A dán hatóság rendelte el egy luxusautó körözését, a magyar rendőrök még aznap megtalálták – számolt be a rendőrség honlapja.

Egy nap alatt megtalálták a magyar rendőrök a dánok által körözött luxus Bentley-t

Azt írták, a Készenléti Rendőrség Mélységi Ellenőrzési Osztály munkatársai tartottak ellenőrzést az M5-ös autópálya Budapest és Lajosmizse közötti szakaszán 2020. november 20-án délután. Egy magyar honosságú, P-s rendszámú Bentley típusú személyautó utasait igazoltatták, és a jármű okmányainak ellenőrzésekor

a járőröknek gyanús lett, hogy a forgalmi rendszám hamis lehet.

Feltételezhető volt az is, hogy a gépjármű-felelősségbiztosításról szóló igazolás és az indítási napló is fénymásolat. Az autó alapos átvizsgálása során a rendőrök megtalálták az eredeti dán forgalmi rendszámot.

Az adatbázisban történő lekérdezés után az is világos lett, hogy a luxusautót a dán hatóság körözte.

Egy nap alatt megtalálták a magyar rendőrök a dánok által körözött luxus Bentley-t

A készenléti rendőrök a koszovói sofőrt és utasát előállították.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizsei Rendőrőrs munkatársai egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki a két férfit, a gépjárművet lefoglalták.

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Nehéz lehet kiszúrni egy ilyen Győzikésen feltűnő, pornóskurvás tűzvörös belsővel rendelkező amúgy is átlagos Bentlyt! Úgy elvegyülnek, a fene se veszi ezeket észre. Gratulálok! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.