A Fidesz frakcióvezetője szerint "szörnyű, hogy a baloldali politikusok egy spekuláns piszkos pénzéért bármikor készek arra, hogy elárulják Magyarországot".

Kocsis Máté vasárnap a Facebook-oldalán kiemelte:

amint előkerül Európában a migráns-vita, valahogy rögtön előkerül ez a Soros nevű amerikai dollármilliárdos is, és utasításokat ad a magyar baloldali pártoknak

Az amerikai üzletember szerdai cikkében arra is kitért, hogyan kell majd indulniuk a 2022-es választáson. Ennek pedig Gyurcsány Ferenc vezetésével az összes baloldali boldogan tesz eleget és "szolgalelkűen tapsikol" – jegyezte meg a képviselő.

A fideszes politikus arra figyelmeztetett: "ne legyen senkinek kétsége: migránsok beengedését ígérték Sorosnak cserébe egy kis támogatásért".

Ők is és a brüsszeli elit tagjai is azért támadnak folyton, mert Magyarország elutasított minden javaslatot, ami bevándorlóországgá tenné az országot. Most sincs másról szó, erről megy a vita – emelte ki Kocsis Máté, hozzátéve: "csak már a szög is kibújt a zsákból".

Kocsis Máté hangsúlyozta:

Soros Györgytől nem áll távol, hogy beavatkozzon egy állam belügyeibe, sok országot tett már tönkre.

A fideszes politikus Facebook-oldalán egy Soros Györggyel készült interjú felvételének egy részletét is megosztotta.

Ebben – mint Kocsis Máté írta – Soros György "maga mondja el, hogy csak a pénz érdekli, a tetteinek a társadalmi következményei már kevésbé". Az interjúban Soros Györgytől azt kérdezik: "Ön ennyire befolyásos?". Erre válaszolva Soros György azt mondja: "Nem, azt gondolom, hogy ez egy nagy félreértés. Alapvetően azért vagyok ott, hogy pénzt keressek. Nem tudok, és nem is figyelek a tetteim társadalmi következményeire". Az interjúban Soros György azt is mondta:

versenyzőként azért kell versenyeznem, hogy győzzek

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltan

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Kocsis Köcsög Máté, téged es a naci fideSSt vajon mi érdekel?
3 ezer milliárd forint Uniós támogatásról mond le a Führered, csak hogy ne kelljen a jog államiság normatíváit betartani, es tovább tudjon lopni a magyar emberektől, miközben naponta százak halnak meg, es ezrek fertőződnek meg a Covid miatt
Mi ez, ha nem hazaárulás es nép irtás?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
ez a majom kocsis is, meg a pénzosztásnál, lesz ennek böjtje kis bunkó
Giovanni Alba
Senkinek nem jut eszébe ilyenkor megkérdezni, ha Soros Györgynek valóban akkora hatalma van, hogy a zsebében az egész EU vezetősége, ráadásul még mérvadó politikusok is (mindenki aki orbicsek ellen szót emel), akkor még csak csettintenie sem kellene, elég lenne egy homályos célzás, és miviktorunk eltűnne egy ködös hajnalon, nyom nélkül. Akkor hozzá képest Magyarország jelenlegi kormánya csak egy bosszantó apróság, amely már hosszú ideje személyében is sértegeti azt az üzletembert, aki alapítványai által támogat hátrányos helyzetű embereket.
www.opensocietyfoundations.org/newsroom/open-society-foundations-and-george-soros/hu
A másik kérdés, amennyiben "migráncsokkal" árasztja el például Európát, hogy a nemzeti kormányok összeomoljanak, gazdaságuk csődöt mondjon, abból egy üzletembernek mi a haszna? Neki prosperáló gazdaság kell, árutermelők és fogyasztók, kereskedelem, nem pedig káosz és összeomlás.
Hihetetlen, hogy mennyien vevők még mindig a gyűlöletkeltő hablatyra. Az egy nagy igazság, hogy sokan lelkesen követik azt a vezért, aki felmutat egy gyűlölendő ellenséget, aki minden baj és keserv okozója. Nem az egyéni lustaság és beletörődés, nem az ésszerű gazdálkodásra való képtelenség a nyomor oka, hanem a patás ördög, akire a bölcs vezér rámutat. Egyik hőbörgőnek sem jut eszébe, hogy akár már holnap ő lehet a "kiválasztott", az áruló, a rendszerünk aláaknázója. A gyűlölet társadalma senkinek sem jó, bár néhányan hasznot húznak belőle. Ideig-óráig.
Nessy
@Giovanni Alba: Orwell: 1984. Napi gyűlölet negyedóra!
Úgy mellékesen hiányos a mögötte lévő felirat a falon! "Nekünk Magyarország PÉNZE az első!"
tudode
Úgy tűnik, hogy az O1G vakcina megzavarta a bársonyhokedli pályázónak a vállon felülijét, mivel
.
------ Ezzel a levéllel kért pénzt Orbán Viktor Soros Györgytől
24.hu/belfold/2018/03/31/orban-viktor-levele-soros-gyorgyhoz-osztondij/
---------------------------
.
Aztán a galeri lenyúlta a tiszteletreméltó Soros Györgyöt, aki átélte a II. világháborút, és a származásával kapcsolatos megaláztatásokat, és a több ezer támogatottjából egy harap bele a segítő kézbe, aki nélkül az egész galeri nagy senki lenne
.
-----Itt a lista, mennyi pénzzel támogatta a Fideszt Soros György
.
www.nyugat.hu/cikk/fidesz_soros_adomanyok
-----------------------------

A helyzet úgy áll, hogy a piros pacsis pasi kirúgta az IMF-et, az EU-t sem kímélve, visszaélve a hatalmával, nem szereti az ellenőrzött lóvét, ezért már bebiztosította magát a Paks2, a Budapest-Belgrád selyemút mellé
.
---- Dübörgünk – 900 milliárd forint hitelt vett fel a kormány
muon.hu/duborgunk-900-milliard-forint-hitelt-vett-fel-a-kormany/
.
""""Magyarország 2,5 milliárd euró (900 milliárd forint) hosszú lejáratú hitelhez jutott a múlt héten, az Államadósságkezelő központ szerint 2021-ben lejáró devizahiteleket finanszírozná ebből az ország, ennek ellentmondva Orbán pénteken a tervezett uniós beruhazások B terveként beszélt a brutális hitelről."""
-----------------------------
.
És nincs aki rácsapjon a tapogatójára a lejmolás miatt a kleptokratának!
nezelodo
A Matildka ugyanilyen "egyenesen" tolta a képébe a kérdést feltevő képviselőnek, hogy nem zárják be a dobai szociális intézményt, és aznap este már a környező kisvárosokban az utcán voltak a szélnek eresztett ápoltak. Ja a "zemberekért" tették, és azokért hazudnak úgy mint ahogy a fő ellenségükről állítják, "reggel, délben és este, hazudnak minden hullámhosszon". Ja ezt a szöveget is lopták, mint az erőművet, csak ezt Örkénytől, 1956- ból, amely leveréséért még a mai demokratikus vezetők némelyikét is jutalmazták.
ómió
Nem kell izgulni! Magyarországot az efftársak már azelőtt is elárulták! Soros gazdi "csak egy új ösztönző"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.