Újabb egymillió darab, favipiravir hatóanyagú tabletta érkezett szombaton Magyarországra, ezúttal Japánból, ez segíti a koronavírus miatt kórházban ápolt betegeket abban, hogy minél előbb meggyógyuljanak és elkerülhessék a tüneteik súlyosabbá válását – mondta a külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán közzétett videójában.

Szijjártó Péter hangsúlyozta: egész Európa küzd a világjárvánnyal, Magyarországon is egyre többen fertőződnek meg, és egyre több embert kezelnek kórházban.

Azok a betegek, akiknek már tüneteik vannak, jó, ha szednek olyan favipiravir hatóanyagú gyógyszert, amellyel megelőzhető a tünetek súlyosabbá válása – tette hozzá a külgazdasági és külügyminiszter.

Hatalmas gyógyszerszállítmány érkezett Magyarországra a koronavírusos betegeknek

Ezért Szijjártó Péter fontosnak nevezte, hogy a gyógyszerből folyamatos ellátás és utánpótlás legyen. Ez az ellátás és utánpótlás keletről érkezik – emelte ki.

(MTI)

(Fotó: MTI/KKM/Király Márton)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Ezt te élvezed, hogy ennyire hülye vagy?

"Az Avigan tabletta a kezdődő tüdőgyulladással kezelt, középsúlyos állapotú koronavírusos betegekben megakadályozta a vírus szaporodását, és 12 nap alatt enyhítette az olyan klinikai tüneteket mint a láz vagy a légzészavar."

Ha csak egy kicsi is igaz ebből akkor te egy elvetemült ostoba fajankó vagy. Csak szurkolsz, hogy neked legyen igazad. De nem, neked soha sem volt igazad, mert egyszerűen buta vagy ehhez az egészhez. És ezt nem is mulasztod el közhírré tenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Kabb már be a faszot pali, te kértél forrást, adtam. Erre csak ennyire futja, hogy hiába küldöm a forrást. Nem megköszönni kelletet vona? De.

Te normálisan gondolkodsz? Akkor kussolnál.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: a téma nem érdekel...már csak figyelem ahogy kínlódtok...nem fogok szélmalom harcolni...csináljatok amit akartok...de semmi nem, fog változni ha így megy tovább...az emberek addig hullani fognak,amíg a járvány le nem cseng magától...eddig tavasz óta valahogy mindig az én "jóslataim" jöttek be...nem érdekes??,
SystemError
@ómió: Mintha te sem lelkesednél az orosz propaganda vakcináért...:) Féltek mi, hogy veletek próbáltatják ki először, akik nem számítanak..:)
ómió
@SystemError:Csak benneteket, bolsikat nyugtatlak! Ennyi se jött le?
Gazella
@Pálinkás Pál: Persze .. Dolgozz a Kórházban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.