyton "gyurcsanyne-zta", akkor Dobrev egy cikkel ugy helybenhagyta a fideszes mediakat, hogy soha tobbet nem emlitettek Gyurcsanyne-kent, hanem kizarolag Dobrev Klarakent! Aki neked DR Dobrev Klara, mint ahogy a vegzettsegevel elvarhato lenne!
karma1
@Giovanni Alba: Valoszinu pont azert, mert ez az igazsag - mi nem a propagandasajtobol tajekozodunk! (En biztos nem, inkabb a BBC, Reuters, Bloomberg, AP angolnyelvu adasaibol)
rokker33
@Giovanni Alba: Azt írtad le körülbelül amit elmondtam, csak Én durván Te szépen fogalmaztál,de a lényeg az ugyan az!Én még orbánt egyetlen egyszer sem láttam részegen bebaszva beszélni a nagyközönség előtt,míg Gyurcsány szeret a beszédei előtt egy két vagy akár több felest és bort meginni!Több videója is fent van interneten, amin látszik rajta hogy részeg és félrebeszél és valószínűleg Öszödön is többet ivott a kelleténél és ezért mondott ilyeneket!Igen a fidesz patkányok buktatták le ,de ez vezetett a győzelmükhöz ! 2006 ban nem egy ember sérült meg hanem sok civil fiatal idős egyaránt és sosem tudták rábizonyítani a fideszre hogy ők voltak!Én is rájuk gyanakodtam ,de nincs nem volt és me, is lesz megfelelő bizonyíték!!
karma1
@Giovanni Alba: Ezert "karma" a nevem,...:o))) Elobb-utobb mindenki belemutkozik valahogy - de egy biztos: senki sem kerulhet el, hihihi...:o)))))
Nyírfa
@Giovanni Alba: @karma1: Nekem az a fura, hogy ezt nem egy fideszfannak vagy egy vadhajtásos észlénynek részletezitek - nekem ehhez már nem lenne türelmem - , hanem egy, Orbánt mindenben elmarasztaló honfitársunknak, akit már számtalanszor lájkoltam. Eddig.
Nehezen kovácsolódik össze ez a nép, ez a legnagyobb problémánk.
rokker33
@karma1: Minden egyes kommentet azzal fogok kezdeni hogy nem vagyok fideszes nekem nem orbán a főnököm és sohasem szavaztam a fideszre mert ti gyurcsány birkák ezt nem tudjátok felfogni!!!És soha nem fogják megszavazni gyurcsányt és dobrev klárit mert nem ostobák az emberek és nem felejtettek!Lehet itt tényeket felhozni van is igazság amit írtál ,de akkor sem fog senki egy alkoholista hazug emberre szavazni ezt gyorsan elkellene felejteni mert orbánt a büdös életbe nem fogjátok leváltani!!Amúgy nem értem miért kell ilyen agresszív módon rámtukmálni a véleményedet??Én nem vagyok sem fidesz sem összefogás párti számomra egyik párt sem hiteles!Gyurcsány sem orbán sem!
rokker33
@Nyírfa: Én a véleményemet írtam le hogy gyurcsánnyal esélytelen a nyerés ,hisz orbán már 2030 ig berendezkedett!Ha nem lesz egy szavahihető normális ME jelölt akkor nem lesz változás!Én is azt szeretném ha eza 10 éves rémálom véget érne ,de ezzel a felhozatallal szinte lehetetlen! Gyurcsányt el kell felejtenia nép számára taszító ember.Vannak még jó jelöltek akikkel van esély de 2022 ig rövid az idő...
karma1
@Nyírfa: Nem ertunk egyet! Gyurcsany KIZAROLAG a fidesz media szerint megoszto: minden lakossagi foruman a csillaron is csungenek az erdeklodok - a mostani elso nyari egyetemere 35-szoros volt a tuljelentkezes... A fideszmedia mondja ezt csak rola - de ugy latszik, hatasosan, mert meg Te is elhiszed (sajnos).
Dobrev Klara a DK kezdetei ota DK-s parttag.
MZP-tol az ISten mentsen meg! O nagyon jo ott, ahol van (mint ahogy Karacsony, es Botka is ott mukodik a leghatekonyabban, ahol van!)
Amikor az osszes part belatta, hogy nincs esely a valtasra maskepp, csak a teljes osszefogassal, akkor azzal szinte egy napon mzp megalapitotta a SAJAT mozgalmat, az MMM-t. (sosem tudom, minek a roviditese, csak az utolso m-rol tudom, hogy Mozgalom). Ez a mozgalom azota se csinalt semmi erdemlegest, viszont parhuzamos vetelytarskent allt fel az osszellenzeki osszefogassal szemben! Ezenkivul MZP a fideszbol jott - es o jelolte sajat magat a miniszterelnoksegre. ("Szivesen vallalnam a miniszterelnokjeloltseget 2022-ben, ha felkernek ra")
O is egy karrierista, mint "fegyo"r" (feket-gyor andras,) aki a masik megelhetesi politikus, orban 2.0 verzio, 30 evvel fiatalabb kiadasban, ugyanaz a sunyi alak, mint orban volt 1989-ben.
Be fog meg jelentkezni Latmann ex-alkotmanyjogasz, berki krisztian, puzser robert, es igy alakitott rivalis valamit - igazi partnak nem mondanam, mert nem hiszem, hogy van bazisa - a reszeges szanyi kapitany az ISZOM-ot
Ezek mind-mind a destruktivitasra lettek letrehozva - orban erre a hamis partalapitasi tevekenysegre kepes kiszorni milliardokat - amiktol mar 14-ben es 18-ban sem vart elszamolast, hogy mire koltottek a torvenyileg nekik jaro partpenzt - csak hogy a hatalmat megorizhesse
karma1
@rokker33: Szep valasztasi lehetoseget vazoltal fel: vagy egy alkoholista zsido, vagy egy alkoholista cigany kozt kellene a magyar nepnek dontenie?
Tudod mit? Akkor inkabb az alkoholista, nagyorru zsido, mert o legalabb tud valamit, es tisztessegesen dolgozik is...
Mig az alkesz cigany csak a sajat lovat tudja dicserni 24/7., es a vak lova't is ugy tudja az olyanoknak, mint te, eladni, hogy azt mondja ra, hogy "nem vak az a lu', csak bator!"
Es te meg beszopod ezt...:o)))
karma1
@rokker33: En meg minden valaszomban le fogom irni, hogy semmilyen partnak nem vagyok a tagja, legkevesbbe a DK-e, de nagyon jol latom, hogy mi folyik az orszagban. Lehet, hogy te me'g nem tudsz elegge nemetul, ezert nem tudod elolvasni az osztrak lapokat, amik bizony legalabb 90 %-ban elmarasztaljak a puhost, - de ez nem baj. Annak azert mar jelentenie kene valamit meg a szamodra is, hogy a fidesz utan ma a legnagyobb part a 9 evvel ezelott megalakult Gyurcsany-vezette Demokratikus Koalicio, ha tetszik , ha nem! Csinald utana!
csak úgy....
@karma1: és nem csak neked! egyszer végre gyurcsány ,orbán és politika mentesen köne gondolkodni és nem ügyvédkedni a politikus urak és pártok oldalán! kritizálni szabad öket de sosem védeni!
Peller Anikó
@rokker33: Jó, mi pedig nem vagyunk gyurcsány birkák, oksi? Giovanni és karma minden szava igaz, te viszont több mint sok helyen tévedsz. Az emberek igenis ostobák.

Nem tukmálták rád a véleményüket, csak elmondták neked a nemfideszes verziót.

"akkor sem fog senki egy alkoholista hazug emberre szavazni "
Ez egy nagyon aljas kiszólás volt, a DK az ellenzék vezető ereje, fognak rá szavazni (csak nem elegen.) A hazug jelző pont azt jelzi, hogy beszoptad a fidesz propagandát, az egész ország beszopta sajnos.

A gyurcsány nem jó választás lenne de kicsi a választék, talán a márki zay.

"Igen a fidesz patkányok buktatták le"

Süt belőled a zsigeri útálat, nem lebuktatták hanem elárulták, ég és föld.
nezelodo
Mátéka, nem emlékszel arra, hogy a gazdi az újraválasztás után azt nyilatkozta egy német lapnak, hogy legszívesebben megölné a riválisait, (neki ellenségeit), akkor okafogyott ezzel megvádolni a pszichopata főnököd megbízásából a politikai ellenlábasait!
rokker33
@karma1: TUDOD MIT LEGYEN IGAZATOK NYERJEN A DK-Összefogás Gyurcsánnyal együtt én nem bánnám ,de van egy olyan érzésem,hogy 2022 ellesz csalva és megint 2/3 ad os győzelem lesz!Ne legyen igazam ,de már nem az első eset lenne!
karma1
@csak úgy...: Nem ugyvedkedtem senki oldalan - mar csak azert sem, mert nem vagyok (nem is lehetek a korulmenyeim miatt) egy part elkotelezettje sem, mindossze figyelem a tenyeket, a fuggetlen kulfoldi sajtot is, es hasznalom a jozan paraszti eszemet, Wikipediat (ami altalaban szinten fuggetlen) - tehat NEM vedelemrol van szo nalam!
Mikozben nagyon sok embernek azt is szem elott kellene tartania, hogy azert sem mindegy, hogy ki lesz Magyarorszag kovetkezo miniszterelnoke, mert a valasztas az nemcsak a magyaroknak fog szolni, hanem a vilagnak is!
Nem szoszolokent mondom, de Gyurcsanynak rendkivul jo a hire kulfoldon, - mert ott nem alakithatja a fidesz a velemenyeket, csak a cselekedetei alapjan biralnak el mindenkit! - es ezert nem mindegy, hogy egy nehezsulyu,nemzetkozi tekintellyel biro ember fog allni Magyarorszag elen, vagy egy huszoneves niemand. Majd vegyetek eszre, hogy a valasztas utani napon mikent alakul a tozsde, milyen befektetok jonnek penzt berakni a magyar gazdasagba, vagy eppen kik lesznek azok, akik menekitik a penzuket, ha nem megfelelo a minielnok.
Arrol nem is beszelve, hogyha nem elsopro lesz az ellenzek gyozelme, hanem csak szamszaki, egy kicsivel tobbet kap, mint a fidesz, akkor a fidesz es orban meg mindig erosen beleszolhat a miniszter dolgaba, es minden lepeset elgancsolhatja.
Megint csak Gyurcsany massziv karaktere es utesallosaga jon elo, akit eddig sem tudott legyozni orban, es o lenne egyedul az, aki minden tovabbi fidesz-praktikara, karaktergyilkossagra fel lenne keszulve.
Mindenki mast meg fog tudni enni reggelire egy szelet piritossal - vagyis lehet, hogy gyozne az ellenzek, de 2-3 honapnal tovabb nem maradhatna uralmon, - errol az armanyokban gazdag fidesz mindenkeppen gondoskodna!
csak úgy....
@csak úgy...: a reffrénre figyeljetek k.katinál!
Nyírfa
@karma1: Biztos, hogy nem fogom Gyurcsány renoméját még azzal is rontani, hogy bizonygatom , a karaktergyilkolás sikeres volt.
Tudod, mi az alapprobléma? Hogy ez a nép nagyon könnyen megosztható, a tudatosságszintje alacsony, érzelmileg politizál, és soha nem volt baloldali beállítottságú. A kritikus többség ma is lovon ül, nyíl van a kezében, hepciáskodik, és büszkélkedik , de semmit nem tud felmutatni, ami a dicsőségére válna. Múltkor kicsit utána néztem, a nagy tehetségeink, akiknek a nevét ma jegyzi a magyar történelem, szinte kivétel nélkül szláv vagy erdélyi származású.
Márki-Zay fideszes volt, mint Hadházy, ez utóbbi emberért bármikor tűzbe tenném a kezem, Márkiért nem, de, ha a többség megszavazza, elfogadom. Egyelőre úgy vagyok vele, hogy amíg Magyar György nem emel kifogást ellene, addig nincs mitől tartani.
A leginkább Bajnainak örülnék, a szellemi , erkölcsi tisztasága vitán felüli, de hiábavaló a reménykedés.
A Momentum vezetőjében én sem bízom, kétséges számomra a párt jövője, egyelőre Ákos, Szabolcs és Bernadett erősítik a csapatukat, de ez egy kényszerű házasság.
Biztos, hogy lesznek önjelölt miniszterelnök-várományosok, de az előválasztás lehetőséget ad az alkalmatlanok kiszórására.
Karácsony Gergely még kinőheti magát államférfivá. Nem most, valamikor a 20-as évek vége felé. Bajnai mellett ő az, akit a legszívesebben látnék az állam élén. Majd. A 22-es választás inkább lesz formális, szükségünk van egy új kormányra, de az legyen szakértői.
rokker33
@Peller Anikó: Gyurcsány saját magát buktatta le annó nem a párt társai de tudod mit, ha 2022 ben nyernek én is gratulálok nekik,de erre jelenleg nem sok esélyt látok4A választás el lesz csalva a 2/3 ad meglesz szóval hiába a nagy lelkesedés a törpe diktátor 2030 ig tervez minimum!A lehetőség megvan az ellenzék hiába fogott össze még most jöna fekete leves 90 nap elég viktornak!!
karma1
@rokker33: Tudod mit? Tokeletesen egyetertek veled ! Szinte biztos, hogy el lesz csalva - az oreg nem nagyon tud szamolni! (Illetve nem is nagyon akar - talan hosszutavon ez lesz a veszte, ra fog dolni az egesz statisztikai katyvasz, ami folyton a fideszt hozza ki vezeto es egyedul nyertes partkent).
Mindegyikunk marhara okos lesz 2022-ben a valasztas utani napon!
Peller Anikó
@rokker33: A Gyurcsány egy ügyetlenkedő naíva, tévedsz, a lebuktatás fidesz narratíva. Egyértelműen elárulták. De a többi stimmel, nagyon nehéz lesz összehozni egy életképes koalíciót, a viktor addig a lejtőt szakadékká alakítja ahogy mondod.

@karma1: igazad lehet a márki zay-al és nagyon jól foglaltad össze a lényeget, gratulálok.
rokker33
@karma1: Viszont olvastam egy jót 23:43 kommentedben mégpedig azt,hogy megeszi orbán reggelire az új ME öt abban egyetértek!Sem Zay sem Karácsony ,de még Bajnai sem rúghatna labdába orbánnal szemben!MNB vezetője fideszes majd 2022 ben választanak 5 évre köztársasági elnököt,aki ugyancsak az ő embere lesz a bírók fideszesek a házelnök fideszes ÁSZ ugyancsak, szóval nem sok jót hoz a következő 4 év még Gyurcsánynak is beletörhet a bicskája!
karma1
@rokker33: Igen, sajnos igy van! Es Gyurcsanynak IS beletorhet a bicskaja - ahogy irod - de az altalam felsoroltak miatt o lenne a legdurabelebb valaki, aki allna is a pofonokat (A regi hazamban, a IX. kerben az volt a mondas, hogy nem az a legeny, aki adja az uteseket, hanem aki allja). Az is lehet, hogyha az orban-fele pofozogep maximumra van allitva, akkor az utesek SZAMA miatt nem tudna teljesiteni a feladatat a sorsdonto elso "fidesztelen" 4 evre...
Na ugye-ugye, hogy el lehet gondolkodni otletek menten kozosen is? Joejszakat neked ...:)
gina
Hát igazat szólt és nem csak az ellenzék...
creativehun
Ez hülye??? Pont Ő beszél kokózásról..amikor sorra buktak le a fidesznyik szarzsákok a kokós,kurvázós yachtozós partikon..meg a pedo hálózatok tagjaként !! Nooormális???
creativehun
@rokker33: Valamit nem értek kérlek.Miért is lenne baj..ha tegyük fel..de ne kezeljük tényként...Gyurcsány inna?? Hisz Orbán Orbánovics mondta,hogy a pálesz alapvető élelmiszer ! Speciel én többször láttam őt inni mint Gyurcsányt ! Mellesleg..a zsidóellenes,antiszemita hőzöngéseddel a fidesznél kopogtass..ott van rá kereslet!
szaboria1
Mi van Mátéka látszik, hogy nem volt gyerek szobád. Vagy netalán már annyira belelovagoltad magad, hogy a saját álmodat hangosan mondtad ki.
dr. prédikátor
máté kislány te buzi köcsög!!! mégis mit vártál!!!??? de minél előbb annál jobb az országnak!!!
justhpeter
NEM KÍVÁNOM, HOGY ORBÁN MEGDÖGÖLJÖN !!!
Orbán mostanában sokat emlegeti, hogy nálunk nagyobb jogállam van mint Európában. Azt mondom OK fogadjuk el, éljünk jogállami módszerekkel. Törvényes eljárásban vizsgálja meg a bíróság Orbán és a fideSS disznóságait a manyup erőszakos ellopásától az utolsó gazemberségükig. Törvényes eljárásban hozzanak ítéletet és azt hajtassák is végre. Beérem életfogytiglani kényszermunkával és teljes vagyonelkobzással. Legyen idejük a sokat emlegetett munkával is megismerkedni.
Pálinkás Pál
No most igazat mondtál...de nem csak az ellenzék,hanem a lakosság zöme is azt várja hogy a mangalica felforduljon...hidd el kisköcsög,senki nem könnyezne utána...szerintem még a családja sem!!!
lampa laz
Az általa "élelmiszernek" nevezett tüzes víz amit oly előszeretettel fogyaszt, előbb-utóbb megoldja ezt is.
TollerBela
Amikor egy náci féreg megsértődik, kész röhej ! Mi az hogy azt várjuk, hogy orbán megdögöljön ? Még nem hallottam ezt a verziót, most találta ki a kocsis ? Olvasta egy szépirodalmi műben ? A kövértől kapta a könyvet ? Neki meg csak ez az egy van otthon ...
namihami
"Maguk egész nyáron áramlopással voltak elfoglalva meg kokainozással"- fogalmazott.""
Mondja ezt egy Dajcstomival bíró párt embere!?!?
@justhpeter: Én (ÉN) ott érzem a problémát ezzel, hogy nem lenne mód még elfogni se. Ha egy elvesztett miniszterelnöki pozíció esélyessé válna, szerintem, képes lenne akár egy polgárháborúra is kivezényelni a falkát és a felfordulás alatt cél a budaörsi reptér és huss. Hiszem és vallom, hogy a TEK ilyen mértékű finanszírozása is csak azt a célt szolgálja, hogy a fedezetük alatt eljuthasson egy biztonságos helyig. Biztos vagyok abban, hogy a lopott ""mészárostőke"" 90%-a már basiéknál pihen. És ennek a pénznek csak ""arra"" van, ""vissza"" már soha.
Ezért szoktam csauseszkuzni.
Jozefina
Van mär így is elég baja, szenvedje csak végig az életét!!! mielőtt @justhpeter: által leírtakon végégment!!! Kicsis máléka meg titkos vágyaival hatzudozik és riogatja az embereket. Remélhetőleg neki sem lesz külömb a sorsa!!! Remélem jó érzés tölti el őket, hogy mennyire nagy szeretetnek örvendenek!!!
nezelodo
@Jozefina: Mi sem jellemzi jobban a Mátéka igazmondását, (és a főnökéét is), mint az amikor a Parlament ülésén nemrég a Rig Lajos képviselő megkérdezte, igaz-e, hogy szétzavarják a dobai intézet lakóit, simán letagadta, és este amikor hazaért, a 200 ápolt már Sümegen és Tapolcán lézengett. Örüljön majd a kastély új tulajdonosa is úgy a szerzeményének, mint azok a szerencsétlenek a hajléktalan szállóban való lakhatásuknak.
ómió
Régebben ilyet az efftársak nem várással, kívánsággal, hanem kötéllel, "népi demokratikusan oldottak meg"! Látszik, ma is nagy iránta az efftársi nosztalgia!
Aki Én
@rokker33: ...ezt meg a gumilövedékhez, amit egyébként a világon mindenhol bevetnek, ahol emberek százreit tartja rettegésben egy felheccelt, agresszív, gyújtogató, kifosztó tömeg. Ja, meg a tank, emlékszel?

europakavezo.blog.hu/2018/10/25/2006_osz_a_fidesz_eles_loszerrel_lovetett_volna_itt_a_bizonyitek

kuruc.info/r/7/74812/
kereső
Freud kikönyökölt kocsis száján. Mert ,mi nem azt várjuk, hanem azt, hogy jó egészségben érje meg amint két ranláncon- készenlétis marconák kisérik a büntető tárgyalására, és azt naphosszat közvetiti a MTVA. Ti , az éhese legyek várjátok, gogy igy legyen, mert már igen sok ideje vártok a közelebbi húsosfazékra. Ti mindig ráfogjátok az ellenre, amit gondoltok, amit mondotok és amit tesztek.
Szóval a libernyákoknak nem érdekük amiről beszélsz kocsis- ez nálatok az "éhes disznó makkal álmodik" szindróma.
kissé felnőttem
Máté ! ! ! azért kissé mocskosan nyilvánulsz meg. 133 vagytok mindent meg tudtok szavazni.Ti és a társak, az ellenzéket ellenségnek hazaárulónak ? akkor amilyen a mosdó olyan ám a törölköző
úgyhogy hallgass. a net nem felejt keresd vissza !!!
rokker33
@creativehun: Mert számomra az a miniszterelnök aki alkoholista és minden beszéde alatt bebaszik mint Gyurcsány az számomra nem hiteles ember nem bízok egy ittas ember szavában! Ugyan így vagyok Orbánnal! Nem kellene ennyire erőltetni ezt a pálinka témát mert ugyan olyan káros nagy mennyiségben mint a dohányzás és ugyan úgy függőséget okozhat!! Karácsony Bajnai Márk Zay még szimpatikusabb mert az eszükbe sem jut hogy az alkoholt támogassák!
Aki Én
@Peller Anikó: @sgl: Én szeretnék egy kormányfőt, akinek az a legnagyobb baja, hogy iszik.
De ennek a hazaáruló gecinek az a legkisebb baja. Igyon jó sokat, azzal is pusztul.
@Peller Anikó: Tudom, tudom, Baja nem a legkisebb :)
Sámannus
Én már annak is örülnék, ha putyin befogadná Rákosi eftárs tokmoki bungalójába.
Sámannus
@Sámannus: Rákosit azért kellett száműzni, mert nem tudott leállni a hülyeségével. Pontosan így viselkedik ez a geci is
creativehun
@rokker33: Fura...folyamatosan azt hajtogatod,hogy Te utálod Orbánt..ehhez képest a megnyilvánulásaid nem ezt tükrözik. Mellesleg ..gondolom azt azért sejted,hogy kik szoktak kampós orrú zsidózni?!
rokker33
@Aki Én: ma 10:15 haha ezek szinte egyetemi képek de a dékán vezetője minden alkalommal iszik valamit és úgy beszél hülyeséget!! youtu.be/TP0RTqJtr3o youtu.be/kxfE5QDFIpM. youtu.be/18XQga0Sbp0
Málna
@Nyírfa: tegnap 22:04 Nem Kocsis beszélt ilyen durván, közönségesen, hanem valamelyik DK-s, akitől idézett.
Aki Én
@rokker33: ...azért az egészből nem ez volt a leglényegesebb. Vicces videók, de nem kisebbítik orbán bűneit. Már mondtam, bárcsak az lenne orbán baja, hogy piál. Egyébként piál.
Peller Anikó
@Málna: Melyikre gondolsz malína? Kérlek nevezd meg a tettest.
Málna
@Peller Anikó: Málna a nevem. Ha nem tudod megjegyezni, csak másold át.
Nem tudom, ki volt az, csak az egyértelmű, hogy valamelyik DK-s.
kereső
@Málna: link, idézet, vagy akármi!!! igazolás- ezt Kocsis mátétól is elvárná az ember, nem vagdalkozni bele a levegőbe. Bizonyiték/bizonyitás.
Málna
@kereső: Akiknek mondta, ők pontosan tudják, hogy kiről van szó.
kereső
@Málna: De én, meg a többi állampolgár nem tudja. Ezért aztán jobb, ha az egész ellenzékre rá van sütve ???
Aki Én
@Málna: Eszerint mégsem. Mert nektek mondta, mint mindent ebben a színdarabban.
Málna
@kereső: Homonnay Gergelyről van szó, egy DK-s aktivista. Ahogy ti mondanátok, Gyurcsány seggnyalója.:-) Egy emberke, aki tele van gyűlölettel.
namihami
Várni ugyan nem várjuk, de ha jönne, azért nem feküdnénk előtte keresztbe a síneken!
Aki Én
@Málna: Homonnay Gergely író, mint A Dk?? Vagy mint AZ ellenzék??
Ő egy magánember, egy civil.

De ha ez ennyire felháborít, mi a helyzet Bayer ,,műveivel"? Ő a fidesz ,,ötöskéje", élő műsorral, nem egy civil.
Hányszor mondta, hogy ez vagy az dögöljön meg? Hányszor férgezte, patkányozta le a 8 millió embert, aki nem szavazott a nemzeti-betegre?
Miért szelektálsz ha fel kell háborodni?
Málna
@Szeparepa2: A Facebookon könnyen leellenőrizhető. Neked különösen ajánlom Homonnay oldalát, nagyon hasonlítotok egymásra.
Málna
@Aki Én: Ő a DK aktivistája. És nem háborogtam, csupán csak ismét segítettem helyretenni a dolgokat, hogy értsétek.:-)
Aki Én
@Málna: Jellemző, hogy ezt a lapot olvasod. Több pert bukott eddig, mint amennyit az ellenzéki oldalak összesen.
Arról nem beszélve, hogy számtalanszor fogalmaztak ennél cifrábban.
De hidd el, pontosan értem neked miért ez az etalon. Jól is van ez így.
Málna
@Aki Én: Látod, már megint butaságot beszélsz. Nem olvasom ezt a lapot, csupán csak ezt dobta fel, amikor kerestem a forrást. Jaj, Aki Én, te mindig házhoz jössz a pofonért...
Aki Én
@Málna: Hidd el, itt még a szemétszedő is jobban érti a dolgokat, mint te.
A műfasszal rohangáló, trágár, elmebeteg Bede, mint fideszes aktivista, gondolom bejön neked :)
Ez a beteges ,,segítettem helyretenni a dolgokat" duma már segítségért kiált.
Kevés pozitív visszajelzést, kevés dicséretet, elismerést kapsz?
Na, vajon miért...???
Málna
@Aki Én: Ne csináld ezt, őrizd meg a méltóságodat...Legalább most az egyszer.
kereső
@Málna: nincs kedvem "kereső"-nek lenni.Dolgozz egy kicsit a pénzedért.
Málna
@kereső: Nagyon szívesen segítek, mint mindig. Remélem, így már képben vagy.:-)
kereső
@Málna: azért ennek az prostiknak én nem hinnék el mindent- most nyert ellenük egy újabb pert Gyurcsány megbizásából Czeglédy irodája. Na majd kiderül- hogy tényleg igy volt-e, vagy a prostik elhajlitották egy kissé a valóságot szokás szerint.
Málna
@kereső: Nem is kell nekik elhinni. Homonnay Fb-oldalának már csak elhiszed...
RonaGyuri
az se rossz, de elég ha Putyintól ő is kap dácsát!!! =))
Aki Én
@Málna: ...még olvasatlanul is hitelesnek tartod, ez így sokkal jobb :)
Szórakoztat az erőltetett iróniád, amivel próbálsz másokat lenyomni ahelyett, hogy magadat emelnéd.
Mondjuk az nagyobb kihívás lenne.
Elérkezettnek látom az időt, hogy legalább a hétvégéken foglalkozz magaddal, tarts önismereti tréninget, és ne itt, a nyuggerek között töltsd az egész hétvégét, kommentek százaival lezsibbasztva másokat.
Pl menj kirándulni, kocogni. Azt még egyedül is megteheted, ha tényleg nincs kivel.
...ja, és új elem garnitúra, tudod...
kereső
@rokker33: Ezért kell azzal kezdeni, hogy a fideSS alapizé semmis- a 2/3-os tv-ek semmisek, a politikai kinevezések semmisek.Azaz teljes tabula rasa- mert egy polgárháború, és az hogy bármikor is orbán=fideSS visszatérjen a politikai életbe nem lehet opció. És ez nem az én véleményem, nálam sokkal okosobbak azok akik ezt a forgatókönyvet javasolják az ellenzéknek. Sokan vannak, akik irják ezt.Ezért kapálózik orbán . Mert még ha Merkel is leveszi róla áldó kezecskéjét- akkor bukott. ( ja és nem Gyurcsány a bukott miniszterelnök, hanem orbán- aki 2002-ben akkorát, mint ide Jeruzsálem. )
balos
Nem szeretném,ha megdögölne,mert akkor nem nézhetné,hogyan megy tönkre a vezetése alatt a rendszarja!Utána lehet opció,egy kis vizbenfutás malomkövekkel!
Keletiszel
Az ellenzék tehet mindenről? Miattuk van járvány, migráció, meg miattuk követeli az EU a jogállamiság betartását? Érdekes módon az ellenzék ellenszavazata nem tudta megakadályozni a CEU kiebrudalását! Hát a Fidesznél van a többség! Ki hiszi el, hogy a tavaszi ellenzéki ellenszavazat (ami mellesleg a határidő nélküliség miatt volt) bármiben is akadályozta volna a Fideszt?
Peller Anikó
Homonnay Gergely faszbukja a teljesség kedvéért. Nem DK-s. Pártonkívüli. Azt mond amit akar. Nem a DK szóvivője és nem tagja. A DK nem tartozik felelősséggel miatta és nem fogják kirúgni a DK-ból. Mert nincs benne. Világos @malína: ?

www.facebook.com/people/Gergely-Homonnay/747903100
Peller Anikó
"Mától nemcsak én - és még nagyon sokan itthon - várom, hogy megdögöljön Orbán, hanem az a sok tízezer európai kisvállalkozó, aki számít arra a pénzre, amit ez Európai Uniótól kapnának. Ezzel a húzásával Orbán az európai populistáknak is adott egy gyomrost. Nyugaton ugyanis el fogják magyarázni az embereknek, hogy a II. világháború utáni legnagyobb válságban egy mitugrálsz kis köpcös tolvaj aus Ungarn akasztott be nekik."
Málna
@Peller Anikó: Málna. Ennél egyszerűbb nevet nem is választhattam volna. Nem nekem ciki, ha még lemásolni sem tudod...(Már ha nekem szántad egyáltalán a kommentet, mert nem jött át.)
Senki nem mondta, hogy tagja a pártnak, így azt sem, hogy ki kellene rúgni onnan. Világos, Peller Anikó?
Ha gond van a DK-s megjelöléssel, tőlem nevezhetitek Gyurcsány seggnyalójának is, ezt úgyis nagyon szeretitek.:-) De akár patkánynak vagy birkának is. Engem nem zavar.
voltmárjobbis
@sgl: 12:08
uploads.disquscdn.com/images/dec869069b10eeb7ac01cc8aadedafe9fe7da41e776c3f24a808ee291dced2cf.jpg
Ja, így rázza putyin orbánt. Ebben egyetértünk
rokker33
@kereső: "Ezért kell azzal kezdeni, hogy a fideSS alapizé semmis- a 2/3-os tv-ek semmisek, a politikai kinevezések semmisek.Azaz teljes tabula rasa" És ezt te kitől várod el VAGY HOGY LEHETNE KIVITELEZNI??Érdekes gondolkozási mód ,de nem megvalósítható!Ha ilyen egyszerűen ellehetne kergetni ezt a törpe diktátort már rég megtették volna!Ki fogja leváltani mikor az ellenzék segítségével 90 napra újabb teljes hatalmat kapott??Már úgy meglesz variálva a választási törvény ,hogy egy ellenzéki párt sem fog bekerülni, oszt majd pisloghatnak a parlament ajtaja előtt mint hal a szatyorban :D :D
rokker33
@creativehun: "Fura...folyamatosan azt hajtogatod,hogy Te utálod Orbánt..ehhez képest a megnyilvánulásaid nem ezt tükrözik. Mellesleg ..gondolom azt azért sejted,hogy kik szoktak kampós orrú zsidózni?! " Pedig hidd el nálam jobban senki nem utálja ezt a büdös faszszopó geciszájú anyabaszó dagadt román orsós cigányt!! Fosbán cigány királyt már 2000 es években is egy ellenszenves alak volt és most is! DE!!! Gyurcsány amit művelt a kormányzása alatt azt sem tartom helyesnek és igen egy kampósorrú,mert a zsidókat így is lehet hívni mert Ő ugye zsidó származású!!!Nem azzal van a legnagyobb bajom ,hogy zsidó hanem azt hogy egy alkoholista részeges ember aki össze vissza beszél!Belehet írni yútúbba gyurcsány részeg vagy gyurcsány bakik kidob vagy 30 találatot, ahol totál be van baszva és úgy beszél!!!
bencemacska
@rokker33: Ha ennyire hülye vagy, ne is gyere haza.
rokker33
@bencemacska: Nyugi holnap reggel indulok haza hisz MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR VAGYOK engem is várnak haza!!
voltmárjobbis
@rokker33: tegnap 22:37
1:Az lenne a cél ,hogy az ellenzék megmozgassa az embereket
És mivel is? Nincs médiájuk,nincs pénzük.
2. Csak az orbáni hazug propaganda jut el a szegényekhez, akiknek a tv csak a királyi ingyen, internetjük se nincsen.
3 És ezek a szegények örülnek egy zsák krumplinak, amivel megvehetők
4.És mit tehet az ellenzék a választási törvény átírása ellen a 2/3-os fidesszel szemben?
5.És nem beszélve a talicskával kitólt millárdokkról, amivel megveszi orbán a határon túliak szavazatát. Ezzel mit tud kezdeni az ellenzék?
bencemacska
@rokker33: Akkor nagyon jól nézz körül, mi történt míg távol voltál!
Főleg a whisky ivást hasonlítsd össze a házi pálesz vedeléssel, és a tévedéseket és az eltervezett gonoszsággal!!!
Peller Anikó
@Malína: Ok, tőlem lehetsz akkor inkább patkánybirka. Pedig a malína szebb volt.
Aki Én
@Málna: ,,Nem nekem ciki, ha még lemásolni sem tudod..."
Te komolyan gondolod, hogy nem tudja lemásolni? Megint arról beszélsz, ami nincs. Ahogy szoktad.
Peller Anikó
@Tamás Takács: "Akkor bevetjük a vezércselt! Elhitetjük az EU-val, hogy vállaljuk a jogállamiságra vonatkozó feltételeket, hogy ezermilliárdokat fizessenek nekünk, miközben valójában továbbra is szarunk a jogállamiságra!!!" - Egy ilyen jellemtelen undorító patkány esetében bármire lehet számítani, mert a legfőbb szabálya az, hogy számára nincs szabály, neki senki ne diktáljon, ezért ebben az esetben ez a legvalószínűbb reakciója, amire számítani lehet. Az ezermilliárdokról semmiképen nem fog lemondani és jogállamiságot sem akar, ez egészen biztos, mert egy erkölcsileg és emberileg is moslék aljas és gonosz patkány!!! Amit orbán akar, az a lopások, csalások, folyamatos hazudozás, hazaárulás, a teljes büntetlenség és a hatalma növelése bármilyen áron, amit viszont nem orbán fizet..."

Nagyon kígyó.
SystemError
Hogy beszél az a kis baszadék főniről...:)
Béla333
"Kocsis Máté: azt várják, hogy Orbán Viktor megdögöljön"

A Fideszes maffia ugyanezt várja a velük egyet nem értőktől. Tesznek is érte.
Akkor mit vannak megsértődve?
almosd
Kocsis Máté ! én nem várom és nem is kívánom a halálát senkinek ,minden ember érték ebben az országban ,de ha már egy autódudálásért százezres bírságot szabnak ki akkor Viktornak minimum börtönben a helye.
kissé felnőttem
az meg ki mit vár én a télapót is de az összes tőbbi sem tiltott má hé te politikai kulturád az nulla
Sámannus
Mivel ez neked jutott eszedbe legyen igazad kupcihérkám
kissé felnőttem
@justhpeter: A perekre nem volna elégséges 150 év ezt úgy vedd mint a 145 éves Budai- vár törökök álltali megszállását.
SystemError
Orbán a döntéseivel sok emberre mondta ki azt, hogy dögöljön meg..de ez nem a koronával kezdődött, hanem az EÜ züllesztéssel és pl. rokkantnyugi csökkentésével. Azoknak nem volt direkt összeköthető hatása, de volt.. A koronánál viszont mindenki látja. Hát én egy gyilkos gecit nem sajnálok, ha megdöglik kedves köcsög Máté!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.