„Már bocsánat" – tette hozzá a polgármester, aki már korábban is elhíresült meredek mondatairól.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr bél flóra
Ha mindenki, az elmúlt 30 évben, ennyit tett volna a városáért, mint Babák Mihály és Lázár János, akkor mi lennénk a Kánaán!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Shikari: siki te nagyon hülye. Eszed semmi, fogd meg jól. Persze hogy nem vitatkozol, mert érved nincsen, csak gőzös kijelentéseid. Ha javasolhatom, vizeld le a trafóházat. Felvillanyozó élmény lesz.
Aki Én
@Málna: ...de, nagyon nagy hülyeséget mondott!
Clavigo
@Shikari: Ostoba vagy Büdös Bocskor.Menjél haza,,oszt mondd meg @nyádnak,,hogy hülye vagy.( meg bunkó is ).
dr bél flóra
Ha mindenki, az elmúlt 30 évben, ennyit tett volna a városáért, mint Babák Mihály és Lázár János, akkor mi lennénk a Kánaán!
Clavigo
@Shikari: Álj neki borotválkozni,,lápi móc.. A talpaddal kezdd...
Giovanni Alba
@Shikari: siki te nagyon hülye. Ide figyelj kicsi huszár. Akinek most előadtad a nyomi szövegedet, az éppen te magad voltál, a tükörben. Gondolom, nagyon meglepődtél, hogy szóba állsz saját magaddal, de elégedjél meg ennyivel. Beszólogatsz, adod a nagyot, fenyegetőzöl, mintha lenne mire. Mulattató, ahogy kétségbeesve vergődsz saját mellébeszélésed hálójában. Nem mi bántunk téged, nyomoronc, te alázod nyilvánosan magadat. Minél jobban vergődsz, fröcsögsz, annál inkább elmerülsz abban a mocsokban, ami a szájszerveden kiömlött.
Nyomoronc egybites, állj már le, lassan nagyon kínos lesz elnézni szerencsétlenkedésedet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.