Mert az még nincs benne, viszont a Párbeszéd politikusa szerint az alaptörvény már úgyis egy bármikor alakítható viaszdarab.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
De miért nem azt, hogy "Orbán egy geci". Orbánra sok mindent lehet mondani, de hogy férfi..?:) Aki Gyurcsány óta nem mer kiállni senki ellen, az a férfi..:))) Aki este sunnygva adja be a törvényeket az a férfi? Aki csak agyon gyógyszerezve képes meglépni dolgokat az a férfi?:)) Egy utolsó utonálló sunnyogó jellemtelen kis buzi ez, aki már tömeggyilkos is lett az augusztusi hazudozása miatt és azért mert félreinformálja az országot.

Ez férfi? Ez egy geci! A legjobb barátja is megmondta!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
azért ekkora hazugságot talán mégsem kellene! =))
kissé felnőttem
hím nemű kár az alkotmányt tovább dusítani mert 79-nél sem áll helyre
Nyírfa
Férfi? Egy dúvad. Ezt vegyük be az alapfecnibe.
Gyurka80
Ez a Timike az 1%-os pártjával egy idióta.
jesz
Szabó Tímeát miniszterelnöknek! A legalkalmasabb erre a posztra.

(és ezt röhögés nélkül le tudtam írni...érthetetlen)
Gyurka80
@Eladott Ország: Te már csak tudod nyalógép.Én maradok a sörivásnál.
Nessy
Férfi?? Na nem! Csak annyit: hímnemű!
Nessy
@Gyurka80: Nem ismerem önt, sem korát, nincs is hozzá semmi közöm! De egy biztos. Hihetetlenűl modortalan, és sértő amit időnként leír!!
Gyurka80
@Nessy: Éa amit a többiek írnak az nem sértő? Nálad megy a kettős mérce!
Nessy
@Gyurka80: Csodálkozik? Ha valakinek más a véleménye, mint önnek, és nem is önnek adresszálja a beírást, az libsi, nyalógép, de voltak ennél cifrábbak is régebben. Nálam nincs kettős mérce! Vagy megpróbálok értelmes kommunikációt kezdeni, vagy ha nem megy, nem folytatom. Ehhez nem szükséges pocsékul viselkedni.
Sámannus
Én csak azt kérdezném tőle az kotmányban, hogy pedofil e vagy?
SystemError
De miért nem azt, hogy "Orbán egy geci". Orbánra sok mindent lehet mondani, de hogy férfi..?:) Aki Gyurcsány óta nem mer kiállni senki ellen, az a férfi..:))) Aki este sunnygva adja be a törvényeket az a férfi? Aki csak agyon gyógyszerezve képes meglépni dolgokat az a férfi?:)) Egy utolsó utonálló sunnyogó jellemtelen kis buzi ez, aki már tömeggyilkos is lett az augusztusi hazudozása miatt és azért mert félreinformálja az országot.

Ez férfi? Ez egy geci! A legjobb barátja is megmondta!
Csizmás Kond
Alaptörvény meg állandóság...ezek csak emlékek, a régi rendszerből ahol nem a jog dominált hanem a törvény, sőt amire nem volt konkrét kifejezés azt sem merte senki megkommentálni...natehát épp az ilyen Timikeféle hisztirohamok váltják ki az okot, hogy minden nap újabb megfogalmazásban kelljen átültetni valamit mert az ilyen libafélék arra használják a képviselőségüket, hogy minél több kiutat találjanak a törvénybe, hogy ezáltal kiélhessék a labilis idegbajuk okozta káoszt .
Aki Én
Legjobb esetben is csak hímnemű.
Férfiak nem bújkálnak függöny mögött a parlamenti vita helyett.
Csizmás Kond
@Horizont: ...azt nem tudom...senki fasza kalapját nem ellenőriztem...:)
Aki Én
@Csizmás Kond: Csak a ,,Timikefélékét" ellenőrizted?

Elmondanám, hogy idegbaj okozta káosz a te fejedben van.

,, emlékek, a régi rendszerből ahol nem a jog dominált hanem a törvény"

...majd:

,, minden nap újabb megfogalmazásban kelljen átültetni valamit "

Akkor hol számít csak a törvény, amit még szerinted is úgy formálnak akár naponta, hogy az nekik kedvezzen, persze csak másokra vonatkozóan???

...van baj
kereső
Értem én Szabó Timeát, hogy miért mondta. DE!! Ennél az ország szempontjából sokkal súlyosabb- azt ke4ll mondani zsebbevágóbb dolog készülődik alkotmánymódositás cimén. Mégpedig a legalizált, alaptörvénybe foglalt módon az ország teljes kifosztása- a közvagyon legálisan magánvagyonná konvertálása. A 2021-től érvényes TAO Tv. szerint a vállakozások nyereségét terhelő társasági adó 100%-a felajánlható a látványcsapatsportok támogatására. Az alaptörvény módositás szerint az a közpénz, amely befolyik a kincstárba. 2021-től, amennyiben a TAO nem a kincstárba folyik be, hanem valamelyik foci klubhoz- már nem minősül közpénznek. Az ott történő felhasználás üzleti titoknak minősithető- tehát nincs közérdekű adatigénylés sem.
Az állam alapitványokat hoz létre az egyetemek működtetésére- vagyonok jutattatásával. Ezen alapitványoknak juttatott vagyon, támogatás a továbbiakban nem tartoznak a közpénzből gazdálkodók közé- magányvagyon transzfer .Érdekessége a dolognak még, hogy a beterjesztő (i)gazságügyminiszter a miskolci egyetem kuratóriumának elnöke is egyben- senkinek nem tűnt fel némi összeférhetetlenség? Majd utólag- amikor már veszett fehjsze nyele az egész? Az ellenzék meg nyámnyila módon részt vesz mindezek "megtárgyalásában"- legalizálja a lopást, hiába szavaz nemmel. UFF!-és taps.
Jozefina
Csak férfi ruhában jár, de messze nem az!!!
Csizmás Kond
@Horizont: ezt tapasztalatból mondod ?...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ...minden nézet és helyzet kérdése...aki hátul mászkál nem biztos ugyanazt látja ott is mint elől...:)
Qqberci
Nem csak hogy férfi, de tetőtől talpig f@sz!...
vitriol
Eddig egészen mást gondoltam. Mivel az alkotmány már régen nem szentírás, már a neve sem az, abba mindent bele lehet írni, ezért bármi kerül bele, én maradok a jelenlegi véleményemnél!
dr. prédikátor
még hogy férfi!!! EGY GECI NEM LEHET FÉRFI!!!az csak geci marad!!!
Nyírfa
Ne hagyjuk ki a genderelméletet se, ugyanis, véleményem szerint Varga Judit női testbe született, férfi jellegű ember. Mindenre van példa, csak le kell hajolni érte.
Lepényleső
...mint irónia? A viaszdarab pedig e témában inkább hasonlít gránitdarabra?
Csizmás Kond
@Horizont: most is csak azt mondom...nem helyes a buziság törvényesítése...a többi, hogy ki mit mond, ki hogy fogja fel az csak...lószar... az ilyen timisbuzeránsfelszólalólófasztsemérő parlamenti köhögések meg nem a demokráciát hanem az ilyen okosliba megélhetőségi feltételeit szolgálják.
Csizmás Kond
@Horizont: Mindenkinek megvan a maga tehetsége, de hogy Timike nem politikus hanem egy hisztis liba az biztos. Az amit ő és még sok "tehetséges " hozzá hasonló művel a parlamentben az legőszintébb megállapítással is csak diliházi jelenetnek lehet jellemezni.
Sámannus
Azért írják az a kotmányba hogy a csuhásokat megtudják különböztetni, mert azok jány ruhába öltöznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.