A nemzet egy emberként tisztelettel adózik az egészségügyi és szociális dolgozók teljesítménye előtt – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere közösségi oldalán közzétett bejegyzésében vasárnap.

Kásler: a nemzet egy emberként tisztelettel adózik az egészségügyi és szociális dolgozók előtt

Kásler Miklós leszögezte, hogy a modern egészségügyi rendszerek eddig nem tapasztalt kihívással állnak szembe a koronavírus-járvány idején, amely leginkább az egészségügyi dolgozókat teszi próbára.

"A legelesettebb honfitársainkért dolgozó orvosok, ápolók, szociális gondozók mind emberfeletti teljesítményükkel tartják fenn a társadalmunk jelenbe, és még inkább a jövőbe vetett hitét"

- hangsúlyozta a tárcavezető.

Kásler Miklós a védekezés első vonalában helytálló kollégáiról azt mondta, ők ma az ezeréves magyar állam legdicsőbb eszmeiségét testesítik meg, ami a kitartást és a fennmaradásért folytatott nemes küzdelmet jelenti.

Azt írta: "önök azok, akik magyar emberek ezreinek nyújtanak segítő és gondoskodó kezet", elhivatottságuk pedig megnyugvást jelent ápoltjaik, betegeik számára is.

A miniszter arra kérte az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozókat, hogy őrizzék meg hitüket ebben a rendkívüli időszakban.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ne tisztelegjél b+, hanem áldozatos, emberfeletti munkájukért tisztességes bért adjatok nekik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ne tisztelegjél b+, hanem áldozatos, emberfeletti munkájukért tisztességes bért adjatok nekik.
Nessy
Az ördögbe is! Ezeket a qrvákat nem lehetne kitiltani?
tudode
Micsoda felfedezés, abban a helyzetben, amikor már a nehezen dolgozó kisemberek viszik a hátukon az országot, miközben őfélesége szemeit a Lölö-féle új gazdagok szekerét tolja milliárdokkal a munkaalapú izéjében
.
www.google.com/search?q=m%C3%A9sz%C3%A1ros+l%C5%91rinc+nyert&oq=M%C3%A9sz%C3%A1ros+L%C5%91rinc+&aqs=chrome.1.69i57j35i39l2j0l5.20985j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
ómió
Az efftársaknál azért ez láthatóan messze nem általános!
Pálinkás Pál
@Nessy: nem..mert szerintem maga a szerkesztőség teszi bele ezeket a hirdetéseket...csak nem tiltják ki magukat!!!
Nessy
@ómió: Téves like. Ugrott a képernyő.
Jozefina
És midebből tudnak kenyeret venni és eltartani a családjukat, stb!!! Vén bolond!!!
kereső
Valami kézzelfoghatóbb megbecsölés kéne sarlatán elvtárs. Mert az, hogy egy ápoló 12 órát dolgozik, utazik még 1-5 órát hazáig, és kap 100.000 Ft-al kevesebb fizetést- nem igazán a a "nemzeti megbecsülés" jele. Ez csak olyan "nemzethy" fideSS-es szólam- magyarán xar.Ez inkább gúny, és cinizmus. Szégyellje magát vénségére , hogy egy ilyenbe bele megy- és hülyét csinál magából.
kissé felnőttem
csak azt felejted mindig el, hogy öntudatból ők sem kapnak 2 kiflit sem ha magyarabbul érted ?: pénzből élnének ŐK is nem csak te meg a viki
dr. prédikátor
téged meg te vén geci a legnagyobb tisztelettel útál mindenki!!!
yazo64
@Nessy: Merre kalandozhattak az ujjai hogy így hozzáragadtak a küldés gombra:)
Sámannus
Ez a tisztelet meg is látszik mert egy újabb helytartót raktatok az egészségügy élére, ráadásul a megkérdezésük nélkül, pökhendi módon, hogy láthatatlan legyen minden amit ki loptok a rendszerből.
Nessy
@yazo64: Néha megbolondul a képernyőm, és ugrál a kép. :-))
Állítólag karácsonyra meglep az ifjúság a tizenéves gép helyett egy újjal.
Nessy
Nem csak tisztelettel, de kemény forintokkal is adózunk, csak éppen a kormány nem az egészségügyre, oktatásra, hanem stadionokra, templomokra, határon túliakra, urizálásra stb.költi az adóforintokat!
csipetke
@Nessy: 19:27 Nekem is ez jutott eszembe,hogy a tisztelet igen karcsú,nem jövőre,meg mittomén mikorra ígérték az emelést,ha meg akarják tartani a szakdolgozókat,most legalább akkora emelést kellene kapjanak,mint az orvosok. Most nagyon sokan gondolkodnak pályaelhagyáson,vagy külföldi munkán, de talán ha most kapnának 50%-ot, talán maradnának.
És ha ezt megkapnák,az még mindig édeskevés az eu-s bérekhez képest.De már olyan sokszor átvágták őket,orbánnak meg azt se lehet elhinni,amit kérdez
Gazella
Nagy marha vagy te putin!!! Már eldöntött, hogy Biden a hivatalos elnök, nem a szarhaju trampli.
Gazella
Na baszki. Az írásomat nem ide akartam...
Nessy
@csipetke: Az 50% talán netto 35%. és a multkor is elvettek pótlékokat, vagy csökkentették azokat.
Lepényleső
A kormánypártok ezt vajon miért nem teszik meg? S miért kell ebbe belekeverni a nemzetet,
hatalmuk talán a környező hét országra is kiterjed?
nezelodo
Előtte megtapsoltatták a népet, most meg tisztelettel kell adóznunk, a megbecsülésünk jeléül! Elárulom orvosbáró úr, a közember tiszteli a gyógyítóit, de ez kevés, meg is kellene fizetni őket, hogy ők is adózni tudjanak, pl a bevásárláskor a 27 %-os ÁFÁ-val és a 3%-os-nál nagyságrendekkel magasabb emelt árakkal.
legott
A nemzet egy emberként tisztelettel adózik az egészségügyi és szociális dolgozók teljesítménye előtt, akik ma az ezeréves magyar állam legdicsőbb eszmeiségét testesítik meg, ami a kitartást és a fennmaradásért folytatott nemes küzdelmet jelenti, ők azok, akik magyar emberek ezreinek nyújtanak segítő és gondoskodó kezet, elhivatottságuk pedig megnyugvást jelent ápoltjaik, betegeik számára is.

"A miniszter arra kérte az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozókat, hogy őrizzék meg hitüket ebben a rendkívüli időszakban."

Még egyszer köszönjük! A felbecsülhetetlen munkátokat Isten fizesse meg! /Orbán Viktor és a közpénz jellegét elvesztett milliárdos NER-lovagok ajánlásával/

Olyan szépen, meghatóan, nagyokat mondva tudnak beszélni ezek, hogy csak na!

www.youtube.com/watch?v=w8HdOHrc3OQ

Álljunk borzongva, felszegett állal, kidüllesztett mellkassal büszkén és hallgassuk szeretet vezetőnk, a nagy és dicső zsebdiktátorunk, teátrálisan monumentális örökbecsű szavait, ahogy lefesti (khm) a jövőt és harcba hívja az egységfrontot.

"Katonák! A demokrácia nevében: Egyesüljünk!" (nem úgy, fideszes köcsögök !!!)
Aki Én
@ómió: ,,Az efftársaknál azért ez láthatóan messze nem általános!"

Igazad van. Efftársaidnál láthatóan ez csak üres propaganda duma, mint mindig. Ha komolyan gondolná a kormány, különösen annak első embere, akkor nem vétózna járvány és válság idején azokra a súlyos milliárdokra, amiből az egészségügyet, meg az eü dolgozókat lehetne komolyan támogatni, hogy ne pusztuljon tovább a magyar.
Ezzel tiszteleghetne előttük, hazudozás, meg a magadfajta beteg véglény félrevezetése helyett.
Hogy te komplett idióta, szellemi mélyszegény vagy, az nem mentesíti a korrupt, hazug bandádat. De téged sem!!!
ómió
@Aki Én: Túl azon, hogy a tetves bolsiságodat már megint másokra hazudnád, a vigyorgódban még a szedett értelmezésgátlód dózisát is megemelték? A kormány nem a milliárdokra vétózott, hanem az anarcholiburnyák brüsszeli seggek nyalására! Leszedált állapotodban ennyi se jött le? Akkor igazán "jó efftárs" lehetsz! Falrengető kreténségeidnek, hazudozásaidnak, mocsokkenegetésednek akkor ez a "titka"! A bolsi fajkretének "szellemi díja" tuti a tiéd!
ómió
@Nessy:Ne "szerénykedj", hogy - ha csak egy pillanatra is, de - világosan láttál!
Aki Én
@ómió: Rendszeresen kihagyod a kezeléseidet, ennek szemlátomást nincs jó hatása. Legalább a gyógyszer adagodat sokszorozd meg, hátha annak lesz valami pozitív össztársadalmi hatása. Egy próbát megér.
Addig is, nyugodjál már békében.
nezelodo
@Aki Én: A pálinka, mint alapvető élelmiszer sem segít neki? Akkor minek rá pazarolni a patikaszereket is! Vagy csak utánoz a szedésével valakit?
ómió
@Aki Én: Ha kimaradnak a kezeléseid, bolsi fajkretén, ne rám hazudd! Vagy mielőtt hatna rajtad a szedálás, mindig így vagy vele? Erősebb szert nem tudnak neked adni? Az idült kreténségedet már "nincsen bogyó", ami felülírhatná? Gondolom, agy-amputációt már nem végezhetnek rajtad: végtére is, ami nincs, azt nem lehet amputálni!
Aki Én
@nezelodo: Kényszer gyógykezelésen van szegény @ómió: , csak már ott is leszarják. Várják, hogy vége legyen.
ómió
@Aki Én: Már a szedálásod is hatástalan? Marad a lekötözésed? Majmok közé zárni - oda illenél(!) - nem próbáltak még? Szerintem "élmény" lennél számukra!
Aki Én
@ómió: Nagyon dumcsis kedvedben vagy ma is. Már csak mi maradtunk neked, mi állunk szóba veled? Lehetnél hálásabb.
ómió
@Aki Én: Ezt a "vigyorgói módit" miért nem az efftársaid körében terjeszted? Ők a veled "konform platform"! Disztingválni se tudsz?
Aki Én
@ómió: ...nekem tetszik, ahogy te, mint fő és látványos bolsikomcsi fidesz imádó szenvedsz.
ómió
@Aki Én: Neked a saját kreténséged tetszik, bolsi fajgyökér! De legalább a mai Internacionálé-kvótádat elénekelted már?
Aki Én
@legott: Nehéz erre publikus szavakat találni, de azért megpróbálom.
Baszzák meg a tetves qrva anyjukat, ezek a telebaszott hazaáruló férgek a beteg vajdájukkal az élen.
Ide már nem kormányváltás kell, hanem beváltani orbán intelmét!

www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.