Nem szívesen lennék most Európai Unió! Nem elég a pandémia, a gazdasági visszaesés, a kekeckedő zsarolás-kísérletek, még a CÖF is belengette, hogy amint tehetik, megmutatják, mit tudnak. Hogy ne érje váratlanul az urakat és hölgyeket, nyílt levélben és közleményben is tudatták: visszatérnek!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Előbb megvárják, mennyi milliót kapnak e nemes célra a közpénzből!
Na, ezekre a "vezetőkre", Csizmadia, Széles, Bayer joggal mondhatná ómió, hogy "efftársak"! Ők aztán tényleg azok voltak, csak időben váltottak köpönyeget, mint rajtuk kívül nem kevesen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Aki Én: semmi gond ! de azért jól megkaptad,ugyi!? :)
Aki Én
@csak úgy...: először nem értettem.
csak úgy....
@Aki Én: fátylat rá! elöször én sem! :) még elkapjuk shikaritól a kergebirka kórt vagy már az ó mi jó is fertöz,efftársilag!?
Eladott Ország
A CÖF mostanság úgy érzi, minden témával kapcsolatban meg kell szólalnia, hiszen a közvéleményt érdekli a véleményük. Talán ennek köszönhető, hogy ismételten megnyilatkoztak, és újabb zseniális állításokat tettek. Nem CÖF-CÖKA az, hanem, Orbanista CSEKA.
cdn.shortpixel.ai/client/to_avif,q_lossy,ret_img,w_1151/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/c%C3%B6f.png
Nem nagyon tudom elképzelni – pedig bármit el tudok már képzelni -, hogy van ennél a szolgalelkű, ügybuzgó, csúszómászó szervilizmusnál undorítóbb, mint ami ennek a kormánypárti bérkommandónak minden megnyilvánulását jellemzi.Egyvalami van. Parttalan cinizmus. A Csizmadia-Bencsik-Stefka-Bayer-Lomniczi-Fritz és népes zenekaruk megfelelési kényszeres nyálcsorgatása van. Továbbra sem érthető, de talán a CÖF-CÖKA tagsága és az őket nagyvonalúan pénzzel tömő gazdák és szurkolók meg tudják magyarázni azt a kérdést (legalább maguknak), hogy miért fontosabb tudniuk a magyar embereknek, ha egy civil szervezet Sorostól kap 7,2 millió forintot, mint az, hogy egy álcivil szervezet közpénzből kap fél milliárdot. Merthogy változatlanul igaz: Soros ügynökei összesen nem kaptak annyi támogatást, mint ez a kivénhedt munkásőr-tagozat, amelyről sokat tudna mesélni a Dobtáras Stefka Pista, Bencsik munkásőrrel együtt.
csak úgy....
ez a cöf egy érdekes intézmény ! orban és bayer nászából születhetett és szaporodtak ! ezt is a hülye komcsiktól koppintották..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.