Megkérdezik, kell-e segítség.

Jövő héttől időseket fognak hívogatni telefonon a Fidesz-KDNP képviselői

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatójának Facebook-oldalán a bejelentést, miszerint jövő héttől a Fidesz-KDNP képviselői fel fogják hívni azokat az idős támogatóikat, akik hozzájárultak a kapcsolattartáshoz és életkoruk alapján szükségük lehet segítségre.

Forrás: ATV/24.hu

Kép: Pixabay

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ha a fidesz-KDNP visz nekik segítséget, jól zárják el az értékeiket!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Nem lesz ez túl korán? A halakhoz hasonlóan most a Fidesz dobálja a beetetést. De mi van, ha túl öreg és elfelejti vagy addigra meghal? Akkor elmondhatjuk, hogy ez bizony a közpénzzel való hűtlen kezelésnek minősül. Az pedig BTK-s cselekmény.
Nessy
Ha a fidesz-KDNP visz nekik segítséget, jól zárják el az értékeiket!
lampa laz
Azt a párat, aki megmarad a covid után?
ómió
Ez azért látványosan jobb, mint az efftársi lenyulósdi volt!
creativehun
@ómió: Igen..annál mindenképp jobb mint amikor a fideszes elvtársak számolatlanul talicskázzák ki az ország közpénzét..ami szerintük elveszti közpénz jellegét! Persze..attól még az összest tarkón lővetném szívfájdalom nélkül..az eddig elkövetett gazemberségeikért!
ómió
@creativehun: De azért ettől, hogy ezt a "kitalicskázzák"-ot te meg az efftársaid ilyen fixen hazudjátok rá, szóval, ettől az még nincsen úgy! A demagóg aljas kreténségen meg a véres bolsi "bosszúszomjon" kívül más nincs a "tarsolyodban"? A gazemberségeket meg - ha olyanokat keresel - saját efftársi köreidben lépten-nyomon "fellelheted"! És ez a legkevesebb, amit ott "fellelhetsz"!
NKF
Egyre nagyon jól emlékszem Apám amig élt,azt mondta:kommunistának soha ne higyj!
kereső
@ómió: 13:54. Na regélj már- és tényeket. alátámasztva. Aztán majd megszámoljuk, mennyi az annyi- de kérlek ne nézz hülyének- és az egyhavi nyugdijat ne emlegesd.
creativehun
@ómió: Nem lehetnek elvtársaim..még csak szaros KISZ tag sem voltam...nem úgy mint a komplett fidesz vezérkar és felmenőik. Szóval ezt a bugyuta elvtársazást..nyugodtan meghagyhatod a fidesznyik idiótáknak! Tudom tudom..nektek mindenki aki nem társ a gazemberségekben ,törvényesített közpénz lopásban az már Gyurcsányista soros ügynök, mocskos,libsi bolsi.. Az eszetekbe sem jut ,hogy pusztán annyi az igazság,hogy utáljuk a gazembereket..bármely oldalon is legyenek! Nem a baloldal akarta törvényesíteni a közpénzek magánkézbe juttatását..az "elveszti közpénz jellegét" mantrával. Pont az ilyen kis aljas sunyiságok miatt érinti érzékenyen Orbánt annyira,hogy végre a körmére koppintottak! Tudja Ő pontosan,hogy ennek az egész jogállamiság témának semmi köze a migráns kérdéshez..akikből amúgy sem látott a magyarok zöme egyet sem...sokkal inkább arról van szó ,hogy az Úniós tagállamok megelégelték,gogy aljas mocskos náci rohadék...miközben folyamatosan szidja,gyalázza őket..eközben a saját szaros kis birodalmát építgeti a pénzükből! Persze mit is várhatna az ember egy köpönyegforgató szar alaktól?
ómió
@creativehun: Efftársai, tudod, annak vannak, aki - mint te is - ezt a mocsokbolsi tetübandát támogatja, az ő mantrájukat tolja! Ahogy te is! Nem annak, (még, ha azokra hazudnátok is), aki 30-40-50 éve volt bolsi - kényszerűségből, mert csak úgy érvényesülhetett és utána, mihelyt lehetett, "lefalcolt" a tetübandától! De ez idáig még egyetlen efftársadnak se volt érthető, gyanítom, neked se az. Biztos kívül esik a bolsi "píszíteken"! Lopás? A 90-es évek "efftársi hevületében" több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdon" tűnt el, (lett "privatizálva"!), miközben az efftársi milliárdosok - köztük Böszmefi efftársatok - hosszú tömött sorban kanyarogtak elő a "szőnyeg alól"! Akkor hol is a lopás, meg hol is a gazember? Aztán 2002-2010. között az előtte 8000 milliárdnyi államadósság 22000 milliárdra "nőtt", miközben a növekmény 14000 milliárdon az efftársak semmit nem vettek, semmit nem építettek, senkit/semmit nem támogattak, hanem helyette inkább népzsebeltek! Akkor hova is lett ez a 14000 milliárd? Ki lopta el? Mi volt a "közpénzek magánkézbe juttatásával"? A te mocsokbolsi tetübandád csak szeretne az Orbán "körmére koppintani" - bármi áron! A "jogállamisági" kérdésnek semmi köze a migráncsbefogadáshoz? Nagyobb blődséged még nincs? Akkor mitől van az, hogy a migráncsdédelgetők egyike esetében sincs "jogállamisági probléma"? Azoknál a dédelgetettek nyugodtan irthatják - persze "jogállamiasan" - a zsidókat meg a lakosságot, de az "rendben van", ugye? Legalábbis "liberálisan"! Ha meg aljas, mocskos, véresmancsú "szar alak" bolsi rohadékokat akarsz látni, tekints a "csapatodra"! Ne másra mutogass!
ómió
@kereső: "Oszt", efftársilag mire is volnál kiváncsi?
balos
Ne vegyél új cipőt!A szemétdombon nem lesz rá szükséged!
balos
@ómió: Ne vegyél új cipőt,mert a szemét dombon nem lesz rá szükséged!
Nyírfa
Lóvé nincs, telefonhívás lesz. A civilszervezeteket, az önkormányzatokat földbe tapossák a forrásaik és a jogköreik elvételével, majd önfeláldozóan leülnek a telefon mellé, hogy érdeklődjenek az idősek hogyléte iránt. Keresem az arcátlanság, a cinizmus, a képmutatás szinonimáit.
creativehun
@ómió: Te tényleg ennyire balfasz vagy?? Ne! Ne fáraszd magad a válasszal! Felesleges.Épp most prezentáltad! Mivel nem szoktam egy minimum szint alá lesüllyedni mert az olyan lenne mint mint szellemi fogyatékosokkal beszélgetni a húr elméletről..ezért nem fogom minden szavadat ízekre szedni.. No meg nincs is időm hülyeségekre...várnak az elvtársaim! :)
ómió
@creativehun: Te nem lesüllyedni nem szoktál, bolsi fajgyökér - a szintedről már nehéz is lenne - hanem a valósággal vitába szállni vagy képtelen! Ahogy általában az efftársaid is! Akkor talán "szemlézd" őket!
ómió
@balos: Ezt üzened nekem az efftársi szemétdombról? Cipő nélkül nem fázol ebben a mínuszban?
kereső
@ómió: Hát, a részletekre- úgy efftársilag. Mert amit ide böksz, annyit a kutyám is tud vakkantani.
ómió
@kereső: Minek a részleteire, bolsijózsi? Vagy magad se tudod?
evacica
@ómió: Azt hiszem Neked sürgősen orvosra lenne szükséged!
ómió
@evacica:Látom, már te is abban az "alfajban" vagy, amelyik, ha tükörbe néz, másra mond "diagnózist"!
kereső
@ómió: Hát amit irtál jógyerek. Vagy kis elefánt vagy- nehezen tanulsz, könnyen felejtesz- csak úgy efftársiasan. Ja, ha nem válaszolsz kénytelen leszek azt hinni, hogy követed orbán és a fideSS gyakorlatát, és hazudsz.
simmering73
Na ha anyámat hívjátok rosszul jártok. Elküld benneteket a tarkaf@szra.
ómió
@kereső: Témák tucatjairól írtam már, "jógyerek"! Nem tervezek monográfiát kiadni, hogy megtalálhasd benne, amire éppen gondoltál! Vagy a Lenin összeshez vagy szokva? Akkor "tallózd" azt továbbra is! Ha meg hazugságról makogsz, figyeld Böszme főefftárSSadat! Ő azzal "szolgál" neked is, "reggel, éjjel meg este"! Feleslegesen próbálod másra hazudni!
Aki Én
Te, fészbuk agya, te!

,,István Gyula Németh
TE hirsztési marnyeluka, olyan hülye vagy mint a vagy mint a seggem lyuka!
te állat guanó, pont ezt annak a kormánynak adresszálod amelyik nem az országot lopja, hanem fejleszti, és méghozzá úgy, hogy a hazaáruló ellenség hatalmas pénzeket vesz ki az állam zsebéből!? te slamasztika király, mit gondolsz - gondolkozni is hülye vagy - a migrantyúk visszatartása mennyibe kerűl?? nekünk nincs szükségünk rájuk! Akinek meg szüksége van miért nem megy maga érte? Miért kellene hagyni, te baromfasz, hogy szétraboljanak országokat amerre vonúlnak te buzi seggfej!???"

Először is megtanulhatnál magyarul, köszi!
Hogy totál elmebeteg, egy agresszív, de gyáva féreg vagy, ahhoz nem fér kétség. Inkább az ilyeneket kellene likvidálni, mint te, te anyaszomorító korcs!!!
Aki Én
@ómió: Na, látom egyre többen kezdenek kiismerni téged, te öreg bolsi huligán. Már itt sem kedvelnek, nem csak a környezetedben. Hiányozni fogsz, mikor megüt a guta.
...vicceltem, nem fogsz.
ómió
@Aki Én: Ezt még a szedálásod előtt "vetetted papírra"? Remélem, azóta már megkaptad a kreténség-csillapítódat! A tetves bolsiságod "notórius" másrahazudása ellen, úgy tűnik, nem találtak számodra ellenszert!
Aki Én
@ómió: Nagyon dumcsis kedvedben vagy ma is. Már csak mi maradtunk neked, mi állunk szóba veled? Lehetnél hálásabb.
Aki Én
@ómió: ,, tetves bolsiságod
tetüfi!
A tetves bolsiságod
médiaefftársak
efftársak
Magyar efftárs
bolsiék fajkreténje
efftárs
bolsi idiótája
efftárs
efftársatok
efftársilag
efftársi
efftársak?
főefftárSSadat!
"jó efftárs"
efftársak!
efftársak
bolsijózsi?"
...
Így áttekintve képességeidet, elég látványos a dolog.
Folytathatnám, de szerintem így is éppen elég unalmas, egysíkú, de leginkább ijesztő.
ómió
@Aki Én: Nem elég változatos a megszólításotok? Pedig az adott kontextusban- akkora baromságokra, hazugságokra - egytől-egyig mind hízelgő rátok nézve! Ezt a vigyorgói dumát meg mellőzhetnéd már - még, ha nálad környezetkonform is! Ti nem nekem, hanem - mint Kun Béla unokák - a bolsevizmusnak maradtatok, bármi kreténséget hordasz is össze! Sőt! A hálát is attól várjátok!
Aki Én
@ómió: ...nekem tetszik, hogy te, mint fő és látványos bolsikomcsi fidesz imádó szenvedsz.
ómió
@Aki Én: Neked a saját kreténséged tetszik, bolsi fajgyökér! A mai Internacionálé-kvótádat legalább elénekelted már?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.