Nem ez volt az első eset. Ezután pedig a "hülye" magyarok és lengyelek nélküli EU-ról értekeztek a műsorban.

A Telex szúra ki, hogy az egyik német közszolgálati csatorna, a ZDF szatirikus politikai műsorában az uniós költségvetés magyar és lengyel vétója volt terítéken november 20-án. A szatirikus Heute Show-ban a műsorvezető azt kérdezte a stúdióból a brüsszeli tudósítót játszó kollégájától, hogy képesek-e a demokráciák közösen és összefogva fennmaradni.

Az álriporter erre azt mondja: nem, semmi esélyünk, mivel az unió még a legnagyobb szükségben sem képes összetartani. Kidolgoztak egy EU-s költségvetést, ami tartalmazza a koronavírus által leginkább sújtott Olaszország és Spanyolország sürgős pénzügyi megsegítését is. Mindenki fellélegzik, mire Magyarország és Lengyelország azzal fenyegetőzik, hogy a jogállamisági feltétel miatt blokkolni fogják az 1,8 milliárd eurós pénzügyi csomagot – hangzik el a műsorban.

A brüsszeli tudósítót játszó színész ezután

Orbán Viktort "füles gulyásnak" nevezi, aki “megvétózza a jogállamisági záradékot, és ezzel elismeri, hogy Magyarország nem jogállam”.

Ezután Orbán lengyel kollégájára, Mateusz Morawiecki miniszterelnökre utalva azt mondja:

Orbán “a lengyel gengszter kollégájával” közösen zsarolja a teljes EU-t kihasználva a koronavírus miatti válságot.

A színész-álriporter később azt is mondja, hogy

Magyarországon megfélemlítik a kritikus médiát, Lengyelországban megszüntetik a független bíróságokat és a terhességmegszakítás jogát.

Mindezt az EU kellős közepén.

A lisszaboni szerződés 50. cikkelyének első mondata alapján a tagállamok bármelyike határozhat úgy, hogy kilép az unióból, hangzik el a műsorban. A javaslat tehát a következő: "másnap minden európai tagország vezetője találkozzon Magyarország és Lengyelország kivételével, és közösen mondják ki, hogy kilépnek az EU-ból. Egy perccel később hivatalosan megszűnik az EU, majd ugyanezen országok – Magyarország és Lengyelország nélkül természetesen – hirdessék ki az új uniót". Az új közösség neve EUODBUUP legyen, ami magyarra lefordítva annyit jelent:

Hülye Magyarok És Lengyelek Nélküli Európai Unió

A riporter szerint "ezzel meg is lehet takarítani évente 17 milliárd eurót, ennyi pénzt kapnak ugyanis a lengyelek és a magyarok. Ebből 15 milliárdot kapnának közvetlenül az olaszok és a spanyolok, a maradékból meg fűtőgombákat vásárolnának vagy bármit, mert minden jobb befektetés, mintha a lengyeleknek vagy a magyaroknak adnák ezt a pénzt".

Az álriporter ezután elővesz egy uniós zászlót és egy ollót, majd kivág róla két csillagot.

A teljes műsor ITT látható, magyar felirattal pedig ITT nézhető meg.

Forrás: Telex

Címlapkép: MTI

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
@Jozefina: Akkor is jót nevetnek majd, amikor a Lengyelországtól és Magyarországtól keletre fekvő államok már nem csatlakoznak?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Hírünk a világban,,,,büszke,erős,,,,Füles Gulyás.,,:):):):) muhaha- ha- ha- ha... :):):):) DDXDDXDXDD... Felkészül .. Békemenet...:):):):)
csipetke
Azért az nem esik jól,hogy a magyarokat általánosítják,összemossák a maffia-kormánnyal.
division
@Clavigo: Attól még megmaradunk:-) Milyen híre van Észak-Koreának?
Peller Anikó
"Orbán Viktort füles gulyásnak nevezi, aki megvétózza a jogállamisági záradékot, és ezzel elismeri, hogy Magyarország nem jogállam."

Mitt ettél viktor?
colibri
"Füle nőtt gulyásleves"! Ezen jót nevettem. Orbán még örülhet, hogy a németek csak ilyen titulussal illették, bár így is szégyelheti magát a brüsszeliek előtt is, a németek előtt is, meg itthon is. Amennyi kritikát kap, ahányszor letolvajozzák... hát lesülhetne a pofájáról az a sötét bőr!
Clavigo
@division: ??? Tessék.. ?? Pedig beszélek magyarul... ,,ráadásul hátrányos helyzetű,,határon belüli... De nem tudlak követni...
Clavigo
Füles Gulyás,,,,,ezért aztán érdemes volt bekőltöznöd a Várba... !!! '" Győri Gábor "...
SystemError
Haha, elindult a szarlavina keményben Mr putriprolikirály úrral. Amikor már kimért németek is így beszélnek erről a patkányról ott vége a filmnek.. Nem fogja Merkel tovább védeni ezt a patkányt a saját hazai népszerűsége árán. Remélem ez is tiszta mostantól...:)
Cicamama55
Most már nemcsak "marha gulyásunk" van! :))
verőce21
Nem véletlen a színész kirohanása, hiszen közeli kapcsolatban van Sorosékkal. Alex Sorossal, Soros György fiával közös fényképe is van. Nyilván, őt is a befolyásuk alatt tartják Sorosék...
Gazella
Foshat a nép rendesen. De akkor a dagadék ajándékba kap egy golyót tőlem vagy bárki mástól. Most rohadtul elszámitottad magadat te tetves nyuzott piás dagadék. Isten óvjon attól engem, hogy hozzád kelljen egy kisujjal is érni!
Nessy
@verőce21: Gyurcsányt kifelejtetted!
verőce21
@Nessy: Ő is a gyűlöletkeltés példája.
De a neje úgy tudom erőlködött, hogy valami úton módon kieszközölje, hogy kitegyenek az eu.-ból, legalábbis kizárjanak a szavazásból...! Csak azt nem kalkulálta be, hogy akkor az ellenzéki képviselők sem szavazhatnak EP-ben! :)
teuton
@verőce21: Vergödsz-ke! Akkora baromsagot irtal, ami visszafele sül el! Orbant ki penzelte??? Azonkivül a Klebekus nem szinesz, hanem az egyik legismertebb nemet nöi humorista, es lengyel szarmazasu... Jo lenne olvasni megtanulnod, mielött baromsagokat firkalsz. Persze aki meg magyarul sem tud igazan, csak a birkanyelvet begeti, az hogyan tudjon egy idegen nyelvet?
verőce21
@teuton: Érdektelen dolgokat írogatsz, ez az igazi vergődés...

A nyugatiaknak jó Orbán, nem fognak belerúgni érdemben. Amíg a nyugati multiknak biztosítja a magas állami támogatásokat, a viszonylag jól képzett olcsó munkaerőt kiszolgáltatja, kiherélve tartja a szakszervezeteket, addig a nyugat-európai magországok nem fogják Orbánt és rendszerét piszkálni.
Lepényleső
Talán ez a hasonlat kikérhető minden Füles olvasó nevében? Egyébiránt a rövid kritika ül mint bán a nyeregben?
pécsi
Mocsok ,tetves náci ! Inkább gondolkodj el a népírtáson, ahol apád gyermekeket is gyilkolt a Waffen SS-ben.Rohadék!
Nyírfa
Engem ez arcul üt. Együtt említenek egy velejéig romlott emberrel.
Málna
Agymosottak. Semmi jelentősége annak, amit mondanak.
Sámannus
@Nyírfa: A pohost nem üti arcul mert ő pofátlan.
Sámannus
Sajnos akkor kellett volna ezt tenni az uniónak, amikor a kotmányt aláírta lopós álamfő.
Nessy
@verőce21: Csak a jelenleg szakképzésnek becézett beszélő szerszám lépzés, már nem biztosítja a valóban szakképzett munkaerőt. Az itthon már elfogy lassan.
Nyírfa
@Sámannus: Mennyi furcsa dolog van a világon. Például az, hogy Orbánnak vastagabb bőr van az arca helyén, mint egy elefántnak.
Egy totál idegbeteg ember megy szembe egy kontinensnyi tömeggel, és felszólítja őket, hogy térjenek ki az útjából, de előbb tejeljenek kárpótlásként , mert feltartják, és ezért kár érte.
A tömeg meg nem érti, ilyen viselkedéssel még nem találkoztak, zavartan topognak, és várják, hátha folytathatják az útjukat. Menni kell, félre tolni.
nezelodo
Na várjatok majd Fritzek! Majd jól berendeli a nagyköveteteket a Szíjártó Peti, és helyretesz benneteket, hogy még a sajtótokat sen tudjátok kezelni! Berág a Vitya is, és visz majd egy hátizsák pénzt a P. mágusnak a sógorokhoz, és jól felvásárol benneteket és majd befogjátok a libsi lepénylesőtöket! Még örülhettek, ha nem a Lölö vesz meg benneteket tokkal vonóval, mert akkor az ő gazdasági zsenialitását kell onnantól dicsérni az egész bagázsnak, és nem lesz időtök a nyelveteket köszörülni az új világgazdasági tömörülés felkent magyar vezetőjén!
simmering73
Viccesnek tűnik, pedig halálosan komoly mondandója van. Az agymosott illibernyákok persze ebből csak annyit szűrnek le: Soros rendelte ezt a paródiát.
Józsipapa
a füles gulyás, csüngőhasú gumicsizmás
paraszt, aki mindenhez ért, rendesen
belefingott a nullás lisztbe...
Sámannus
Pohoskám, ha nem kapjuk meg az uniótól a lóvácskát akkor a farkadat apríthatod a füles bográcsba.
nezelodo
@simmering73: Hát látod mi mindenre van ideje a Soros papának, a Vitya nevelőapjának, nemhogy örülne a vezérünk, hogy még most is törődik az atyamestere az eltévelyedett tanítványával!
Namely
Érdekes, hogy a "német" szabad sajtó akkor nem reagált semmit, amikor a német adófizetők pénze a német lobbi zsebébe vándorolt.
Ha rosszmájú lennék, még azt mondanám, hogy kaptak egy megrendelést a tulajtól a társadalom véleményének alakítására.
:)

De komolyan: a németeknek el kellene gondolkodni azon, hogy mi a fontos: a NÉMET vagy a nem német. Nos az én keleti agyammal azt mondanám, hogy a németeknek a német.
És ha ez így van, akkor vajon az alábbi gondolkodás mennyire helyes?
"ezzel meg is lehet takarítani évente 17 milliárd eurót, ennyi pénzt kapnak ugyanis a lengyelek és a magyarok. Ebből 15 milliárdot kapnának közvetlenül az olaszok és a spanyolok, a maradékból meg fűtőgombákat vásárolnának vagy bármit, mert minden jobb befektetés, mintha a lengyeleknek vagy a magyaroknak adnák ezt a pénzt"
A német költségvetés segge kilóg a gatyából, a német átlag dolgozónak szintén, és nekik az a legfontosabb, hogy más országok segítésének hangzatos jelszava alatt a német lobbiknak adják az adófizetői pénzeket?
(facepalm)
Az persze külön szép, hogy azt nem nézik, hogy hová megy a német áru vámmentesen, és mennyi a nettó mérlege ennek a kapcsolatnak.
Német átlagpolgár = magyar átlagpolgár.
Buta, befolyásolható, műveletlen, nem látja át az összefüggéseket.
volvós
@Málna: 22:05 Sz.pjad le a mocskos orbán nudlit, csak nyeld is le
te ba..at.an bürdös qrwa !!!
Yoda69
Füles gulyás?
A tahó paraszt jobban illik O1G elvtarshoz.
RonaGyuri
Igen "minden jobb befektetés, mintha a lengyeleknek vagy a magyaroknak adnák ezt a pénzt", ez szinte azonos a bajor választási szöveggel, csak az pontosabban fogalmazott: Orbán ellopja!!!
RonaGyuri
A kádári «legvidámabb barakk»-ban volt valami le- és el-néző

az orbáni «illiberalizmus»-ra már közröhej és megvetés a világ reakciója

Gábor Zsazsa híres mondása – pontosabban az egyik, igaz egy másik is elég relevánsnak „I am a marvelous housekeeper. Every time I leave a man, I keep his house.”, pedig sajnos egyelőre nem nagyon akaródzik távozni – szerint az fontos, hogy beszéljenek róla. Nos, ez most Orbánnak sikerült.
Az elmúlt időkben is volt rá példa, pl. a legutóbbi bajor választásokban sokba került Seehofer-nek a München környékiek szlogenje: akarod, hogy a magyar ME gazdagodjon az adódból? Az elmúlt napokban – ahogy a hullámok terjednek a vétóval való zsarolás belengetése kapcsán – egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a hihetetlen hírek Orbániáról igazak. S ennek meg is vannak a következményei:
A nyomorult hájas libernyák rohadékok egyik legnevesebbje egy harmadrangú amerikai csepűrágó, valami Ross doktor, sajnálatra méltó társadalomlélektani nyomoroncsága tanúságaként arra vetemedett, hogy mikor arról beszélt, hogy mennyi dühöt és gyűlöletet élt át mindenki világszerte, „nézd meg Bolsonarot Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon” ugrott be neki!
Az egyik német közszolgálati csatorna, a ZDF szatirikus politikai műsorában, a Heute Show-ban, Orbánről beszélve: „megvétózza a jogállamisági záradékot, és ezzel elismeri, hogy Magyarország nem jogállam”, majd „megvétózza a jogállamisági záradékot, és ezzel elismeri, hogy Magyarország nem jogállam”!
Egyébként a műsorban viccként elhangzott egy ötlet arra, hogy „EUODBUUP, ami magyarra lefordítva annyit jelent: Hülye Magyarok és Lengyelek Nélküli Európai Unió.” néven új EU-t kellene alakítani! =))
RonaGyuri
ad „Gulasch mit Ohren”

számos félreértés van ezzel kapcsolatban

Azaz igazság, hogy nem hallatszik jól, de fogadjuk el, hogy így hangzott „Gulasch mit Ohren”. Nos akár így akár nem az értelemzése körül akadnak gondok.
Egyesek szerint az idióta vagy segg-hülye jelentésű Arsch mit Ohren kifejezés egy átírása, míg mások „füles marha” értelmezés hívei.
Nos nekem két megjegyzésem is van:
egyfelől; ha a szerzők tájékozottabbak valamiféle lecsóról beszéltek volna,
másrészt; a Gulasch a németeknél nagyon más mint nálunk a gulyás, már csak azért is mert zömmel nem leves Suppe, sőt még csak nem is Eintopf, hanem a jó matyar perkelt:
varosikurir.hu/wp-content/uploads/2019/03/54515166_2236800803250303_8472601239434035200_n-696x488.jpg
Jozefina
Ez nagyon jó:
"Hülye Magyarok És Lengyelek Nélküli Európai Unió azaz EUODBUUP"
A németek még e nehéz időkben is tudnak humorosak maradni!!!
TollerBela
No, azért a németeknek sem jött meg a humoruk. Amikor orbánék gyalulták a németeket, nem gondoltak erre, mi ? Visszakapják, kamatostul. A baj az, hogy a németek már hülye magyarokról beszélnek, azaz minket is orbánékhoz sorolnak, noha egyetlen percig sem voltunk velük azonosak ! Ott van az EU-ban a sok ellenzéki, mégsem ők a "magyarok". Ott van az orbánék eddigi viselkedését nagyvonalúan elnéző Néppárt, és mégsem ők a hülye németek ! Szóval, hadd dicsérje mindenki a maga lovát, ahogyan sarkantyúzni is csak a maga lovát merje !
C_3PO
@Jozefina: Akkor is jót nevetnek majd, amikor a Lengyelországtól és Magyarországtól keletre fekvő államok már nem csatlakoznak?!
Aki Én
@Málna: ,,Agymosottak. Semmi jelentősége annak, amit mondanak."
De van!!!
Elképzelem, ahogy ezután a tehetetlen vergődés után magadra húztad a paplant, és hosszasan nézted a plafont egyedül :)
Aki Én
@division: ,,Attól még megmaradunk:-) Milyen híre van Észak-Koreának?"
Ez egyfajta beismerés a részedről. Észak-Koreának sem véletlen van olyan híre, amilyen. Gondolom ezt te is tudod.
Aki Én
@verőce21: Amikor ezeket az elképesztő butaságokat írod, akkor gondolom George Clooney-ra, a kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai, méltán világhírű és elképesztő népszerűségnek örvendő, egyik legkeresettebb és legsikeresebb színészre gondolsz.
Hát ha van ember a földön, akinek szüksége lehet Sorosék befolyására, akkor az ő, mik? Húúú, de büszke nagy ökör vagy te itt a nyilvánosság előtt.
Van közös fotójuk??? Nem mondod, micsoda hiteles és megkérdőjelezhetetlen érv.
De amikor orbánnal való közös fotóját, vagy orbán Soros múltját említi valaki, akkor az érdektelen baromság.
Húúú baszki, te totál roncs vagy.
verőce21
@Aki Én: Te jó lennél marhagulyásnak...!
Aki Én
@verőce21: ...ja, és látom ezt is loptad, csak az idézőjelet felejtetted el.
Pálinkás Pál
@verőce21: egészen addig, amíg a saját hazájukban nem kezdenek az emberek morgolódni...csak nem képzeled hogy a politikusok választókat veszítenének füles gulyás miatt??? Merkel sem fogja védeni, neki is többet ér a pozíciója,mint ez a nyomorult csuti korcs,...
nezelodo
@Shikari: Azért mégiscsak Merkelnek sikerült megfékezni úgy őt éve Orbánt, hogy ellenőrizetlenül engedje át a migránsokat nyugat felé, mert itt csak a hülyébbje, meg Orbán és a vejkója nemzetközileg körözött professzora maradt itt, ja meg az elítélt, diplomáciai úton a börtön elől kimenekített macedón... Szép kis szeplők ezek a libsi kormányunk pofázmányán!
nezelodo
Nem hallod, hogy mielőtt Merkel rászánt a Génuszodra úgy tíz percet, előtte Győrben minden nyugatra induló vonaton 250-300 migráns ült megváltott menetjeggyel, és senki sem kérdezte meg sem Nagylaknál, sem Röszkénél stb. hogy kik ők, és honnan jöttek, és hová mennek, pedig az akkor is érvényes törvényeink szerint el kellett volna járni velük szemben. Merkel anyó elviharzott A Sanyi bácsi másnap már tudta a dolgát, és összeszedette Győrben a vonatok migráns utasait Orbán pedig nagy csinnadrattával megrendezte a fővárosban a pályaudvari grandiózus migránsüldöző előadását, és így nevezte ki magát Európa megmentőjének.
Aki Én
@Shikari: Nyugodjál már békében, tedd meg ezt az apró szívességet a magyaroknak, te korcs hazaáruló!!
Aki Én
@verőce21: ,, Te jó lennél marhagulyásnak...!"

Te még annak sem. Patkányból még gulyás sincs!
nezelodo
Úgy látom sokan még itt a fórumon sem kapizsgáljak, hogy miért nevezte a német műsor "füles gulyásnak Orbánt?! Ott lehet, nyilvánvaló, ami itthon sem teljesen világos, hogy a vezérünk az EU-ban Putyin szeme és füle.
Csizmás Kond
...mert a nevezgetés ma a demokratikus szabályok közé tartozik...
zorka
@legott: Tényleg ideje becenevet változtatni neki. Mi lenne, ha az O1G helyett OEG (orbán Európa ge...je) lenne, jobban illene rá.
SystemError
Simán csak füles köcsög lesz a Csillagban a jele...:)
Aki Én
@Shikaritkanagy balfasz: Te szatír vagy, nem szatirikus, te balfasz!!!
namihami
Viktor, ismét házhoz mentél a lóf@szért. Már nemcsak teljes készlet van belőle, de még cserealapod is van a polyákjaiddal.
Clavigo
@Shikari: A Gazdaállatodon röhög az egész EU...te Csicska.. Aki meg nem röhög a Füles Gulasch- on,,az meg undorodik ettől a kipcsak Mesztíctől..
ómió
De legalább egy berlini migráncsgettóból "osztották a humort" a "médiaefftársak"? Vagy akkor épp nem volt "látványos nyakazás"?
Eladott Ország
A TÉBOLY KÉPEI. A GRAZI ÁPOLTTÓL A LIBASZAROS FOCIPÁLYA MELLETT ELPÖFÖGŐ KISVASÚTIG...
www.facebook.com/watch/?v=2217121705023042
Aki Én
@Eladott Ország: Ez így összefoglalva elég elkeserítő :(
division
@Clavigo: Én úgy tudtam te határon kívüli vagy.
Csizmás Kond
@Horizont: ...ja,,,a "Gulasch mit Ohren"- szerinted és az a Péterfy Gergely író szerint seggarcot jelent...bárhogy, fordításban vagy szó szerint vagy átvitt értelemben...???.
...persze ha erre valaki azt mondja, hogy ez még az ököridomár vizsgán is egyes, nagyon megsértődsz...
Tudom hogy mi fog következni, de akkor is állítom, hogy sem a közeli múltban se a közeli jövőben ennyire értelmes politikusa Európának mint Orbán nem volt és nem is lesz. Politikaileg felülmúlja ma az összes uniós egyveleget együttvéve, és sajnos akiknek lenne tudása és értelme azokat is a gyérfogú, buzi, pedofil, kívülről koncot dobó kókler kupecmorál nem enged kibontakozni ... sajnálatos és szégyenletes amit ma a zunió nevében néhány degenerált akarnokpolitikus elmüvel, és mégsajnálatosabb hogy nagyonsok önmagát értelmes embernek valló akárki, valamiért az ilyenek mellé áll
legott
@RonaGyuri: 07:40 @nezelodo: 10:18

"Németül az Arsch mit Ohren kifejezés szó szerinti jelentése fenék fülekkel, azaz magyarul seggfej, seggarc.
Egy tévéműsorban azonban nem illik és nem is olyan vicces bárkit direktben leseggfejezni, ám adta magát egy, az Arsch szóra kimondva egészen jól rímelő és még erős magyar kulturális vonatkozással is rendelkező szó, a Gulasch "
Csizmás Kond
@Horizont: Nézd, azért mert valaki érzékenyebb és neki minden rosszul esik nem azt jelenti hogy a másik bántogatja. Soha nem volt szándékomba senkit bántogatni, főleg téged nem mert tényleg én is úgy érzem hogy itt rajtad kívül nem sokkal beszélgetek ilyen hosszasan. Persze elismerem hogy szeretem a sarkalatos kifejezéseket, de ez csak azért van mert nem szeretek nevezgetni csak nagyon végső esetben, viszont érzékeltetni kell a beszélgető társsal, hogy nem a falakkal beszél.
...és a lényeg...Nekem Orbán nem jelent semmit...sem nem ingem sem nem gatyám...viszont a politika amit végez igenis nagyon figyelemreméltó és célravezető. Nem vagyok érdekelt sem politikailag sem pénzügyileg, sem sehogy, semmiféle Orbánnal vagy bárkivel kapcsolatos akármiben, de az, hogy tisztelem amit a nemzetéért tesz, és amiért oda van választva, mert minden ország kormányának elsődleges és mindenekfölötti feladata az országa és lakósai védelme azt nagyra értékelem. A sunyi általánosított gyurcsányimaszlag pedig kimondottan irritál. Az is kamu amit próbálnak szociális burokban eladni de amint látszik nincs az a szemét amire ne lenne vevő.
Neked Orbán a tolvaj, nekem Gyurcsány, viszont ha ez nálad " beszélgetési vagy szoba állási" problémát jelent bármikor abba hagyhatod és nem is kell megokold, viszont ha úgy ítéled, hogy továbbra is "leereszkedsz" szerénységemhez akkor vagy egyenlő félként társalogsz vagy sehogy.
...aki a másikat hitében meggyőződésében nem tudja elfogadni az uralkodni akar...
Peller Anikó
@Csizmás Kond: "Mi az a füles gulyás?

Lefordíthatatlan szójáték a németből, de a durvasága egyértelmű. A Telex egyik olvasója segített ki minket azzal, hogy az Arsch mit Ohren kifejezés azt jelenti, "segg fülekkel", ami idiótát, hülyét, barmot jelent. Az Arsch mit Ohrenhez hangzásban nagyon hasonlít az Orbánra alkalmazott “Gulasch mit Ohren” kifejezés, azaz a gulyás fülekkel vagy a füles gulyás. Egy másik olvasónk viszont azt írta, szerinte helyesebb lenne a füles marha fordítás."

Magyarul seggfej. Ez a korrekt fordítás.
Csizmás Kond
@Peller Anikó: ..Pannika...hogy ki miben segít azt csak akkor érdemes kinyilatkozni ha az nem szégyen.
Az Arsch mit Ohren azt jelenti hogy szamárfüle. Persze mindig van minden nációban aki úgy próbál ...pl a hot dog...na de folytatnám de ahogy látom úgy sem értenéd...
Peller Anikó
@Csizmás Kond: EUODBUUP

"Az álriporter ezután elővesz egy uniós zászlót és egy ollót, majd kivág róla két csillagot."

Az összes állam kilép az Eu-ból míg Mo és Póland magára marad egyedül kettesben az Eu-ban. Majd egymást segítik amikor az oligomarháik egymás torkának estek.

A többi állam azonnal alakít egy új Eu-t és a zígó megvétózhatja a polyák marhaságait.
Csizmás Kond
@Peller Anikó: ...ma a bolondoké a világ...
legott
@Peller Anikó: Elkezdik, hogy zsarolják Magyarországot. Ez is milyen duma már?
Azt sugallják, mintha külön csak Magyarországot (meg Lengyelországot) báncsák.
Azt valamiért nem érzékeltetik a M1-en, hogy mindenkire ugyanazok a feltételek érvényesek és a többi 25 tagállamnak semmi gondja sincs ezzel.

A polyákokra meg rájár a rúd csúnyán - már a szentjük sem annyira szent: nepszava.hu/3100173_elhamarkodott-volt-a-szentte-avatas
Peller Anikó
Ezt ki kell beszélnem magamból:

- Hogyan érjem el hogy egy lány megkívánjon?
- A belső értékek fontosak: bőrülés, klíma legyen.
gina
Leforditva magyarra egy seggfej, de az is még kedves szó ennek az alja patkánynak !!!
Sámannus
Az az igazság, hogy Szíjj le Petya igen megsértődött mert a számadóját igen megsértették.
Kokit, vagy tockost lehetne adni, vagy sallert cserébe mert amikor idehaza nyolc tíz éve még ők röhögcséltek a puha pöcsű tévében ahol egymás heréjét stimulálva ökörködtek másokon.
Mára már ez olyan meghitt stílusban teszik zavartalanul szégyentelenül az összes média birtoklásával és háborítatlanul nyíltan felvállalva a híg fos műsorok minden mocskát
. Ezek szónokolnak most, amikor dől a moslék a pofájukból.
Ez a geci el telt magától, mert harc nélkül kiéheztette a sajtót, felszalámizta a társadalmat elhitette a vidékiekkel, hogy ősszel elég a zsák krumpli, a romáknak meg néhány ezres a szavazatukért, akik a gyerekeiket az útszélén hagyva tehetetlenül teljesen ellehetetlenülve kóvályognak a világban.
Ez az álkeresztyény multi vallású egyszerre református, katolikus zsidó pravoszláv és hindu, és mohamedán komcsi, fasiszta és kőkemény kapitalista népnyúzó, minden hájjal megkent blöffölő szélhámos az imádók előtt egy "zseni" aki minden szart felvállalt ami csak pöcegödörbe való.
nezelodo
@Sámannus: Azért ismerd el, nem semmi ám tisztaszívű lobogó liberálisból " minden hájjal megkent blöffölő szélhámossá" válni! Na jó a "tisztaszívű" jelzőt már alaposan elkoptatta, az alapokat megkapta hozzá a maffia tanszéken zajló sajtóvitákon, a komcsi barátaival együtt, egymástól tanulva. Most a hatalmat gyakorolva ezt a tudást hasznosítják.
Sámannus
@nezelodo: Ez a "tisztaszívű" ember lehet, hogy mindig is kgb ügynök volt, annál inkább bizonyosság bennem, minél kijjebb megyünk az uniós partvonalhoz. Elképzelhetőnek tartom, hogy első perctől kettős játékot folytatott. Kezdetektől az összes társával.
Néha csaptak hozzájuk másokat is, akik régi kipróbált ügynökök voltak, akik ma is tevékenyek. Az alulról szerveződő ellenzékiek ezért esendőek, mert az életük nyitott könyv a fidesz besúgói számára.
Az állambiztonsági iratok titkossága miatt ez sötét foltja az államnak, és förtelmes furunkulus a nemzet testében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.