Magyarország elkötelezett híve a jogállamiságnak a miniszterelnök szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Idióta, ha elkötelezett híve vagy a jogállamiságnak, akkor miért parázol megszavazni az EU költségvetést!!! HZUDIK!!!
Jozefina
Idióta, ha elkötelezett híve vagy a jogállamiságnak, akkor miért parázol megszavazni az EU költségvetést!!! HZUDIK!!!
DR PRÉDlKÁTOR
@sgl: hüüülye vagy baaazeg s E g G l Y U K
csak úgy....
"Ne feledjék, Vaclav Havel már 2002-ben azt írta Orbán Viktorról: „Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."
orbán egy született szarkeverö!
kereső
Ez a migránsozás már 2015-ben/2018-ban is bejött, hátha most is beszopja a sok gondolkodásra képtelen- és nem csinál problémát az önkormányzatok szétveréséből, a lopás-az ország kifosztásának alaptörvénybe emeléséből, az elbaxott járványkezelésből, a kirekesztés és gyűlölet alaptörvénybe foglalásából, az állampolgárok alapvető jogainak további szűkitéséből.A megtermelt adók elsikkasztásából- (2021-től a TAO 100%-a mehet látványcsapatsport támogatásra-és innetől kezdve tényleg nem lesz közpénz jellege, )- és hűtlen kezeléséből.
Nessy
Nincs olyan idióta migráns, aki itt akarna maradni! Csak keresztűl menne nyugat felé! Néha az ember szégyelli, hogy ilyen fazonok, mint O.V. és kormánya képviseli bárhol kis hazánkat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.