A jobbikos Szilágyi György ismételt felszólalásában tovább bírálta a kormányt az alaptörvény módosításával összefüggésben.

Hazugnak, gerinctelennek neveztek egy KDNP-s képviselőt a parlamentben, meg is lett a következménye

A KDNP-s Nacsa Lőrinc ezt követően úgy fogalmazott, Szilágyi György "egy év alatt próbált meg náciból kommunistává vedleni".

A jobbikus politikus erre úgy válaszolt, "az Országgyűlés egyik leggerinctelenebb, leghazudozóbb képviselője" őt ne nevezze nácinak, majd ezen a ponton az elnöklő Latorcai János elvette tőle a szót és kizárta az ülésnap további részéből.

Szilágyi György a kabaréról megosztott egy videót is, melyet így kommentált:

Így büntetik a Parlamentben az igazság kimondását – kizártak az ülésteremből, miután kikértem magamnak, hogy Nacsa Lőrinc, az egyik legaljasabb, leggerinctelenebb Orbán bólogató lenácizott.

Önök szerint mi a felháborítóbb? Hazudozni és visszaélni a hatalommal vagy szemtől szembe kimondani az igazságot?

A kormánynak egyértelműen az utóbbi.

Sunyiság, Fidesz-KDNP a neved!

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A hazugság, gerinctelenség szinonimája a fidesz-kdnp gittegylet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
A hazugság, gerinctelenség szinonimája a fidesz-kdnp gittegylet.
Aki Én
Vannak íratlan szabályok. Mint az is, hogy a szart nagy nyilvánosság előtt székletnek, bélsárnak, esetleg kakinak nevezzük. Még ha az szar is.
Aki Én
@sgl: ...igen, ezért figyelmezették, hogy ne nevezze nevén :)
Nessy
Miért? Nem az? Amennyi valótlanságot összehord esetenként, még Háry János is az igazmondás szobra lehet pártunk és kormányunk mellett!
ómió
Náciból komcsi? Az maga a "jobbikos haladás"!
SystemError
Ezért nem veszik el a szót: "egy év alatt próbált meg náciból kommunistává vedleni"
Ezért igen: "az Országgyűlés egyik leggerinctelenebb, leghazudozóbb képviselője"

A Csillagban fogtok megdögleni népirtásért, közinformációkkal való visszaélésért és az ország fiktív működésért, sikkasztásért. Az ilyen kis első felsírás óta hazudozó baszadék fidesz majmokon meg kár idegeskedni, mert ez a legkisebb bűne most a náciszopó fidesz putrinak, amiért felelni fognak később!
Aki Én
@ómió: ...Kisz titkárból Soros-csicska, abból liberális élharcos majd libsi alalenök, majd ahogy öregedett lett egyre ifjabb és demokrata, és lassan eljutott az illibsiig. Nyugi, még nincs vége.
namihami
Miért, tán nem az? És csupán csak az egyik...persze Fidesz-KDNP-s.
Mondd meg az igazat...
dr. prédikátor
MOCSKOS FITYMA KÜDÖNÖPÖ. MOCSKOS FITYMA KÖDÖNÖPÖ, MOCSKOS FITYMA KÖDÖNÖPÖ!!!133 MOCSKOS TOLVAJ GECI A PARLAMENTBEN!!!
ómió
@Aki Én: Látod! Van, aki ki tudja nőni a devianciákat! Ti viszont máig is bolsi tetvek maradtatok - állhatatosan - és ezzel is lesz vége!
Nessy
@ómió: Nesze neked jobboldalikereszténykultura! Általánosítasz, sértegetsz, anélkül, hogy bárkiről, bármit is tudnál! Neked mindenki bolsi tetü, akinek más a véleménye, mint a kormány propagandáé! Ez a jobboldali vitakultúra, amire oly büszkék vagytok! Gratulálok!
namihami
@ómió: 14.21:: Egyetértek veled. Kinőtte a devianciát a Mi Bölcs Vezérünk
De a természet kiegyenlítésre törekszik, ezért a devianciát ugyan valóban kinőtte, de cserébe elvesztette a gerincét! Ahogy a csigának vagy a gilisztának nincs devianciája, úgy neki se.
kokopelli
@Nessy: "Nem szabad etetni a troll-t ",...hiszen értelem nélküli zsoldosok!... (;-)) vagy (;-() ?
Pokróc
Nácik nincsenek ,neonácik vannak ,de nem itt , in Germany . A keményvonalas komcsik a fidesz táborában rejtőzködnek már aki még él . Ez totál 1 értelmű ( volt komcsi rendőrök ,munkásőrök körzeti +bízottak ,régi házmesterek stb . EZ Köztudott !
Pokróc
Legalább napi 80 döglik ki a koronavírustól konkrétan . 3/1 ,3/2 ,3/3 asok és rengeteg volt besúgó .Ez a helyzet ! Mind rejtőzködő fideszhívő . A geci orbán nem is sajnálja őket ?De lehet hogy igen ?
Pokróc
Gyertek B+ ezt bamit fent írtam bárkinek bárhol vállalom . Ismertem 1 ilyen férget sajnos :-(((((((((((((((((((((((((((8
Pokróc
Már felfordult xerencsére ! A társadalom csak nyert vele hogy elvitte a kaszás ,csak hátrányára ,semmi hasznára nem volt ennek a társadalomnak a vén manipulátor geci .
Egy korsó hideg barna
"Hazugnak, gerinctelennek neveztek egy KDNP-s képviselőt a parlamentben,"

Csak egyet? Hát csoda, hogy a latorcai megsértődött?
Pokróc
Sok komcsi van még mind fideszes nertárs ,most vagy nemrég mentek nyugdíjba ,itt rontják még a levegőt konkrétan !
:-(((((((((((((((((((((((((((((((((( Xemét volt szovjetkiszolgáló hazaáruló banda ,rostálni kell ! :-(((((((((((((((((((((
Sámannus
A komcsi kádéempés elnöknek előbb a kövér moslékos nyelvét kéne kivágni
kolnidre
Latorczainál mocskosabb,gerinctelenebb féreg nincs,pedig nagy a válszték!
lampa laz
Már az is baj ha valakit nevén neveznek?
RonaGyuri
Annak idején voltak a Jereváni-rádiós viccek: az idevágó:
Nyilvánosan társaságban kurvának neveztek, mi tegyek? Ne járjon olyan társaságba ahol ismerik! =))
SystemError
Kővérnek jó emberei vannak. legalább akkora köcsögök, mint ő! Büszke lehet rájuk!
Nessy
Érdekes, latorczai kényes ízlését Nacsa nácizása, kommunistázása nem zavarta, pedig ő is névre adresszálta a jelzőit! Vagy találva érezte magát ő is, Nacsával együtt! Pedig tényleg jogos a képviselő megállapítása mindkét jelzővel!
ómió
@dr. prédikátor: Amit a tükörben látsz, tetüfi, azt ne rólam "állapítsd meg"! Ennyi ész se jutott neked?
ómió
@namihami: És ezt te, mint csúszómászó hazudod rá, vagy csak az Athina Híradótok "mondta be"?
ómió
@Nessy: Ha neked az azokra a konkrétumokra való hivatkozás, amit bolsevik eleitek műveltek - a magyarság kárára(!) - mindössze "általánosítás", és nem azok maguk voltak sértőek, hanem, ahogy én kimondom, az a "sértegetés", akkor az általad szedett értelmezésgátló pirulák dózisát kéne csökkentened! Hátha másképp látnád! Bár - gyanítom - az efftársi fertőzöttséged színtje még úgy se engedné!
dr. prédikátor
@ómió: nocak kis köcsög pöcs!!! most jutott el a tudatodig??? vagy csak most tudtad értelmezni??? agymosott fityma birka!!!
Lepényleső
Talán a kritikát elviselik,de az igazságot nehezen nyelik?
ómió
@dr. prédikátor: Már megint a tükör-élményeidet "vetíted" rám, fajgyökér? Nem kezelnek még ellene?
TollerBela
Mi a fene, összevissza szólnak itt a fidesznyikek. Azt még nacsa sem mondta, hogy szilágyi komcsi lett volna ! Belekevertek ti itt mindent, pedig mi a lényeg ? Az, hogy a fideszes genya bárkit lenácizhat a parlamentben, ha meg az erre visszabeszél neki, megbünteti a kutyalelkű elnök. Magyarán, bohócok alávaló gyülekezete az egész parlament, egészséges lelkületű képviselőnek oda bemennie nem kellene ! Csak azt ne felejtsük el, hogy mekkorát kell majd beléjük rúgni, ha a kocka megfordult ! Érzéssel, de teljes beleadással !
Eladott Ország
1. Mint tudjuk, a tehetség genetikailag örökölhető és vírus általi fertőzéssel házasság útján is elkapható.
2. Koncz klán.
Mint utóbb, ellenzéki pletykákból kiderült, apuka segített elsikálni a "ne mi nyerjük a legtöbbet" Orbán família Tokaji kellemetlenségeit. Anyuka meg alighanem ennek jutalmául, vagy más kiválóságai és mindenhez értése okán is:
"Konczné Kondás Tünde, a nemrég – elhunyt édesapja helyett – országgyűlési képviselővé választott fideszes politikus, Koncz Zsófia édesanyja, egyben a Mészáros-féle Talentis Group Zrt. vezérigazgatója. Konczné a MET és Mészárosék közös energiacégénél, a Tigáz Zrt.-nél igazgatósági tag, és ugyancsak a vezető testület tagja Mészáros tőzsdei mamutcége, az Opus Global többségi tulajdonában lévő, állami milliárdokkal megtámogatott Wamsler SE-nél."
24.hu/fn/gazdasag/2020/10/22/vital-media-alapitvany-szijj/
NKF
A jobbik a gerincesek gyülekezete?A meztelen csigának van ilyen.
Természetesen ,vannak kivételek csak azok nem képviselők!
Nyírfa
Ha egyszer az: az egyik leghazugabb, leggerinctelenebb.
surdilloFUJT
szarosfarok durbincs mehetsz a pérába!!!
Lepényleső
"Meghalt Mátyás,oda az igazság!" - s lám maradt a gazság?
nezelodo
Nem kell bántani ezt a Lőrinc gyereket! Neki nem az a dolga, az csak melléktermék, hogy hülyeségeket beszél, a KDNP-s igen gyér tagság átlagéletkorát kell hogy közelitse a "fiatal demokratákéhoz", (!!!), a saját ijúkorával, 90-ről 89-re. Na és ezek szavaznak és döntenek a fiatalok életéről, és ami hab a tortán, még buziznak is, ahelyett, hogy az unokáikkal törödnének otthon. ott aztán mérlegelhetnek, hogy pelenkás unoka pisilt-e be, vagy a képviselő úr?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.