Ezek szerint a napi adatok már hajnalban rendelkezésre állnak, de csak délelőtt 9-kor hozzák nyilvánosságra. Kósa Lajos árulkodó bejegyzését törölték.

Kósa Lajos kikotyogta a friss halálozási számot a Facebookon, amit normál halandó csak órák múlva ismerhet meg

Bár azt pontosan nem tudni, hogy Kósa Lajos pontosan miért kap meghívást az Operatív Törzs üléseire, de tény, hogy a Fidesz alelnöke rendszeresen posztol innen képeket az oldalára.

Péntek reggel 6:20-kor éppen annak örvendett, hogy a koronavírusból felgyúgyult Szijjártó Péter két negatív teszt után újra közöttük lehet, csakhogy ugyanazzal a lendülettel a napi COVID-adatokat ismertető diáról is kiposztolt egy képet a Facebookra – vette észre a 444.hu.

A Facebook-posztról készült képet az adatokkal a cikkben itt tekintheti meg.

A posztot nem sokkal később eltávolították.

A központi járványoldalon az adatok hétköznap általában délelőtt 9 óra körül jelennek meg.

Felmerül a kérdés: ha hajnalban rendelkezésre állnak az adatok, akkor azokat miért nem hozzák azonnal nyilvánosságra?

Cikk- és címlapkép: MTI/Ujvári Sándor

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: tibim,te sosem vagy otthon mert nálad elmentek otthonról!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
valahogy nem javulnak a számok a kijárási tilalom, meg az utcai maszkos bohóckodás ellenére sem...és érdekes módon a fertőzés továbbra is az idősotthonokban, idősek között tombol...pedig ők sem éjszaka nem kóborolnak...sem az utcán nem tekeregnek egész nap...nos mint mondtam,amíg az iudőseket,betegeket nem izolálják el legalább 2 hétre, addig semmi nem fog változni...legalább is ezektől a "politikai" rendeletektől nem!!!
adrenalink
A hajnalban rendelkezésre álló adatok megegyeznek a 9 óra körül nyilvánosság hozott adatokkal...?
simmering73
Éppen valamelyik nap "hiányoltam" ezt a f@szt. És íme. Most azt is megtudtam, hogy olyan mint egy kétszemélyes Kotyogó. Amúgy az a stukker minek neki? Csak nem ezzel serkenti jobb eredményre a korisokat?
Lepényleső
Miért kell hogy ott legyen? Lenne ez kérdés ha csörgősipka volna fejen?
( Egyébiránt így is hitethetik el az adatok valódiságát,
erre hivatkozva a többit le is hazudhatják,ahogy szokták?)
Jozefina
Ez a fidesz média!!! Mindegy, hogy kotyog vagy nem kotyog lényeg, hogy ketyeg az órájuk, ami előbb-utóbb lejár!!!
sokanvagyunk
Mert nem "normál halandó"... ennél nagyobb dobása miatt sem tették jégre.
emerencia
@Pálinkás Pál: Hallgatni kellett volna a hozzáértőkre és jóval hamarabb elkezdeni a szigorításokat (pl. focimeccsek!) valamint tesztelni, tesztelni, tesztelni. Az intézkedésekkel min. ott kellene tartanunk most, mint Ausztria. Ehelyett viszont van kuponkódos, blekkfrájdis shoppingolás és a pórnép számára nincs ingyen tesztelés. Ha nincsenek tüneteid a karanténban ahol egy lakásban tartózkodsz a pozitív hozzátartozóddal, nyugodtan visszamehetsz dolgozni teszt nélkül és miután átöltöztél az ablaktalan, gépi szellőzéssel sem rendelkező öltözőben, fertőzheted szabadon a kollégáidat és az oda betérő idegeneket vagy ők téged. A koronavírusnak tök mindegy, könnyedén megtalálja a buta potentátok által biztosított lehetőséget a szaporodásra. Fontos a gazdaság, de így sokkal több lesz az anyagi veszteség, az értelmetlen halál és keserves betegség mint amennyit sikerült megspórolni az elmaradt vagy késői, emberséges járványgörbe laposító intézkedésekkel.
Sámannus
Előbb a dezinformációs törzs kezén kell átmenni az adatoknak.
Pálinkás Pál
@emerencia: azért nem igaz amit mondasz...mert a világon sehol nem lehet idióta intézkedésekkel fékezni a járványt..lehet itt magyarázni...akármit...amíg a a megbetegedő fertőzhető személyek közöttünk mászkálnak,addig ez marad...mellesleg Ausztriában sem változott semmi...ott is dolgozni járnak az emberek,meg boltba..a plázák bezárása max a fiataloknak korlátozás, de ők meg úgysem lettek betegek tőle...megnézed az osztrák adatokat, ugyanúgy az idősotthonokban hullanak az emberek...akik szempontjából semmi jelentősége nincs a kijárási tilalomnak sem...a tesztelésről...mi a jó francnak már ilyenkor??? tegyük fel letesztelsz mindenkit.és a dolgozók fele fertőzött../országos szinten/..hallgatnálak mit csinálsz??? mert ha karanténba rakod őket, két nap múlva már a víz sem fog folyni a csapból...leáll az ország...el kéne gondolkodni...vigyázunk az öregekre karanténnal,és hagyjuk élni a többit...vagy...hozzuk a hülye rendelkezéseket...az öregek tovább hullanak,a járványt meg elhúzzuk esetleg évekig!!!
Sámannus
Remélem valaki tökön lövi azzal a muskétával, mert az eszük legalábbis meg van hozzá, ugyanis ha jó látom nem egy gyakorló lőtéren készült a kép, hanem a fidelitas valamilyen helyiségében.
emerencia
@Pálinkás Pál: Abban igazad van, hogy nem könnyű és azonnal eredményre vezető a fékezés de azzal nem értek egyet, hogy nincs értelme és sehol a világon nem vezetett eredményre. Nézz utána. Az élelmiszer boltokon kívül is vannak komoly boltok, nemcsak a tinikre épülő plázák. Ha a társadalom (kormány) bevállalná ezek bezárását valamely méltó kompenzációval az alkalmazottaknak már nagyon sokat tennének a javítás érdekében de ez önmagában nem elég. Nemcsak végletekben kellene gondolkozni hanem inkább érték/haszon elven, komplexen.
Pálinkás Pál
@emerencia: egy...csak egy példát hozz ,ahol bármiféle befolyással volt a lezárás a járvány terjedésére...és nem a hülye politikusok által mantrázott adatok érdekelnek...aki fix...mutass egy olyan helyet, ahol a maszkosdi,boltbezárásosdi bármit is javított volna a covid halálozási statisztikán..ahol bármi változás történt volna a kórházba kerülők összetételén...az elhunytak összetételén...sehol nincs ilyen...csak hát a ti Pc beállítottságotok nem engedi meg hogy elzárjuk az öregeket, mert az diszkrimináció...inkább szívjon mindenki, tovább fertőzve az arra fogékony hullajelölteket.../öregek,krónikus betegek/..kíváncsi lennék melyik hülye írta át a fertőzések elleni védekezés protokollját?!! mert eddig úgy tudtam hogy a fertőzőket..és azokat kell elkülöníteni,akiknél a fertőzés komoly bajt okozhat...eddig ilyet a svédeken kívül sehol nem látok...igaz ott nem is hullanak az emberek, ahogy távolkeleten sem...ott valahol rájöttek hogy kiket kell kiemelten védeni!!! valami csoda folytán az USA-ban meg az unióban megy ez a "második hullám" hiszti, van elképzelésed miért???..
zorka
@Shikari: Te hülegyerek, vedd már észre, hogy nem Romániában vagy
kissé felnőttem
kupakos semmit nem tud? pedig parasztos beütései vannak " a kapanyél is elsülhet " micsoda játékszer már tán csak nem kiosztották otthoni használatra? pedig nincs már munkásőrség vagy ...
csak úgy....
@Shikari: tibim,te sosem vagy otthon mert nálad elmentek otthonról!
Yoda69
Na kupak megint mész a szőnyeg szélére.
Persze tudjuk, hogy kupak nem a legélesebb kés a fideSS fiókjában, de őt nem is az esze miatt tartja meg O1G.
vitriol
Azért titkosak az adatok, mert így mindig közös megegyezés kérdése, hogy mit hazudjanak! Rosszul is lennének, ha egyszer a valódi adatokat ismertetnék!
Pálinkás Pál
@emerencia: engem amíg nem lépik meg azt amit kell...addig nem érdekel...csak a kamuzásra próbálok rámutatni
NKF
Régen azt hittem,hogy ebből a Kósából lesz valaki.Tévedtem,bocs.
szép új világ
Hajnalban megvannak az nyers adatok, de a kozmetikázott O1G-nek is megfelelő változatra 9 óráig várni kell.
creativehun
@Shikari: Ezzel az a gond,hogy sokkal több lenne a gyilkosság! Igaz,hogy a lakosság megvehetné a fegyvert..de ez azzal járna,hogy a gazemberek is.Annyi felesleges indulat van ebben az országban ami csak arra vár,hogy kitörjön..,hogy én nem mernék megkockáztatni egy ilyen "minden magyarnak fegyvert" lépést .
silber13
@Shikari: Fiyu csak te elmebeteg szőröstalpú! Mért tagadod meg a te csodás romániádat,ami a szülőhazád? Netán szégyelle?.-)))))))))))
silber13
@Shikari: kuss te bunkó, elmebeeg náci fattyú!
silber13
@Shikari: kuss te bunkó, elmebeeg náci fattyú!
silber13
@Shikari: kuss te bunkó, elmebeeg náci fattyú!
silber13
@Shikari: !:-)))))))))))))))))))))))
Amúgy meg :kuss te bunkó, elmebeeg náci fattyú!
silber13
@Shikari: Azért hogy ne felejtsd el,mi is vagy: kuss te bunkó, elmebeteg náci fattyú!
silber13
@Shikari: kuss te bunkó, elmebeteg náci fattyú!
silber13
@Shikari: kuss te bunkó, elmebeteg náci fattyú!:-))))))))))))))
silber13
@Shikari: kuss te bunkó, elmebeteg náci fattyú!:-))))))))))))))
silber13
@Shikari: kuss te bunkó, elmebeteg náci fattyú!:-))))))))))))))
silber13
@Shikari: kuss te bunkó, elmebeteg náci fattyú!:-))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.