SPECIÁLIS NARRATÍVA ELKÉPESZTŐ OLVASATA!! =)) Ahelyett, hogy belvárosi lakosokon segítene Nagypál Anikó DK-s önkormányzati képviselő, inkább saját holdudvarának játssza át az V. kerületi adófizetők pénzét. A koronavírus-járvány a belvárosiakat is sújtja, de a DK-s képviselő egy olyan magán hajléktalanszállót támogat a saját önkormányzati keretéből vásárolt koronavírus tesztekkel, ahol a Gyurcsány lánya is dolgozik.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ennek az ujságirónak álcázott libának/lotyónak az nem szúrja a szemét, hogy a kormány és a fideSS parlamenti képviselői közpénzből támogat magán sportegyesületeket?Az nem szúrja a szemét, hogy magán sportegyesületeknek épit a kormány stadionokat közpénzen- és az igy elköltött több száz milliárd forint magán vagyont gyarapit, és magánzsebekbe vándorol??? Bezzeg az a néhány PCR tesz, aminek az ára 4500 Ft körül van darabonként,anyaggal munkadijjal együtt( fideSS áron 19.500.-)az igen.Mert Gyurcsány...
Na elmész te is a jó büdös pichába zabot hegyezni, hülye liba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: Jó, többé nem szólítalak úgy...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ...na de Ádámbordájának ?...:)
csak úgy....
@verőce21: arra picinyem,csak te meg az orbán képes! ti rázzátok a rongyot na meg a bolod csizmás és a sikari! :) szar lehet neked egyre hülyébbnek és szánalmasabbnak lenni de ha jól fizetnek akkor megéri!
látványos bohócot faragtok magatokból ...
verőce21
@csak úgy...: (18:41) Itt a kényszeres bohóc te vagy, Móricka...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.