4320 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 174 618 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Újabb 111 halott, köztük egy pánikbeteg 50 éves férfi és 4320 fertőzött

Elhunyt 111 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 3800 főre emelkedett, 42 915-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 127 903 fő. Az aktív fertőzöttek 22%-a, az elhunytak 25 %-a, a gyógyultak 26%-a budapesti.

7 278 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 618-an vannak lélegeztetőgépen.

Az elhunytak listáján egy 50 éves is férfi szerepel (3656.), akinek alapbetegségeként a pánikbetegséget jelölték meg.

(koronavirus.gov.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
orbán, a törzs, cecilke, kasler személy szerint is felelősek ennyi ember haláláért!!! Ez már szinte népirtással is felér!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@simmering73: Amúgy ez a legmegalázóbb, hogy a fiatalokhoz nem tudnak mit beírni és akkor ilyeneket írnak be, hogy "depressziós", csak, hogy legyen valami. Ki a geci ne lenne depressziós a halála előtt... Ennyit az emberi méltóságról, ha Orbánnak kell falazni..:)
Pokróc
@SystemError: Én nem tudom de nem ártana kiszedni a munkából az 1 vagy több krónikust ,a legveszélyesztetebb embereket mert belekényszerítette őket a munkába úgy hogy nem ad normális pénzt. Otthon kéne tartani őket ,mind mert konkrét életveszélyben vannak . Ez teljesen világos mindenkinek március óta !
SystemError
@Pokróc: Nem fogja...Döntött:( Legyünk őszinték ebbe a legtöbb párt belebukna, ami most van. Ha leáll a gazdaság, akkor gyakorlatilag a fidesznek is annyi. Ő szó nélkül erre beáldozott x ezer embert.. Persze, ha erre költik az EU-s segélyt, akkor lehetett volna másképpen is, de az első hullám miatt elbízták magukat, hogy úgy sem lesz második és kilopátk előre a pénzt.
Viktor igazi véres kezű diktátorrá vált ezzel a második hullámra, amit írsz...döntött, ez az ára, hogy ő "'király" maradhasson.
simmering73
@SystemError: Meg kórosan sovány. Holnap már az lesz: alapbetegsége - megszületett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.