Süli János atomerőbővítési tárca nélküli miniszter egyik közeli munkatársa lett koronavírusos, ezért került karanténba a politikus. Az első tesztje negatív lett. Aradszki András KDNP-s országgyűlési képviselő viszont pár napja elkapta a fertőzést, most kórházba is került. 

Süli János egyik közeli munkatársa elkapta a koronavírust, ezért a Paksi Atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszter kontaktszeméllyé vált és karanténba került – közölte a politikus Facebook-oldalán megjelentek alapján a hírt a hvg.hu.

Koronavírus: Süli János miniszter karanténba, Aradszki András KDNP-s politikus kórházba került

Fotó, címlapkép: Facebook/Süli János

Süli János a bejegyzésében azt írta, az első tesztje negatív lett és tünetei sincsenek, a második mintavétel pénteken lesz.

A tárca nélküli miniszter a bejegyzésben arra is kitért, hogy Mittler István, a Paks II. Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója és Kovács Pál, a Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár szintén negatív teszteket produkáltak.

A Magyar Hang cikke szerint Aradszki András KDNP-s honatya, az Országgyűlés jegyzője  viszont kórházba került, erről pártja értesítette az MTI-t csütörtök este. Aradszki a hét elején jelezte, hogy elkapta a fertőzést, akkor kórházi kezelésről még nem volt szó.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Talán megtudja, hogy milyen az egészségügyi ellátás, bár szerintem ők kiemelt helyre kerülnek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.