Bevállalja a koronavírus-tesztet dr. Gődény György, a járványszkeptikus nagykállói gyógyszerész.

Dr. Gődény elkapta a koronavírust? Tesztelni fogják
Fotó: Youtube

Gődény az Indexnek azt írta, hétfőn tesztelteti magát. Egyik meg nem nevezett orvos ismerősét kérte fel a teszt elvégzésére. Egy korábbi telefonbeszélgetés során arra is ígéretet tett, hogy akkor is bemutatja a teszt eredményét, ha az pozitív lesz.

A napokban terjedt el zárt Facebook-csoportokban, a Redditen és a Tumblr-en, hogy Gődény koronavírusos. Ezeket az értesüléseket tagadta,

de miután nagyon sokan megosztották a közösségi médiában, hogy a vírusszkeptikus gyógyszerész elkapta a vírust, arra kértük Gődényt, tisztázzuk pofonegyszerű módon a dolgot: vesse alá magát egy koronavírustesztnek, így egyértelműen igazolható vagy cáfolható a híresztelés

- írja az Index.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
egy magabiztos gödénynek nem jár lélegeztetö gép! ö vonuljon föl a vírus ellen,mert szerinte az is használ.
@Pálinkás Pál: jajj pali ,nem unod még ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
no tisztázzunk valamit...Gödény sosem mondta hogy nincs járvány...csak a tényeket közölte,ami bizony az hogy az emberek 80%-ra veszélytelen...ezt mutatják a halotti listák szerte a világon...
csak úgy....
egy magabiztos gödénynek nem jár lélegeztetö gép! ö vonuljon föl a vírus ellen,mert szerinte az is használ.
@Pálinkás Pál: jajj pali ,nem unod még ?
luiz
@Pálinkás Pál: Csak az a baj, hogy nem pont az ilyen terrorista dr. görény, meg a többi agyhalott, beleérve Prof pálinkás palit is vagytok az a 20% akire veszélyes, ne talán bele is pusztulnak. Az ilyen terroristáknak nem börtönben, hanem kötélen a helyük.
csak úgy....
@luiz: azért ne kötelezd föl rögvest a palit! majd a covid lerendezi ha köll neki egy jó pali..
Pálinkás Pál
@luiz: kussolj agyhalott...mondtam...amig nem lesz karantén azoknak,akikre veszélyt jelent...addig pofa súlyba...hogy a f@szomba képzeltek el bármiféle eredményt amíg a veszélyeztetetteket nem véditek elkülönítéssel...?a világ tönkre megy,a hozzád hasonlók miatt...
Pálinkás Pál
@csak úgy...: szerintem nem is lesz szüksége rá...bármi is lesz a tesztje...
luiz
@Pálinkás Pál: XD ez van, (kussolj) ilyenkor XD görény is az igazságosztó mesemondó bácsi, mikor meg írom neki, hogy gyere üssünk egyet te közpénztolvaj, törli a kommentem :(
division
@luiz: Egyedül a vakcina fogja ezt megoldani, addig csak reménykedni lehet, még azoknak is, akik ma még bőszen vírusellenesek.
division
@Rockxy: Szerencsére alig van belőlük. Egyszerűen elképesztő, néhányan mennyire nem látjátok a valóságot.
szaboria1
Ez nem a nagykállói diliházba dolgozik? Mert kezd úgy viselkedni mint az ottani kezelt betegek.
Eladott Ország
Pedig azt mondják, hogy a szesz fertőtlenít, különösen akkor, amikor az ember gödény módjára iszik.
simmering73
Olyan vicces, mikor a gödényimitátor védi a mesterét.
SystemError
Továbbra sem értem, hogy lényegében mit akar elérni ez az ember... Lényegében mit állít és ennek az átlag polgárra nézve milyen vonatkozási kellene, hogy legyen. Legyünk korrektek sok mindenben igaza is van, de ezeket miért kell valami szektás agyhalálba csomagolni. Nyílván azért, amiért kamupártozott is.. Simán hazudozik a kormány és egy csomó látszat intézkedést csinálnak, de ez ennyi... Ez olyan, mintha azért mert a Müller Ceciliában nem hiszünk, akkor már vírus sincs.. Vagy olyan, mint ha azt mondanánk, hogy ha nem tökéletes egy demokrácia, akkor jobb az autokrácia vagy a Putyin.

Miért kell minden feketén vagy fehéren nézni. Miért nem lehet úgy ahogy van..Ez nálunk népbetegség. Lássunk valamit mögé, húúú de izgalmas! :)
Rockxy
@division: Fordítva egyáltalán nem elképesztő, sőt, természetes.
division
@Rockxy: Legalább van valaki aki Pali barátunkkal egyet ért, így nincs egyedül:-)
Sámannus
Gödényt mindenképpen életben kell tartani, mert egyszer már sikerült velük nagy kárt okoztatni. Volt korábban is oltásellenesség, amikor a magyar vakcinát kifejlesztették a magyar kutatók a madárinfluenza ellen.
Okkriban az is bűn volt ha valaki tett valamit az országért. Ma ezek a kretén állkeresztények hivalkodnak az orosz, kínai vakcinákkal terápiás szerekkel, amit idehaza is eltudunk készíteni.
Ma mindenki figyelmen kívül hagyja, hogy milyen kártékony volt a fidesz amikor ezt is támadták.
Ma hőskéntekintenek az orosz vakcinára, és ki sem ejtik a szájukon, hogy a mgyar szakemberek kulcsszerepet játszanak a világon a vakcina kifejlesztésében .
Hála a fidesznek minimális a lehetősége hogy a magyar ipar hatékony része lehessen a függetlenségünknek, ők az orosz buherálást többre nézok mint a mi kipróbált szakembereinket.
"Gyerekeken is sikerrel teszteltek egy magyar kutatók által kifejlesztett madárinfluenza-vakcinát. A Fluval az egyetlen olyan vakcina, ami csupán egyetlen oltással védettséget ad a rettegett H5N1 vírustörzs ellen, komolyabb mellékhatások nélkül. A vakcinát gyártó cég 2006-ban kétmilliárd forint támogatást kapott, a sajtóban akkor több támadás érte. A vakcinabiznisz tudományosan megalapozott, de az NKTH szakmai érdekekre hivatkozva titkolja, hogy pontosan mire ment el a kétmilliárd forint."
Az akkori Index teljes cikke:
index.hu/tudomany/2009/03/05/h5n1/
Tökéletesen tisztán látható, hogy miért keltették az ellenszenvet az emberekben. A mai működésük mindent megmagyaráz...
simmering73
Na mi van ezzel a f@sszal? Nagy a kuss körülötte. Elkapta - nem kapta.
SystemError
@simmering73: Lehet már KO-ban szuszog valahol.
NKF
Hogy van?Már a görények is elkaphatják a vírust?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.