A Teremtés rendjéből fakadó fogalmak folyamatos fenyegetettsége indokolja – olvasható a kilencedik alkotmánymódosítás indokolásában –, hogy azt az evidenciát, amely szerint az anya nő, az apa férfi, alaptörvénybe kell foglalni. Meg az is szerepel benne, hogy a gyermek joga Magyarország alkotmányos önazonosságán és keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelésben részesülni.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
És akkor mi van a nagypapával, nagymamával?
Nessy
Ebből látszik, hogy a sok módosítgatás ereményeképpen egyre több az ellentmondás az Alaptörvényben, és egyik paragrafus üti a másikat!
Azt még kifelejtették, amit Isten mondott őseinknek, mikor kiűzettek a paradicsomból. Asszony fájdalommal szülőd meg gyermeked, férfi orcád verejtékével keresed meg a kenyeret.
Aki Én
Igen. Be is jött, hiszen erről beszélünk, nem a tolvajlásról, meg az [email protected] védekezésről, meg az eü romjairól.
Shikari
Mi a gondja ezzel Magyar doktornak? Én nem akarom a buzik plusz jogait elismerni és nem támogatom a perverzióik propagálást sem, sem a buzi felvonulva vonaglást és a gusztustalan ratyi parádékat!

Na ez ellen szólaljon fel Magyar, vagy ismerje el, hogy buzi lobbista ő is! :-)
Aki Én
@Shikari a buzi lobbista: :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok