A Heves megyéről átirányított orvos-szakápoló kapacitás az ottani kórházak covid-kapacitás kiépülésével lecsökkent, ezt 21 fővel pótolja hétfőtől a honvédség – írta a polgármester. A katonák egészségügyi feladatokat látnak majd el a kórházban.

A hétvégén először volt érezhető a kórházban hogy a Salgótarjáni, Váci, Egri és Hatvani kórházakban a héten meglendült a covid-ellátás. Jelenleg 144 covid-beteget gyógyítanak a fertőző osztályon, 7 beteg van lélegeztető készüléken

– tájékoztatott vasárnap a Facebookon Csach Gábor, balassagyarmati polgármester, hozzátéve, hogy 5-en már el is hunytak.

A szomszédos Heves megyében is egyre jobban terjed a járvány.

A Heves megyéről átirányított orvos-szakápoló kapacitás az ottani kórházak covid-kapacitás kiépülésével lecsökkent, ezt 21 fővel pótolja hétfőtől a Magyar Honvédség Szolnokról. A katonák a Madách Kollégiumban kerülnek elszállásolásra – köszönöm a Tankerület vezető asszony és igazgató úr pozitív hozzáállását –, a tegnap megjelent kormányrendelet szerinti egészségügyi feladatokat látnak majd el a kórházban.

– közölte a polgármester.

Csach Gábor azt is leírta, hogy „kiugró mértékben emelkedtek a hétvégi teszteredmények a városban”: az elmúlt négy napban 28 covidos került házi karanténba.

84. VESZÉLYHELYZETI KÖZLEMÉNY (2020.11.15.) Tisztelt Balassagyarmatiak! A hétvégén először volt érezhető a kórházban...

Közzétette: Gabor Csach – 2020. november 15., vasárnap

Forrás: 24.hu

Címlapkép: kép: MTI / Komka Péter

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@justhpeter: Felmerül a kérdé egyáltalán a parlamentben dagonyázók értenek valamihez?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Szeparepa2: Meg megerheted, hogy a vagyad teljesuljon...:( Jaj, inkabb ez a vagyad NE teljesuljon!
karma1
Es most a dagadt focista ker egy kavet, es lenez a Karmella erkelyerol, majd titokban vallonveregeti magat, hogy milyen okos es elorelato volt, hogy ezeket a luzer egeszsegugyiseket torvenyesen ide-oda rangathatja!
En egy hirt varok minden nap valahol a neten: orban viktor elkapta a koronavirust, a felesegevel egyutt, de a Honved korhazban mar nem volt szabad kapacitas, igy levittek ot a nyiregyhazi korhazba, tovabbi kezelesre...
Neeeem, ne haljon meg , Isten ments! "Csak" ugyanazt kelljen atelnie egy Isten hata mogotti putriban, mondjuk Borsodban vagy Nogradban, olyan jovedelemmel, olyan infrastrukturaval, mint amit o csinalt az alattvaloinak.
Az 5 gyereke meg majd csak csinal neki 90 eves koraban egy sajatkezuleg levezenyelt szocialis temetest...:(
Gazella
@Szeparepa2: :D Ők csak lázat mérnek és figyelik, hogy fertőtleníted a kezedet ! Na meg segítenek odatámogatni téged az ambulanciára.
Gazella
@Szeparepa2: Vannak fiatal lányok és pont ők mérik a lázat :D
Lepényleső
A Cseheket egykor kiverték,persze nem a katonák,a civilek összefogásának köszönhetően?
A vírussal lesznek-e ilyen sikeresek fizetett katonáink,parancsra - alapvetően?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.