Kocsi Máté bár jelenleg a Fidesz frakcióvezetője, de politikai pályáját Józsefvárosban kezdte alpolgármesterként, majd polgármesterként. Innen került be az országgyűlésbe, majd maradt is ott, feladva az önkormányzati munkát. Szabó Gábor -Tuareg néven blogol az interneten- volt az, akinek Kocsis köszönheti józsefvárosi alpolgármesterségét, hiszen ő lobbizta ki 2006-ban az SZDSZ-es Csécsei…

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
@sgl: Ha ez tényleg így igaz, akkor igaza van Tuaregnek!!! (Gondolom nem légbőlkapott szöveg volt!)
ágimami
@sgl: Igen, hallottam és láttam is róla cikkeket, (tv-ben is többször szerepelt) Tényleg nem egy beszari ember, sokat tud róluk, így reméljük elnyerik "méltó büntetésüket" a többiekkel együtt!
vitriol
Elolvasván az eredeti cikket, felülkerekedett bennem a kárörvendés. Bár az említett ügyről semmit sem tudtam, de annyi aljas megnyilvánulása volt már ott a nyóckerben is, hogy egy bejegyzésemmel azt javasoltam, ne menjen a napra, mert sok vaj van a füle mögött. Napi feladatként vegzálta Karácsonyt, akinek a cipője sarkáig sem érhet fel, de hasonlóan más ellenzékieket is ütött-vágott orbán biztatására. Ezért lettem kárörvendő irányába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.