2000-el több új fertőzöttről számolt be a belügyminiszter az operatív törzs ülésén, mint amennyi a hivatalos statisztikában szerepel. Orbánnak a szeme sem rebbent.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Így hazudtok ti. A szemük se rebben. Profi szélhámosok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Így hazudtok ti. A szemük se rebben. Profi szélhámosok.
nezelodo
Nincs ezzel baj, amúgy 12 milla megrendelt vakcinát emleget! Vagy kétszer akar leoltatni kétmillió embert, vagy ennyit akar elajándékozni az ausztriai magyaroknak, a beiskolázási segély mellé...
Yoda69
Már azt sem tudják mit hazudnak ezek a magyargyilkos tetvek.
kissé felnőttem
tipp mix ki mond igazat? valamelyiknek nem volt bekapcsolva a hallókészülékje ? vagy az elem lemerült..
sokanvagyunk
Újraszámolást! - Georgiában ennél kevesebbért is megtették a győzelemért. :)
vitriol
Hazudni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, - úgy érdemes!
cikicakk55
Csupa olyan ember van az Operatív törzsben,akiknek semmilyen egészségügyi tapasztalatuk sincs Miért nem az orvosok, az infektológusok, a virulógusok véleménye alapján döntetek? Pintér például mennyire ért a vírusokhoz? Milyen végzettséggel rendelkezik? nyunyóka is szentfazék volt fiatalabb éveiben,de beteg embert még nem látott közelről.( ha csak tükörbe nem néz,de ezek saját magukon sem ismerik fel a seggnyaló típust. Pénzért bár mit hazudnak. Undorító egy bagázs.
SystemError
Összetettebb hazudozást ne várjunk putris suttyó odatett fidessestől.. Legalább 2000 milliárdból hazudjatok logikusan parasztok..:) Igazából csak két szám különbsége lett volna a feladat tömeggyilkos hóhér banda
Nessy
Müller Cecilia állítólag jó házi orvos volt. Csak ez a feladat már nem az ő világa.
Sámannus
Lehet, hogy ezért kell a brazil gép, mert ő is csomagol?
SystemError
@Nessy: Üzemorvos volt a főirány, ha jól emlékszem. Aztán az iszapkatasztrófa óta "bizalmi ember" a jelentése miatt...Ilyenek ezek a fidess karrierek..:)
SystemError
Amúgy nevetséges, de egyértelmű, hogy egy pszichés határ most, hogy nem lehet 100-nál több halott és 5k fertőzöttnél több...:) Ezt már vakon is lehet tudni, ha valaki már ismeri a populista hazudozó retkeit..:)
cikicakk55
@SystemError: A gond csak az,hogy a legtöbb Járványkórházban gondolom én meg van szabva,hogy hány halottat lehet statisztikailag a korona vírusra kenni.Arról nem is beszélve,hogy elég sok halott közvetve,de a korona vírus áldozata. Gondolok itt a szívroham,agyvérzés, vakbélgyulladás, epekő, és még sorolhatnám azokat a betegeket,akik a korona vírus miatt nem kerülnek időben orvos kezébe,vagy ha igen,akkor egy fül-orr-gégész vagy tud rajtuk segíteni,vagy nem. Csak itt a közvetlen környezetemben tudok 4 halottról,akik azért haltak meg,mert több órát vártak a sürgősségin. Nem feltétlen az orvosok hibájából,inkább a túlterheltségük miatt. Most a járvány idején csak az beteg,aki korona vírusos tünetekkel kerül be. A többi betegség most nem számít sürgősnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.