Vajon lesz 133 bátor ember?

Facebook-videóban szólította fel Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a kormány tagjait, hogy amennyiben orosz vakcinát próbálnának behozni, és ahhoz nincs uniós jóváhagyás, akkor először maguknak adassák be.

A pártelnök szerint ma már többen halnak meg Magyarországon lakosságarányosan, mint a régióban, és a járvány súlyosbodása közepette Orbán Viktor szélmalomharcot vív Soros Györggyel, a migránsokkal vagy éppen az Európai Uniót zsarolja. Fekete-Győr úgy véli, a miniszterelnöknek "az a legfontosabb, hogy tovább lophassa az uniós pénzeket, és ezért hajlandó bedönteni az EU költségvetését is."

A Momentum "normális tájékoztatást" kér a vakcina ügyében, például hogy csatlakozott-e a kormány a Pfizer–BioNTech uniós szerződéséhez. Ezenfelül több tesztelést szorgalmaznak, valamint azt, hogy a családjukhoz látogatók ingyen teszteltethessék magukat

- üzente Fekete-Győr András.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Az orosz vakcina nagy lutri. Nem volt 3.fazis azaz a tomeges teszteles. A legtobb vakcina ott bukik el. A Pfizer vakcinajat 4 honapon at tobb mint 40 ezer emberen tesztelték. 90%-os hatekonysag, mellekhatasok nélkül. Vajon tudje ezt az orosz vakcina is?
Ne legyunk mar annyira ostobak, hogy mi legyunk a tesztalanyok. Bar valakinek biztos nagyon megeri, hogy a magyarokon teszteljenek. Ugye, orban?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Fegyo"rt kifejezetten nem csipem, de ebben tokeletesen igaza van: ha mar annyira ragaszkodnak az orosz vakcinahoz, akkor eloszor talan a 133 bator kapja azt, es lehetoleg a TV kamerak elott, peldat mutatva, az eredeti ampullakbol felhasznalva
terlasz
@karma1: Igaza van, de kár, hogy csak műmájerség jut róla eszembe.
karma1
@terlasz: Teljes mertekben osztom a velemenyedet...:o)))) Az Isten mentse meg tole a nagypolitikat - nehogy a kozelebe keruljon, mert o nem mas, mint orban viktor 2.0-as verzio...:o(((
lampa laz
novekedes.hu/elemzesek/ket-magyar-kutatono-akik-nelkul-nem-lenne-koronavirus-vakcina
"Lukács Noémi és Karikó Katalin magyar biológusok világszinten élenjáró kutatásokat folytatnak a koronavírus vakcina megszületésért."
Büszkék lehetünk rájuk!
Yoda69
Az orosz vakcina nagy lutri. Nem volt 3.fazis azaz a tomeges teszteles. A legtobb vakcina ott bukik el. A Pfizer vakcinajat 4 honapon at tobb mint 40 ezer emberen tesztelték. 90%-os hatekonysag, mellekhatasok nélkül. Vajon tudje ezt az orosz vakcina is?
Ne legyunk mar annyira ostobak, hogy mi legyunk a tesztalanyok. Bar valakinek biztos nagyon megeri, hogy a magyarokon teszteljenek. Ugye, orban?
Gazella
Ott a faszbukn lákátos! Te igen ostoba vagy!!! Hónapokkal ezelőtt se oltatta be magát a putin!!! Ugyanis akkor még betegség se volt!! Isten barma! Legelőször is áprilisban kergették a létező vakcinák hatását erre a virusra.
Egészen nyár végéig.
USA jól képzett labóratóriumában már nyár közepén kisérleteztek a vakcinával... meg kinyja is.
Érdekws csakis erről a putyy féle vakconáról lehet olvasni a magyar portálokon.. oltassa be magát nyilvánosság előtt az a 133 bátorka az OROSZ vakcinával... azt meglátjuk! De szerintem desztilált viztől még senki nem dobta fel a talpát.
Oroszok inkább arról híresek, hogy túl jól képzett gerilláik vannak.. No KGB, ennél rosszabb.
vacsi
Seggfej! Ezt mindenki maga dönti el!
Sámannus
Nincs igazad Bandi! A miniszterelnök előbb az anyukáját, és az unokáit oltassa be, csak utána jöjjenek ők, bármi az eredmény.
Csizmás Kond
Ez a Fekete a szerintem a szószoros értelmébe vett cigányságot képviseli, kér, követel, és persze ingyen...
jesz
van humora a pasinak...asszem a megszólítottak nem fognak röhögni, pedig az ötlet kiváló!
Miniszterek, képviselők, államtitkárok, azok helyettesei, stb..aztán egy nap bejelenti egy honvéd, hogy üres a Parlament. Tehát a vírus győzött.
Csizmás Kond
@jesz: Szerintem nem humorizált hanem csak böfögte azt ami be is fog következni...biztos vagyok benne, hogy ha beválik az orosz vakcina előbb a nagykutyák fogník kapni belőle...szóval nem kell azt egy lüke kérje, úgy lesz az anélkül is.
terlasz
Lehet, hogy be fog következni a kormány beoltása az orosz vakcinával, mert valamiért Putyin az első.
Kérdés, elhiszi-e valaki azt, hogy az orosz csodaszer került beléjük? A birkáik biztosan.
SystemError
Egy percig nem akarnak ők sem orosz vakcinát...:) Putyinnak kell a marketing, a kis felszopó fasszopó tömeggyilkos meg ugrik, ha csörög a telefon...
Béla333
Ahogy a Fideszesek gondolkodását megismerhettük, majd a nyilvánosság előtt beoltatják magukat valami sós vízzel, aztán jöhetnek az emberek. Majd ők várnak egy kis időt, hogy vannak-e mellékhatások, s ha nincs, majd akkor oltatják be magukat, suttyomban.
Sumák, alattomos fajta ez a Fideszes bagázs...
Béla333
@sgl: 11.01
Ne becsüld le az alattomosságukat. Hiba lenne.
kissé felnőttem
ne süllyedj a szintjükre méltósággal kell harcolni! pl. én a részemet átadom nekik 73 évesei is.
Eladott Ország
Igen, a mi nem tisztelt nemzetvezetőnk is legalább olyan veszélyes, mint a Covid, és ellene egyenlőre nincs vakcina. Úgy gondolom, hogy én inkább megvárom a német-amerikai vakcinát, nem szeretnék sem orosz, sem kínait kapni.
kereső
Szijjártó Péter Facebook-posztjában megjegyezte, a magyar hatósági laboratóriumban „az elkövetkezendő időszakban a magyar szakembereknek lesz lehetőségük arra, hogy tanulmányozzák a vakcinát, és a lehető legmegalapozottabb döntést hozzák az esetleges felhasználhatóság és esetleges engedélyezés ügyében”. A vakcinával – ezt Szijjártó Péter is közölte – olyan, az eddigi klinikai vizsgálatokat tanúsító dokumentáció nem érkezett, ami alapján a magyar szakemberek komolyan értékelhetnék a vakcina hatásosságát, illetve biztonságosságát.
ómió
Ne izguljon Fegyőr efftárs! Habár nem "liberális"- de nem is illiberális szérumból készült!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.