Levelet írt Székely Sándor független országgyűlési képviselő Pintér Sándor belügyminiszternek, hogy semmisítse meg a botrányos egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvényt. A miniszter a védekezési műveletek egyik fő felelőse. Székely kiemelte, hogy a hivatkozott törvény elvileg szép egészségügyi fizetéseket ígér a távolabbi jövőben, ugyanakkor az orvosok és a szakdolgozók az eddig Székely kiemelte, hogy a hivatkozott törvény elvileg szép egészségügyi fizetéseket ígér a távolabbi jövőben, ugyanakkor az orvosok és a szakdolgozók az eddigi rendkívüli pénzjuttatásokból is jobbára csak az ígéreteket látják, pénzt kevésbé. Ez önmagában is hitelteleníti a törvényi szándékokat, sőt, az új típusú röghöz kötések a szép fizetések perspektívája dacára leginkább kisebb jövedelmet eredményezhetnek. “Rendőrként is tudhatja, hogy a szellemileg, erkölcsileg, anyagilag és fizikailag is megnyomorított személyi állomány nem tud se csatát, pláne nem háborút nyerni.” Naponta olvashatunk...

Forrás: muon.hu
Feltöltő: igenszoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Jozefina: Elhalasztják, aztán majd bevezetik. A Mok vezetői még mindig azt hiszik, hogy tisztességes tárgyaló partnereik vannak, akiknek az igéreteiben meg lehet bízni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.