A Nemzeti Népegészségügyi Központ vezetője, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs tagja, dr. Müller Cecília nem rendelkezik praxisengedéllyel – derül ki az Állami Egészségügyi Ellátó Központ webes felületén fellelhető adatlapjából.

Bréking: Müller Cecíliának nincs praxisengedélye és a szakképesítése sincs meghosszabbítva

A Hírklikk értesülései szerint jelenlegi feladatainak ellátásához nem kell ugyan praxisengedély, de az adatlapjából az is kiderül, hogy egyik szakképesítése sincs meghosszabbítva. Nem tesz eleget a folyamatos továbbképzésnek.

Az általa eredetileg megszerzett öt szakképesítés közül háromban tisztiorvosként nem is tudna megfelelni.

Tanulságos olvasmány Müller Cecília (Györgyi) nem túlságosan hosszú adatlapjának böngészése. A közhiteles, publikus nyilvántartás tanúsága szerint 1984-ben szerezte meg az orvosi képesítést, 1991-ben az üzemorvosi, 1996-ban a háziorvosi, 2000-ben az általános orvosi, továbbá a közegészségtan-járványtani, majd végül 2009-ben a megelőző orvostan és népegészségtani szakképesítést. Ezekben a szakképesítésekben az a közös, hogy egyik sincs meghosszabbítva – erről tanúskodik az adatlapon az úgynevezett OFTEX (Orvosok folyamatos továbbképzése) rubrika, amiben nála az olvasható:

„nem áll rendelkezésre adat!”.

Magyarra fordítva: nem tesz eleget a folyamatos továbbképzésnek.

Az azonban semmiben nem hátráltatja a munkájában Müller Cecíliát, hogy nem rendelkezik érvényes szakvizsga-engedéllyel. Hiszen a tisztiorvosnak inkább szervezési vezetői feladatai vannak. Így mindebből pusztán annyi következik, hogy nem folytathat önálló szakorvosi tevékenységet, nem lehet főorvos, csak beosztottként dolgozhat, s nem lehet magánpraxisa sem – írja a baloldali ellenzékhez közelálló Hírklikk.

A kormánymédiát november 10-én járta körbe a hír, hogy az ellenzéki beállítódásáról ismert volt tisztifőorvosnak, Falus Ferencnek – akit előszeretettel szólaltat meg az ellenzéki és független média járványüögyi témákról – évekkel ezelőtt lejárt az orvosi engedélye. A Pesti TV ezzel a címmel hozakodott elő: 

Engedély nélküli járványkuruzslás

Ciikk- és címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
..praxis...gyurcsánynak még középiskolai diplomája sem volt és mégis miniszterelnökösködött
Eladott Ország
Márpedig a kamarai tagoknak ötévenként a szükséges kreditpontokat meg kell szerezni, a továbbképzésben részt kell venni, mert a jogosultságuk megszűnik. Nincs ez másképp az építész és mérnök kamaránál sem.
Maradjanak önök is otthon Hogy is élhettünk eddig a tanácsai nélkül?!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/104127900_1634707116692907_7224824513787751278_o.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=tUaQG5modDQAX9hh3qH&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=5cc7021db93c34f6680570d742f128ca&oe=5FC7F874
szép új világ
Ha minden rendben lenne nála, akkor meg nem lenne fideszes.
Béla333
A maffiánál elég annyi, hogy fel tudja olvasni a vezér aktuális agymenését, máris vezető lesz az agymosottakból...
Oposit
Akkor ez most Molnár? Vagy Müller?
Nem akarom védeni, de azért a hírklikk szavahihetősége erősen megkérdőjelezhető.
SystemError
@Oposit: index is lehozta, de ugye az sem jelent már semmit ilyen téren...:)
Béla333
Honey97 igencsak megbokrosodott a hírt olvasván...
Manhattan
@Csizmás Kond: Melyik középiskolában adnak diplomát?
Oposit
@SystemError: az a baj, hogy én már egyik hírportálnak sem hiszek. Ha mondjuk elolvasnám az összes Fidesz lakájmédia híreit és elolvasnám az összes ellenzéki hírportál híreit és lefelezném őket, akkor sem kapnám meg a középutat és az igazságot.
Manapság mindenhol hazudnak és szenzációt csinálnak a bolhafingból is. Ezért én a saját egészségem érdekében kb egy hete a híreket száműztem az életemből, amennyire tudom, és türtőztetem magam a megnyilvánulásaimtól.
gina
És ez olyan nagy hir, tudtuk hogy semmit nem tud, a hazugsághoz pedig nem kell képesités
SystemError
@Oposit: Igen, lassan német hetilapokat kell olvasni, hogy az ember képbe legyen...:)
SystemError
@Honey97: Nem levágós nagyon, hogy olyan szivecskéket használsz, amit csak admin joggal lehet berakni a szövegszerkesztőbe, fostok mi? Toljátok le az oldalt, hogy ne látszódjanak a hozzászólások... :)
SystemError
@Honey97: Meg különben is olyan Durbincsos ez az egész...:)
Clavigo
Ahhoz nem kell praxisengedély,,hogy felolvassa a baromságait..Lényeg,,hogy ne legyen okosabb annál,,aki kinevezte erre a posztra...oszt jó napot.
Qqberci
@Csizmás Kond: Látod, cicus, ha legalább az általános iskolát kijártad volna, akkor esetleg tudnád, hogy a középiskola nem diplomát, hanem érettségit ad...
ómió
Kár, hogy nem ér úgy rá ezzel foglalkozni, mint az efftársak!
SystemError
Csak a baszadék nyunyókás nyekegés számított a Habony castingon... Nem véletlen, hogy emiatt újjáéledt a "Szomszédok". Lakossági szart álmodtak meg a producerek, hát lakossági szart választottak.
Gazella
@Clavigo: Pontosabban a Dagadék baromságait!
Gazella
Már megint hunnan szoptad ezt ki???@Csizmás Kond: Tán Fletóval tanultál?
Gazella
@Eladott Ország: 5 év?? Egészségügyben 2 év a max..kredit pontgyűjtés. Nem 5 év...
Csizmás Kond
...ráizgultatok, ám legyen..legyen érettségi bizonyítvány, csak vegyétek már elő ne az elírással foglalkozzatok...ha megkérhetlek...
Csizmás Kond
@Horizont: ...ő a doktorátusát hazudta el...
csak úgy....
@Csizmás Kond: nálad extrém kifejlödött a védekezési mechanizmus ,
te ízig-vérig fideszes doromboló..
egy "ellenzékitöl" bezzeg követelnéd a pedigrét.. :)
csa-csa
Igen kíváncsi lennék honnan szednek össze ilyeneket??
kereső
Ezért nem ő az operativ törzs vezetője, hanem dr. pintér sándor. Meg dr orbán viktor. Mindkettő jogi dr. Egy járvány válsághelyzetben, /vészhelyzetben nem is kell, hogy aktivan praktizáló- a legújabb, legkorszerűbb gyógymódokkal, és kórházi ellátási tapasztalattal/ rendelkező irányitsa a hazugság gyárat.Elég ha a helyi egyház megbecsült hitszónoka- igy már ketten vannak az operativ törzsben sarlatánok.A koszos körmű a másik.Szegény Magyarország.
kereső
És mindez azért, mer elévülhetetlen érdemeket szerzett a kolontári katasztrófa mentesitésben. ( A mai napig nem fér a fejembe- miért "katasztrófa védelem"- és nem katasztrófa elháritás)
justhpeter
Nem értem a hozzászólók izgalmát nyunyóka mami végzettségét illetően. Orbán Viktor cézár és imperátor belé helyezte a bizalmát. Ennyi mindenkinek elég kell legyen !!!
vitriol
Attól még fel tudja olvasni egy céduláról az engedélyezett híreket. Egy megfelelő képzettséggel rendelkező orvos nem is tűrné, hogy hamis adatokat adjanak a szájába.
NKF
Az újságíró "úrnak"van valami papírja?
Rockxy
ha cilike már nem hiteles, akkor hihetünk még a gödénynek is.
mer a gödény legalább nem ijjeszteget minköt a fertővel.
Eladott Ország
@NKF: ma, 15:02 ♦ Bede Zsoltnál vizsgázott le, a vadhajtásoknál volt gyakornok.
uploads.disquscdn.com/images/0c5e643f78354d1ff9398cb4300e98e3b655d163edb44e6d9daad70eb9423c8b.gif?w=600&h=268
Ez a Bede Zsolt vadhajtások fideszes seggnyaló firkásza újabban abból él, hogy megmutatja a világnak, mekkora egy ostoba kretén. Lassan kinéz neki is egy kultur(h)ális államtitkári pozíció. Nagyon úgy fest, hogy talán a f@sz másik végére kerül ez a droid! Sietnie kell szegénynek, kevés ideje maradt a prezentációra. Esélyes hogy az orbitális túlsúlya és a koleszterinje pár éven belül elviszi ezt a nyomorult fidesz férget.
csak úgy....
@sgl: oszt orbán diplomamunkáját láttad-e? gyurcsányról tudjuk,hogy csalós venyigéböl de viktorról semmi..,biztos titkosítva lett.
Rockxy
ja, és a brékingnek van jó hosszú szakképesítése?
Pálinkás Pál
@vitriol: szlávik is folyamatosan hazudik...
kereső
@NKF: Az ujságiró úr, nem egy országos hatáskörú szervezet vezetője, akin emberi életek múlhatnak- némi kis elhanyagolható különbség
Jozefina
De van valami segédlelkészi, vagy mi a szösz végzettsége!!!
Gauntlet
Ennyit a Fidesz szakértelméről !
Orbánbasi a fő tótumfaktum !
kissé felnőttem
az én jogsim is ha lejár attól még tudok vezetni? mi ezzel a gond? mondja amit kell hiszel amit akarsz? Őt meg fizetik tán nem biztos ez sem. lehet hogy csak pup a hátán .
csak úgy....
azért nem köne rögtön kivégezni cilit mert ö lett orbán fölkentje...
orbán útjai kiszámolhatatlanok,cili jobb mint egy külhoni edzö..
jesz
ki mondta, hogy nincs?..mindkettőből azonnal legyártottak náhányat, méghozzá antikizált papiron, és ereklyeként őrzik...ezért nem találták.

Lehet hátradőlni, kisasszony kérek egy kávét..
laszlobihari
a helyzet az, hogy a kijárási tilalom miatt új bárcát nem adnak ki!
human
Úgy néz ki a kettős mércét csúcson járatja Orbán propagandája. Ma olvasom, hogy Parragh soknak tartja, hogy a főpolgármesternek 4 helyettese van. Miközben Debrecen fideszes polgármesterének szintén 4 helyettese van. Ha csak a két város lakosainak számát nézzük máris érthetetlen, hogy Parragh miért nem Debrecenben panaszkodik.
gina
A hazugságokhoz minek is kell szakképzés, elég ha Viktor jobb keze... az meg is hálálja..
Gazella
@csa-csa: Saját szájuk ize szerint szedik elő! Kinyomozzák.
kokopelli
@csak úgy...: a középiskolában ...,"vagy"technikusi oklevelet" adtak! Honnan tudná azt egy határon túli
jelmezes kóbormacska??? (;-))
csak úgy....
@laszlobihari:de növekedhetett a konkurencia és a pennájukból tengödök száma akik a fövárosban ingyen parkolhatnak...
Lepényleső
Amilyen titulus birtokosa? Kell ahhoz bármilyen továbbképző iskola? Lehet elég az eskü,- a bánra?
csipetke
Csak a címre:- viszont qrvanagyokat tud bólogatni,bármekkora baromságot mond is a gazdája...
csipetke
@Csizmás Kond: 11:08 Középiskolában érettségi van,nem diploma. Egyébként Gyurcsánynak egyetemi diplomája van.Mielőtt hülyeséget írsz,tájékozódj.Tudod, gugli a barátod,wiki a barátnőd..
qui
@Csizmás Kond: Te kis buta gumicsizmás vakond! Gyurcsánynak megvan a diplomája, mindkettő. Egyik szakdolgozata nincs meg, de a bírálati anyaga annak is ott van, ahol lennie kell. Ha volt bírálat, akkor volt szakdoga. Mondjuk ehhez neked nem kell érteni, az általános iskola hatodikjában nincs érettségi, mint a középiskolákban (sic!) , többet pedig nem nézek ki belőled. Örülj neki, hogy 18 éves korodig ülhettél a sulidban, és melegedhettél ingyen.
SystemError
@Pegero: Muti meg, hogyan kell olyan szívecskéket berakni...? :)
SystemError
@Pegero: De nem ment át, leszedte a wysiwyg editor vagyis a szövegszerkesztő. Akkor neked hogyan sikerült és az álprostiknak az oldalon? Mintha ehhez admin jog kéne vagy valami site content editor jog...:)
SystemError
@Pegero: De mond már el, mert ctrl-c/v-el be tudom rakni, de aztán, ha beküldöm, akkor leszedi a formázást a szerkesztő. Nyilván, mivel ezeket így szokták helyesen beállítani...:)
SystemError
@Pegero: Most esett le, hogy miért kérdezem az emojikat...:) haha Tényleg nem kollégád egy se...hahaaaa
SystemError
@Pegero: Pedig próbáltalak behúzni a csőbe..:)
SystemError
@Pegero: Ettől függetlenül ezt kb. te tudod és a kurvák..Ne akard, hogy párhuzamokat vonjak...:) Baszki én is tudom
🐵
RonaGyuri
na és a cserkó/hab?
os.mti.hu/hirek/156915/a-z_kormanyzati_tajekoztatasi_kozpont_kozlemenye

szerintük hazudott az index.hu, majd szinte szóról szóra elmondták, amit a portál írt! =))
Csizmás Kond
@csipetke: Nézd tőlem össze is feküdhetsz vele viszont olyasmit bizonyítgatni amit nem láttál egy nőnek elég kínos és megalázó.
Mihranian
Egy dolgot vilàgosskell tenni. Az orvos orvos marad mind halàlig ès kpes gyògyitani. Minnl idösebb egy orvos annàl nagybb tapasztalat van ès pontosabb a diagnozisa. Ez a baj hogy burokratikus szabàlyok miatt gàtoljàk egy orvos mükõdèsèt.
Aki Én
@Csizmás Kond: ,,..praxis...gyurcsánynak még középiskolai diplomája sem volt és mégis miniszterelnökösködött"
Középiskolai diploma??? Gyanítom, neked még általános iskola sincs :)))

És ez micsoda érv Cecil mellett...
csipetke
@Csizmás Kond: 9:56 Gyurcsány olyan,amilyen, de azt nem lehet rá mondani,hogy buta ember lenne. Nálad valami rosszul lett bekötve ott a felső traktusban,mert miért kéne nekem összefeküdnöm vele?Csupán csak írtam,hogy nézz utána,mielőtt valamit írsz.Mellesleg amit a wikipédián olvasol,abban megbízhatsz,és nem kell nekem bizonygatnom semmit,ott áll fehéren-feketén
Aki Én
@Csizmás Kond: @Pegero: @Shikaritkanagy balfasz: Ugattok bután, hogy ez miért fontos, mi szükség rá, hazudozás..., közben elfelejtitek (hiszen már egy hete történt), hogy ugyanezzel találta meg a hazug propagandasajtó Falust, aki bizony már nem tisztifőorvos, főleg nem világjárvány idején, mikor különösen fontos lenne a szakmaiság, hitelesség, őszinteség, becsület...(ezeket úgysem ismeritek, hiszen fideszesek vagytok)

,,Már 10 éve lejárt az orvosi engedélye Falus Ferencnek, tudta meg a Ripost. A baloldal járványügyi szakértőként szerepelteti, pedig már nem is dolgozik orvosként, pontosabban: nem is dolgozhat, hiszen nincs engedélye."

,,Már 10 éve lejárt az orvosi engedélye Falus Ferencnek, a baloldal sorozatosan szerepeltetett „járványügyi szakértőjének„ – tudta meg a RIPOST. Nem volt képes letenni azokat a szakvizsgákat, amelyek minden praktizáló orvos számára kötelezőek. Messze elkerülte azokat a minősítő intézményeket, amelyek előtt rendszeresen vizsgázniuk kell naprakész tudásukról a praktizáló orvosoknak. Mégis naponta nyilatkozik, osztja az észt a járvány idején!"

,,Magyarországon egészségügyi tevékenységet önállóan csak és kizárólag az végezhet, aki az alapképesítés mellett érvényes működési engedéllyel rendelkezik. Falus Ferenc azonban nem dolgozhat orvosként, magyarán betegek közelébe sem mehet."

Csak fideszes tisztifőorvos lehet világjárvány idején, mi?
Csizmás Kond
@csipetke: ...bármit bárkire rá lehet mondani...de Gyurcsány a faszával érvényesült, és ez már tény. Az hogy gimnazista korában még az anyukája mellett kellett munkát vállaljon hogy az iskoláit végezhesse roppant odaadást jelentett, de miután nincs bizonyítvány, illetve lehet hogy van csak nem meri megmutatni, és úgy adták elő hogy elkallódott a sok költözködésben ez már szégyen, és tovább sincs semmi csak állítólag volt...szarügy.. az is az, hogy a házasságait karrier létraként használta, egyiktől ezt a másiktól azt míg az apró család látva a nagy igyekezettet a fiúban nem nyúlt a hóna alá hogy menthesse a még titkos vagyonait...és így lett elméletileg milliomos holott az mint a dékláráé volt csak így lett hivatalos és nagymenő...sőt a pártot amit alakított még az is a neje ötlete akarata volt csakhát kellett egy szemtelen alak aki mindazt véghezviszi, és végül is Feri is profitált az egészből de elég aljas módon.
Amúgy semmi közöm Ferivel, olyan a milyen, kiélte a lehetőséget és ma is abból él...nem érdekel mert nem érdekel de ilyen embert pártolni és az eltünt okleveleit valósnak mondani látatlanban már sok, és szégyen.
Természetesen mindenki azt pártol akit akar, abba hisz akibe akar, csak ne állítson valótlant mert az a hitnél is szégyenebb.
Yoda69
Dojcs érettségivel lehetett miniszter. Akkor cecil meg tul is van kepesitve, legalabbis dojcshoz kepest.
gina
@Csizmás Kond: Ez hiányzott?? menj vissza a kőkorszakba idióta 1 éve fidesz mocskok uralkodnak Alzheimeres vagy,?
gina
A hazugságokhoz nem kell képzés, elég ha valaki OV seggnyalója...
csipetke
@Csizmás Kond: 14:33 Félreértettél,én nem pártolok senkit,Gyurcsányt se,de pl amit írtál a bizonyítványával kapcsolatban,az is csak feltételezés,és nem tény. Gyurcsány legalább nem Soros ösztöndíjas volt,mint a fidesz nagyrésze. Nem pártolom Gyurcsányt,de pl a "22-es választáson akár a szomszéd kutyájára is hajlandó leszek szavazni,ha jelölteti magát,a lényeg,hogy nem a fideszre.
Csizmás Kond
@csipetke: De tény, mert lehet te nem voltál itt de én igen és hónapokig azzal szórakoztunk hogy milyen hazugságokkal próbálja kikerülni hogy előkerüljenek az okmányai, és ráfázott úgy az érettségi igazolványára mint a tanári vagy borászati akármire...csak elhalkult a zaj és ő tovább sül a semmiben.
...és ösztöndíj...szerintem is szégyen ha valaki a vén szar alapítványán próbál szerencsét...de ez van...és szerintem Orbán sem menne mégegyszer oda.
csipetke
@gina: 15.51 Nem 1 éve,hanem több,mint 10 éve...:)
kereső
Még mielőtt itten vér folyna GYF diplomája miatt- nem árt tudni, hogy sohasem tanitott. Van viszont egy másik diplomája is- egy közgazdász, amit nem sikerült eltüntetni. Oly annyira ne,. hogy 2009-2011 között amerikai nobel dijas könyvében hét fejezetnek szerzője, társszerzője. Olyan előadást tartott a Közgázon- kis fecni jegyzetből, hogy becsületére vált volna Kornai Jánosnak is. (orbán tartott valamikor előadást abból, amiből diplomázott?). Szóval lehet itt tiz év távlatából a fideSS felfújt és alaposan a valóságtól elhajlitott dolgokat emlegetni- egy újszülöttnek minden vicc új, ugye macsek/az ajtó mögötti- de akkor irjunk már le mindent.
FLETÓ
Mint orvos? Hivatal mellett nem is praktizálhat!
karma1
@Csizmás Kond: 11.08-ra. Latszik, hogy semmi kozod Magyarorszaghoz: ott ugyanis nem diplomaval vegzodik a kozepiskola, hanem szobeli es irasbeli ERETTSEGI VIZSGAVAL, es az pedig vitathatatlanul van neki! Mig a ti pharoszotok, a fenyhozo farkasflori meg a 8 altalanost is a bortonben vegezte el, es meg a gimnaziumi erettsegiig sem jutott el. (Persze, mert Goncz Arpi bacsi megkegyelmezett neki, mint koztorvenyesnek - igy kiesett a bortoniskolai szamarletrabol is...:o))))
Csizmás Kond
@karma1: azért azt gondolom majd beleírják a történelemkönyvekbe hogy mint pl te is ilyen szuperokosan és túldúsított intelligenciával aki még azt is tudja hogy Gyurcsánynak mije van és mekkora, el migrál a világ másik felére hogy a beszülötteket legyen aki kiszolgálja és izléses árukínálatos polcokat kialakítson...elviszi a hírt, a jó hírét a z okos magyaroknak mert az ilyen buták mint és azért csak itthon maradnak és elcigányosodnak a nyolcosztályos "ERETTSEGI VIZSGAVAL"
karma1
@legott: Valaki veletlenul benyomhatta a szerkeszton a forditoprogramot: Muller = Molnar (nemetbol magyarra). Ez nem egy akkora szarvashiba, - valoszinu a szovegszerkeszto annyira kurvara "magyarosch", hogy nem enged meg semmilyen idegen szot sem beletenni magyar szovegbe, A firkasz meg nem olvasta at megegyszer a szoveget, csak atengedte leadasra... Elvegre a firkaszok lepkefingnyi tudassal rendelkeznek., Es ha mar nyunyoka diplomaja, szakkepesitese a kerdes, akkor ne legyen tovabb kerdes, hiszen Caligula csaszar is megtette a lovat konzulnak... Istenkem, hat mindenki abban gondolkodik, amije van...A mi miniemperorunknak ilyen emberanyagbol kell kivalogatnia a "javat". Fogadni mernek, ha kuplerajt akarna uzemeltetni a puhos, oda is csak a jo elvtarsnoket rakna be, akik meg lattak Lenint! Mert ugye a parthuseg mindenekfelett!
karma1
@Csizmás Kond: Latod, milyen pontosan tudod a dolgok folyasat? Csodallak erte kurvara! Csak hat neked se otthonod Magyarorszag, csak kettonk kozott az a kulonbseg, hogy nekem van eszem, raadasul csak a jo oldalat mutattam meg a magyaroknak es a magyarsagnak, ugyhogy minden valoban ugy tortent, ahogy monda'd!...:o))))) Es valoban mindent SOKKAL jobban tudok, mint te! ...
Csizmás Kond
@karma1: Ha te mondod elhiszem...sőt ámulok az okosságod láttán...elképzelem hogy az ilyen szuperokosokra mondják gyütt-ment...
...de ha lehet maradjunk a témánál mert a nevezgetést unom...szerinted milyen praxisengedély kell egy Cecília féle hivatás betöltésére ?
karma1
@Csizmás Kond: Mondjuk az orvoskamarai igazolas. Tudod, meg a legmenobb professzoroknak is at kell menni egy nagyon szigoru vizsgabizottsag elott, akik felmerik az illeto PROFESSZOR elme-frissesseget, es hogy teljesen a tudasa birtokaban van-e? Ezt a vizsgat elmeletileg SENKI SEM uszhatja meg, meg az unokabatyam sem uszhatta meg, aki pedig nemzetkozi szinten elismert professzor es a SOTE (gyengebbek kedveert a Semmelweis Orvostudomanyi Egyetem) rektorhelyettese volt, es ott IS tanitott, emeritus professzorkent.
Mert egyetlen nivos egyetem sem engedheti meg, hogy a kotelekeben dolgozo professzor elkezdjen hulyesegeket beszelni, vagy olyan dolgokat kutatni, aminek vagy nincs ertelme, vagy pedig masok mar kutatnak az ugyben , csak a professzor esetleg a lelassult agyaval nem kepes figyelni a sajat szakteruletet.
Na most, ha valakitol elveszik a jogositvanyat - vagy csak lejart neki 5 eve, de lustasagbol nem ujitotta meg - akkor lehet, hogy a vezetest nem felejtette el, viszont senki sem ellenorizte, hogy peldaul a szeme alkalmas-e meg a vezetesre?
Nem kell ezen rugoznod, ez a rendszer ki van talalva: - ahogy egy elottem szolo mondta, ugyanez vonatkozik az ugyvedekre, de az epiteszekre is, mert peldaul ha ez utobbi dilettans, akkor szepen ossze is dol az epulet, amiben emberek halhatnak meg.
snittpaja bacsi siman ellopta egy bolgarnak a diplomamunkajat, lefordittatta, es kiegeszitette a sajat adataival, es ezzel beadta sajatjakent . Es a vegen meg volt sertodve, hogy ketelkedtek abban, hogy a diplomamunkaja elfogadhato lett volna-e vagy sem? Mert o megigerte a mamajanak, hogy o doktor lesz, ha torik, ha szakad. Ennel mar az is jobb lett volna, ha az Ecserin vesz 20 000-ert egy diplomat.
karma1
@Csizmás Kond: Kulonben meg lehet, hogy a te fatornyos faludban olyan hulye emberek elnek, akik egy szakmat tudo, jol dolgozo embert gyuttmentnek neveznek, dehat engem nem ez degradalna le - ez csak arrol a szerencsetlen bozgorrol allit ki szegenysegi bizonyitvanyt, aki igy fogadja azt, aki az o eletet akarna jobba tenni a munkajaval. Nem valtoztok ti semmit sem, bugrisok maradtok, nem a szakmai tudas hianya miatt, hanem a foldhozragadt vilaglatasod miatt.
picike1
ha jól hazudsz okos ember vagy ha tovább is jól hazudsz akkor zseniális ember vagy .
namihami
Már hogy az istenbe ne lenne? Hát nem a Viktor ütötte lovaggá?
És akinek az Isten (Orbán) hivatalt ad...
nezelodo
@Horizont: A cicus az elemiben is diplomát várt! Vajon a végbizonyítvány az esetleg elvégzett nyolcról könnyen megadatott?
nezelodo
Ha valaki egyéb szakmában legalább öt évenként nem végez továbbképzést, ne is emlegesse a diplomáját, mert azt már rég túlhaladta az idő és a szakterületének a fejlődése.
karma1
@nezelodo: Igen, ez a roviditett ertelme annak, amit irtam, dehat a macseknak erosen korbe kell irni a fogalmakat, kulonben hulyen marad ott Csikszeredeban...:o))))) Tudod, ahol diplomat adnak a kozepsuliban, nem erettsegit! (Bar ahol a nagy es szep elena ceausescu a Karpatok Geniuszanak felesegekent akademikus is lehetett - ott nagy valoszinuseggel az ovibol jonnek ki erettsegivel, es az egyetemrol meg egyenesen kisistenek bujnak elo, hat nem ismerhetem a roman viszonyokat!?
Csizmás Kond
@karma1: ...szerintem te még a cikket sem olvastad el ...Cecilia amikor orvosi minőségben dolgozott akkor megvolt mindenféle praxisengedélye igazolása stb...most a minisztérium munkatársa ahol nem szükségeltetik praxisengedély mert az nem praxis hanem a népegészségügy központ vezetője és ebben a beteges világban még megbízásként a járványellenes operatív törzs taja...
...az ilyen kelekótya felfogás egyáltalán nem az okoskaságodat bizonyítja...
Csizmás Kond
@karma1: ...na és bozgor...mivel kínodban vagy mittudommiért nem találtál más jelzőt, gondolom tudod mit jelent...kérlek másold ide bármilyen szótárból a helyes értelmét...mert ha nem te vagy a legbutább liba...lehet kutakodni vagy kussolni...
gina
@Honey97: Ennyire nincsenek kuncsaftok hogy ennyire erölködsz , hát szégyen,, ócska ribi !!!
gina
@Szeparepa2: Ne süllyedj le egy fideszes ócska nivójára,, nincs értelme mert fideszes 1 IQ val úgysem veheti fel senki a versenyt !!!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
A vicc az egészben, hogy amig a mezei dolgozót basztatják, hogy érvényes lehyen az engedélye, beszarás! Csak, hogy dolgozhasson 150 e forintért! A Ceciliának meg az alapvető szakképesítése is hiányzik? Amikor megláttam legelőször, már akkor is azt kérdeztem, hogy majd kiderül róla, hogy mosodai alkalmazott, mint a nagy tudású mentőtiszt asszonyság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.