Z. Kárpát Dániel szerint lehet még boksz az ellenzéki pártok között, de most „a demokráciát felzabáló fideszes hadsereg” visszaszorítása a fontosabb.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Beszarok,ennyi seggfej nincs a világon!Minden faszfej miniszterelnök akar lenni?
Csak tudnám hová jártak ezek iskolába?Biztos meg van mind a kettő? (Elemi)
SystemError
Az egyetlen képviselő, aki következetes face2face elküldi Orbánt és a sleppjét a retek faszára. Jobbikos aztán nem vagyok, de ha tovább szerencsétlenkednek ezzel a "ki legyen a miniszterelnök jelölt" műsorral, akkor én szó nélkül támogatom az embert, mint személyt.. Orbán legyőzéséhez nem csak egy többség kell, de olyan valaki kell, aki le is alázza ezt a férget a szemébe nézve. Nézzétek csak Orbán, hogy amikor Jakab teszi rá a savat, akkor félre néz, mint a becsicskitott kutya az állatvilágban. Ez is kell, nem csak papíron kell győzni.. Számomra hiteles személy, a pártokban már régen nem hiszem, csak személyekben és bizony az "összefogás" meg is fogja szüntetni a pártokat, ha belegondolunk. Jakabnak pedig igen is sok keresnivalója lesz ebben a dologban. Nem az a miniszterelnök személyiség szerintem, de speckó időkben az győz, aki becsicskitja az előző kutyát..:) Jáj, de szép hasonlat volt, de na.. Kicsit nekem kevés azért Márkitól, hogy otthon ül 4 évig, aztán ő lesz a miniszterelnök...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.