A Demokratikus Koalíció (DK) agrárkabinetjét a jövőben a Momentumból kilépő Benedek Szilveszter, Veszprém megyei képviselő vezeti majd – jelentette be Gyurcsány Ferenc, az ellenzéki párt elnöke vasárnap, a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.

A DK vezetője úgy fogalmazott, az elmúlt időszakban azzal a céllal érkeztek új politikusok a pártjához, hogy jobban értsék az ország, valamint a különböző szakmák, kultúrák hangját.

Közölte, Benedek Szilveszter 33 éves agrármérnök, a Momentum korábbi megyei listavezetője és Veszprém megyei képviselője vasárnaptól csatlakozik a DK-hoz, amelynek agrárkabinetjét vezeti majd.

Benedek Szilveszter elmondta, azért döntött a pártváltás mellett, mert úgy érzi, a DK-ban sokkal többet tud tenni egy sikeresebb, igazságosabb agrárpolitika eléréséért.

Hangsúlyozta, a mai rendszer sokszor azokkal bánik a legrosszabbul, akik valóban a földből élnek, ezért egyenlő esélyeket szeretne biztosítani az agráriumban, továbbá növelné annak nemzetközi versenyképességét is.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A DK olyan foci csapatra emlékeztet, amelyik saját utánpótlás felépítésre képtelen, csak abban látja a gyarapodást, hogy mástól szipkáz el embereket.
A jó ellenzéki együttműködés jeligéjével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.