Soros György szerint az Európai Uniónak szembe kell szegülnie Magyarországgal és Lengyelországgal – olvasható az üzletember véleménycikkében.

Soros György: szinte esély sincs a kormányváltásra 2022-ben
Fotó: Wikipédia

A Telex által szemlézett írásában Soros úgy fogalmaz, nem engedhet Magyarország és Lengyelország zsarolásának az Európai Unió. Úgy véli,  a két ország annak ellenére és úgy vétózná meg az EU tervezett 1180 milliárd eurós költségvetését és a koronavírus okozta válság utáni 750 milliárd eurós segélyalapját, hogy ők maguk lennének a legnagyobb kedvezményezettjei.

Soros szerint a jogállamiság gyakorlati akadálya Orbán Viktor „személyes és politikai korrupciójának”. Úgy látja, Orbán rendszere egy „gondosan kimunkált kleptokrácia”, amely már eddig is „csupaszra rabolta” az országot.

„Nehéz megbecsülni az összeget, amivel családját és barátait gazdagította, de sokuk rendkívüli módon meggazdagodott"

- fogalmaz.

Soros György szerint Orbán szinte teljes ellenőrzést gyakorol a magyar vidék felett, ahol a lakosság többsége él. A kormány szerinte végletekig befolyásolja a társadalomhoz eljutó információkat, és a szavazás titkossága sok faluban sérül a választásokon.

Így véleménye szerint az ellenzék érvényesülésére és a kormányváltásra 2022-ben szinte esély sincs,

főként úgy, hogy a kormánytöbbség folyamatosan saját magának kedvezve változtat a választási szabályokon.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Idős kora ellenére meglepően tisztán látja a dolgokat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
"A kormány szerinte végletekig befolyásolja a társadalomhoz eljutó információkat, és a szavazás titkossága sok faluban sérül a választásokon.'

"Orbán rendszere egy gondosan kimunkált kleptokrácia, amely már eddig is „csupaszra rabolta” az országot."

„Nehéz megbecsülni az összeget, amivel családját és barátait gazdagította, de sokuk rendkívüli módon meggazdagodott"
Aki Én
Idős kora ellenére meglepően tisztán látja a dolgokat.
kissé felnőttem
Ez az öreg már tudhat valamit ? akkor még a 2020 is szóba jöhet meg a 2021 is
Mellétéve a Nemzeti Dal -t is " Talpra magyar,hi a haza!
Itt az idő, most vagy soha !
Rabok legyünk vagy szabadok ?
Ez a kérdés , válasszatok ! " részlet
kissé felnőttem
ez egy simán nevezném hangulat keltésnek mint a gyermek lélektanban, pedagógiában ezt kisfiam te ugyísem tudod megcsinálni -t ha a gyermek tízszer hallja már el is hitették vele, hogy nem tudja ez aztán adja a kishitűséget. semmi megerősítés (érdekes és ... )
Nyírfa
Gyuri bácsi ne ijesztgessen! Ő sem tudja mindig megkülönböztetni az igazgyöngyöt a hamistól: észre vette talán Orbánék sunyiságát, karrierizmusát , amikor őket támogatta?
No, részben azért igaza van, de ezt mi is tudjuk. Aztán majd kiderül, mit hozunk össze.
jesz
ez a fínom ember ugat bele hazánk életébe? 1992 ben az angol fontot akarta bedönteni a tőzsdei manipulációval..8 milliárd fontot nyert rajta...a mai napig nem született bírósági ítélet ez ügyben..
2008-ban az OTP-t vitte volna padlóra, szerencsére az állam résen volt..(itt sem született még ítélet)
Több ázsiai, és dél-amerikai országban távollétében halálos ítéletet is hoztak ellene az országok valutájával való spekuláció miatt(amin elképesztő összegeket nyert, az adott ország meg bukott)

Az unijó meg ölelgeti...vajon miért?
Horizont
Inkább biztatna bassza meg.
Mellesleg miért nem jelentette fel már orbánt a sorosozás meg a soros plakátok miatt?
Miért tűrte el, hogy hülyét csinálnak belőle folyamatosan??
simmering73
Sajnos minden szavával egyet kell érteni. És emlékeztetnék Bartus László évekkel ezelőtti megállapítására: ezt a kormányt demokratikus úton NEM lehet leváltani. Soros György ezt támasztja most alá.
Szeparepa2
Ezt minden értelmes ember pontosan tudja, hogy DEMOKRATIKUSAN SEMMI ESÉLY; mert egy eltorzított, össze-vissza tákolt, csalt, hazudozott áldemokráciában, ami minden idők egyik legsunyibb és legaljasabb (valóban már nácizumsba hajló) fasiszta rablógyilkos csaló diktatúrája. Szuper technika egy modern ditktáronak: mazsolázz ki mindent a történelem dikatúráiból, ami sikeres vot (amivel pedig buktak, azt vagy ne vagy nagyon titkoban és részlegesen gyakorold), abból barkácsolj (egyáltaln nem foglalkozva, sem szakmai, sem etikai és morális, sem népszerű aspektusokkal, bár utóbbit azért az elhülyített tömegre szabott populista lózungokkal szórd meg fűszerként), barmolj, tákolj egy hibridet és alkalmazd buzgón! Iylen egyszerű a recept. Van itt inkizívtor elem, náci elem, bolsevik elem, fasiszta elem, barbár ókori rabszolgartó elem; keleti és nyugati, XX századi és máskori, SAJÁT ELVEK NÉLKÜL! Ez nagyon fontos! Elvtelenül, azaz egyetlen elvvel korlátlan hatalom és pénzéhség, mohó kapzsi kisgömböc 'filozófia", azaz a maffiáktól is nyugodtan átvesz természetesen, ahogy maffia is az egész orbáni söpredék; bár valójában a diktatúrák általában igen hasonlóak a maffiákhoz, amik mikro diktatúrák, bűnözői államok az államban ill társadalomban.
Ez nem demokrácia, még csak nem is hibrid demokrácia; illiberális demokrácia nem lehet, mert az egyszerűen egy pszeudo fogalom, amit sebitben hazudott ez a néci hazaáuló rablógyilkos bandita patkánygeci, majd rájött idővel, hogy ciki, és már jó ideje hanyagolja. A történelem leggátlástalanabb és legnagyobb tömegű rablógyilkosságát, ill társadalomellenes bűnét, 1500 éven át a kereszténymaffia terrora követte el, ők az etalon; természetesen hogy-hogynem ugye, már inkább régivágású keresztény "demokrácia". Az senkit nem zavar (kivéve gondolkodók egyre szűkülő rétegét), hogy keresztény és demokratikus társadalom tűz és víz. Egy szó mint száz, itt nyilvánvaló, és kimondták már, demokratikusan itt nem lehet felszabadulni, csakis forradalommal sajnos.
sgl
@Horizont: nagy igazságod vagyon!
Én is kérdzetem azt anno.
SystemError
Nem kellenek választások, mert Orbánt a sajátjai fogják levadászni heteken belül..
Shikari
Ezt az a spekuláns zsidó mondja, aki a forint és Magyarország ellen spekulált és meg is büntették érte?Van pofája kleptokráciáról szólni a tolvajnak?
Dzsordzsit nem a pénz boldogítja, hanem a kamat!
Szeparepa2
@jesz: Amit megtett, bár nagy geciség volt a britek ellen, de amúgy nem volt törvénytelen, sem jogtalan, szóval hiába vársz ítéletet és mit sajnálod a briteket? Meg lehetett tenni, meg is tudta; mint már akkor vezezető pénzügyi guru, és meg is tette; ki ellen is tessék mondani? Ja, akik vagy 300 éven át fosztogatták a bolygót a kersztényekkel karöltve, azaz beszáltak a keresztény világ gyamatosításba. Bár igyekeztek kiszorítani azokat, s ez akár jó dolog is lehetett volna, ha a visszavett javakat a kisembernek osztják és nem a saját új tőkésosztályt fejlesztettek volna az arisztokrata önkény mellé. Azaz ugyanúgy elitista, feudalista rablókapitalizmust működtettek kiegyezve a keresztényterrorral, mert utóbbit kihagyni nem lehtett. Bár a spanyolok és franciák ugyebár, akik a kereszténység fő védelmezői, vagy inákább csicskái bocs, szóval a keresztény világhatalom bábjai voltak, keményen harcoltak, de már nem bírtak el az elterjedt brit gyarmati világbirodalommal. Mindez szép lett volna és jó; felvilágosodás, ipari forradalom stb; HA NEMLETT VOLNA GYORS VISSZARENDEZŐDÉS ugyebár Cromwel-el, aki beleőrült a dologba, és a nép barátja hős forralamárból lett a legnagyobb terrorista, hatalmi vadállat rémuralmi diktátor (akárcsak Lenin, Napóleon és Garibaldi), de túl sokáig nem tudta csinálni és a reformáció, azaz a régi arisztokratikus elitizmus és önkény királyság végülis visszaállt jó időre, ahogy másut is); Soros e történelmi világkirabló élősködő tömeggyilkos torzót fingatta meg és jól is tette. Nem akarta a fontot megdönteni, mert a győztes, USA-val szövetségben levő világhatalom devizáját nem volt lehetséges, de egy nagy pofont ki tudott nekik osztani (amit amúgy Hitler is próbált elirigyelve a brit világbirodalmat, ami aztán szét is esett), pl Kanada és Ausztrália is még brit korona alá tartoztak ugyebár akkor (amúgy még most is némileg), és a szerzett pénzt onnan kezdve főleg humanitárius célokra adta, azaz igyekezett jóvá tenni, a britek történelmi bűneit némileg...
Nessy
Ha emlékeim nem csalnak, nem Soros tartja gyengén a forintot, hanem valami Matolcsy nevezetű jobbkeze Orbánnak! Ameddig milliárdokért vásárol szavazatokat levelezőtagozaton, voks turizmuson, ameddig ha kell naponta írja át a választási törvényt a 133 bátor gombnyomogató segítsésvel, addig tényleg a költő szavaival élve "Nincsen remény".
ómió
Elhazudozgat, elmanipulálgat Dzsordzsi tata, de azért legalább abban legyen igaza, hogy kormányváltásra esély sincs!
vacsi
Mocskos vénember! Minden gondolata, hogy Magyarországot elpusztítsa!
Aki Én
@ómió: Látom a felsorolt okok azért nem zavarnak össze, te nagy DEMOKRATA.
@Shikari: ,,Van pofája kleptokráciáról szólni a tolvajnak?" Nem orbánnak szólt, hanem a társadalomnak :)
SystemError
@lampa laz: Egy szakembernél a felvázolt logikában hisznek az emberek. Egy szélhámosnál simán eladják a hitet kérdések nélkül.. Amikor egy szakember téved, akkor elnézik, mert végig be volt mindenki vonva a mögöttes logikába. Amikor a szélhámos bukik meg, akkor az öt körülvevő "hit" egy csapásra megy át globális gyűlöletté és kirekesztettségbe. Főleg, ha a fidesz "értelmiségi" táborára gondolunk...:) Másrészről a saját és szeretteink életének féltétse egy egészséges emberben felül irja a politikai hitet.. Szerintem a fal fogja adni a másikat Viktornak...:)
FLETÓ
Ez az egy üzlete nem jött be! A többi mind!
Béla333
"... szinte esély sincs..."

Soros, ha jó jós lenne, akkor nem pénzelte volna a Fideszeseket a '90-es évek elején.
Most is téved!
Yoda69
@vacsi: Joasszony, nem veszed észre, hogy Soros nem Magyarországot támadja, hanem az orban maffiat?
O1G bukasaval, Magyarorszag fel fog viragozni.
ómió
@Aki Én: Ha nem jönne vissza a bolsi tetübandád, az okoktól függetlenül is nagy pozitívum lenne! Minden magyarnak!
Jozefina
Ritkán szól, de akkor is igazat!!!
SystemError
Igen, mi itt már megfeledkezünk egy alapvető dologról, hogy magyarország miniszternöke egy utolsó szélhámos tolvaj geci!

Szerintem már tömeggyilkos is, ami kicsit nagyobb probléma..! Sajnos Orbán, ahogy egyre sarasabb lett, egyre jobban fogadta el legitim eszközként az eddigi hazudozásait, lopásait. A ezütán a gyilkos korona show után mi lesz Orbán lélektana, hogy úgy is mehet a fekete autó, mert nem az első eset, hogy erre kényszerült. Ez beteg geci mindig megfogja magyarázni magában, hogy miért volt oka arra, amire mert egy beteg geci. Ezt értse meg a világ, hogy Orbán nagyon régen nem racionális és az "áldozatai" viszont egyre szélsőségesebb árat követelnek meg, de ő már nem fogja fel, hogy milyen messze ment.. Neki ez már holnaptól normális, ahogy eddig is menetelt előre a "tegnapi" hóhér módszereivel.
bence
@SystemError: ! Bár igazad lenne !
Gazella
@SystemError: isten szóljon belőled!!!
Nessy
@Csizmás Kond: Ezt szépen mondtad! Amen!
Sámannus
Szét rabolják és végső katasztrófába döntik az országot. Nyíltan lopnak rabolnak, gátlástalanul hazudoznak, csalnak, és minden ellen fordulnak ami az emberiséget, és emberiességet támogatja. Szemmel láthatóan demagóg kommunikációval másítják meg a kormányzati célokat, azoknak éppen az ellenkezőjét cselekedve. Minden társadalmi programjuk demagógia hazugság. Háborúban áll a saját országával. A lakájmédián keresztül pofán hazudja az egész lakosságot, és lehülyézi az egész világot, pedig csak egy szolgalelkű csicska, aki szembe megy minden normális törvénnyel.
Nem jogászkodni kell, hanem elítélni, mint erőszakos harácsoló tolvajokat.
Választást kell tartani, most, és a fideszkdnpkisgazdamdf moslék nélkül.
creativehun
@jesz:Olvassa utána egy kicsit...az OTP határidős ügyleteivel kapcsolatos Soros found ellen született jogerős ítélet. Ettől függetlenül..maximálisan igaza van abban amit ír!
Lepényleső
Ugyan,esély az van. Az más kérdés hogy nem több mint Barcelonában a Barcelona ellen a Felcsútnak,
úgy hogy a Felcsútiak zsákban futkosnak s csak fele annyian vannak? Ez így a fair játék a bánnak?
Csizmás Kond
@Nessy: Az amerikai törvényhozásba való beleszólás akár háborúval is végződhetne, viszont ez a trotyadék itt úgy intézkedik mintha ő volna a zatyaisten...és a zunió hallgat rá...vajon miért ???
pécsi
Szaros gyuri bácsi minek pofázik bele hazánk dolgaiba? Szégyen, hogy ezt a vén gazembert magyarnak mondják! ÉN NEM TEKINTEM ANNAK! Amennyiben lenne valamiféle pénzen vett magyar állampolgársága, rögtön el kell venni tőle! Izrael sem fogadja be, pedig oda valósi!
SystemError
"Orbán rendszere egy „gondosan kimunkált kleptokrácia”, amely már eddig is „csupaszra rabolta” az országot."
Rockxy
gyuribácsi jelöltesse magát gödénynek és akkor legalább sebességváltás lessz.
hát de!
bodorandras
@pécsi: Huuúúú, mekkora barom vagy!
fideszes gyökér
A Miniszterelnök Úr ellensége a Magyarország ellensége is.
A magyarok pedig kapják be a Miniszterelnök Úr Nemes Faszát!
Ez a terv.

Jó éjszakát magyarok és kipcsak balfaszok!
karma1
Gyuri bacsi, cseszd meg, itt a ragyogo alkalom! MOST nyisd ki a bukszadat, ha mar egy akkora kapitalis hibat csinaltal a dagadt focistaval kapcsolatban, hogy megprobaltad megtanitani kessel-villaval enni, Oxfordba befizetted, osztondijaztad, aztan meg onnan is hazaszaladt ido elott, mert annyira pitlak pali volt. Szoval MOST NYISD KI A PENZCSAPOT, es ezerrel segitsd az ellenzeket, hogy NE maradjon alul 2022-ben - ne pedig hulyesegeket josolgass, ami vagy bejon, vagy nem...
Jo fej vagy, de most szegyelld magad nagyon melyen...:o((((
karma1
@Aki Én: Aranyom, az idos kor nem feltetlenul jelenti, hogy az embernek meg kelljen hulyulnie, nem tudtad?Mindenki tevedhet egyszer az eletben - sajnos Gyuri bacsit is megvezette ez a mocskos alak a fiatalkoraban, es sajnos ez a megtevesztes most sulyos terhet jelent az orszagnak.
karma1
@simmering73: Bartus is Amerikabol szovegel - a kibicnek semmi sem draga - elv alapjan...
Valoban, minden szava igaz Gyuri bacsinak, de ilyen sommasan ELORE kinyilatkoztatni valamit??? Hiszen orban kiszamithatatlan, mint egy tajfun - es Gyuri bacsi szabaditotta a magyarokra ezt a pojacat.
Ha en beengedek valakit a szulinapi partimra, akirol azt mondtak, hogy nagyon jo fiu, es en is igy latom, de a bulin elkezd beleszarni a svedasztalba, akkor en vagyok az elso, aki az ilyen "vendeget" kiakolbolintom a partirol, es elnezest kerek a tobbi vendegtol, majd az elso adando alkalommal talalkozom ezzel a "barattal", es elmagyarazom neki, hogy a viselkedese semmivel sem magyarazhato, es ha halat nem is varok tole, de egy bocsanatkerest felem es valamilyen modon a vendegeim fele is teljesen jogosan elvarok!
Vagyis Gyuri bacsi az elso hibat az o tamogatasaval vetette, a masodikat pedig azzal, hogy evek ota szo nelkul hagyja az ellene szolo nemtelen tamadasokat, mert az tiszta hazugsag, amit orban allit: nincs Soros-terv, Gyuri bacsi nem vette meg az Uniot, es nem is tamogatja kozvetlenul azt, o kizarolag csak nehany olyan programhoz adja a nevet, ami a vilagban egy globalis jo program egyebkent is.
Ez oriasi hiba volt Gyuri bacsi reszerol, mert azzal, hogy szo nelkul hagyta ezt a tamadast, most ugy nez ki, mintha TENYLEG lenne ilyen terv, es azert nem mer ellene szolni semmit sem, mert orbannak igaza van.
hat van egy loszart!
NKF
Igaza van!Látja ,hogy a másik oldal gyenge.Szándékosan nem írtam baloldalt.
A Jobbik ugye balodali? A volt KISZ titkárok és az új nácik akarnak kormányozni?
Saját magugat nem tudják irányítani ,nem egy országot.
Sámannus
Nem kormány váltás lesz, hanem az ide settenkedett összes maffiózó itt akar demokratát játszani. Gyuri bácsi azt hiszem nincs tisztába vele, hogy itt minden hatalmi ágba hierarchikusan be van építve a pohos minden csicskája, és ők védik a bagázs hatalmát. Minden maffia ide vezényelte a bandáit. Nem lehet ám orbánt egymagában legyőzni, mert ezek a pénzük miatt mindenre képesek. Az a finomkodás csak fenyegetődzés amit orbán csinál, mert tudja, hogy az ő erőszak szervezetei az egész országot képesek szétverni. Előbb ezeket a csicskákat kell megszívatni, hogy egyedül maradjon majd ezután kell a tökire fogni egy mozsárágyút.
kokopelli
@Sámannus: Nem vagyok benne biztos ,hogy az "öreg" pénzügyileg egyáltalán foglalkozik M.o.-gal! Az utolsó adatot
amit olvastam a vlágranglista 24. helyén mozgott az öreg!A régi mondás ugrott be:"Az oroszlán nem kapkod a le-
gyek után"!Látszik a "játékon",hogy két szemétláda "bérbuzi" (Finkelstein és Birnbaum) mekkora "zsét" tudott bezsebelni
a hülye megbízóktól! (Netánjau,Erdogán,Orbán és a futottak még palimadaraktól) "Egy kis statisztika:Soros Gy.a 2018-
19-es ranglistán az USA-ban a 17. volt ! Irígykedjünk narancsosok! (;-))
Sámannus
@kokopelli: Mig az egyik ismeri a történelmet, a másik csak hazudozza. Aki el hiszi a meséjét az a vagyonával is fizet. Azzal sokan nem dicsekednek, hogy az ő pénzük miből van. Sőt azt is elhazudja, hogy létezik. Az öreg és a pohos között ez is hatalmas különbség. Amíg az egyik már tiszta a másik még piszkos.
Gazella
@vacsi: Jó estét! Egyél vacsorát ! oszt aludj !
Sámannus
Készüljetek magyarok, mert az egész országot vályogból kell újjá építeni ezek után a rablók után.
kokopelli
@Sámannus: ...pedig az "net" mindenkinek rendelkezésére áll! Nem lenne hátrány,ha a fityiszesek "idegennyelvet"
tanulnának! A "Soros-legenda" olyan szépen le van írva,ill. a nyugati TV-kben helyrerakva levetítve! Pl.a magyar kor-
mányt és barátait (Erdogán & Co) bemutatva,hogy hogy hülyítik országaik népét!
Sámannus
@kokopelli: Elkergettük Kádárt ő állítólag műszerész is volt. A helyzet nem jutott előbbre, mert csak egy kondás tolakodott a helyére. Csak és kizárólag híg trágyalevet gyárt. Moslékkal eteti a népet.
kokopelli
@Sámannus: ..."cseberből vederbe"! Egyszerűbben "trágydomról a latrinába"! Mi lesz ha meghal a Soros Gy. ?
A feltalálóinak 50%-a már elrohadt a humuszban! Okádtak is a giliszták,mert "homokost" kaptak eledelnek!
verőce21
Pedig a lipsik itt azt rebesgetik, hogy Orbán már a horgon van, nyugalom!
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSELÉD HAZUGSÁGAID...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSELÉD HAZUGSÁGAID...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSELÉD HAZUGSÁGAID...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSELÉD HAZUGSÁGAID...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSELÉD HAZUGSÁGAID...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSELÉD HAZUGSÁGAID...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSELÉD HAZUGSÁGAID...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSELÉD HAZUGSÁGAID...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSELÉD HAZUGSÁGAID...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSELÉD HAZUGSÁGAID...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSELÉD HAZUGSÁGAID...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSELÉD HAZUGSÁGAID...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSELÉD HAZUGSÁGAID...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSELÉD HAZUGSÁGAID...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSELÉD HAZUGSÁGAID...
division
"Nehéz megbecsülni az összeget, amivel családját és barátait gazdagította, de sokuk rendkívüli módon meggazdagodott"
Mondjuk azért bagoly mondja verébnek effektus...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. November 24., 18:44
Felállították az ország karácsonyfáját
Szórakozás - 2020. November 24., 17:45
Elfogták a rendőrök a VV Krisztiánt
Itthon - 2020. November 24., 17:16
Eltűnt egy 16 éves székesfehérvári lány