Továbbra is lélegeztetőgépen van a koronavírussal megfertőződött Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes, Balázs Fecó. A Korál zenekar énekese szombaton került kórházba, azóta vérplazmát is kapott – írja az Index.

Még mindig lélegeztetőgépen van a koronavírusos Balázs Fecó

Beszéltem a feleségével, Imolával, aki nemrég volt bent nála a kórházban. A jó hír, hogy nincs hír, azaz stabil az állapota. Jelenleg mélyaltatásban van, lélegeztetőgépen, ez a legjobb, amit most el lehet mondani. Mindenkit arra biztatunk, hogy aki átesett a koronavíruson, adjon vérplazmát, ugyanis nemcsak Fecónak, hanem minden fertőzöttnek óriási szüksége van rá – mondta az Indexnek Balázs Fecó jó barátja, DJ Dominique, azaz Várkonyi Attila.

A jó barát szerint Balázs Fecó szívéért is aggódni kell, ugyanis az utóbbi években számos problémája volt vele. Reménykeltő, hogy a zenész kitartó, ráadásul a rajongói is folyamatosan imádkoznak érte, és lélekben minden percben vele vannak.

(Index)

(Fotó: Balázs Fecó/Facebook)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Rohadt féreg Orbán, mennyi tehetség, mennyi élet szárad majd ennek a patkánynak a zöldlámpás adriás, balatonos lelkén...
Pontosan tudtam már augusztusban, hogy ez lesz. Ezerszer leírtam itt, ha én tudtam, akkor ez náci söpredék hogy hogy nem tudta. Úgy hogy ők is tudták, csak ez volt az ára, hogy Orbánnak legyenek bevételei.

Orbán mostantól a szememben egy tömeggyilkos hulladék örökre. A lopásai már csak apró szálkák innentől. Alapvetően népirtásért kell majd perbe fogni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.