A hét nagy védekezési akciója a tömeges tesztelés és az iskolák működésének megvédése, mondta a miniszterelnök az operatív törzs hétfői ülése után.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
O1G!!! Avírus ellleni közdelemre ott vannak a szakemberek, nem ilyen semmihez sem értő önreklámozó majmok, miként kigyelmed!:-))))
silber13
O1G!!! Avírus ellleni közdelemre ott vannak a szakemberek, nem ilyen semmihez sem értő önreklámozó majmok, miként kigyelmed!:-))))
Giovanni Alba
Nem kellene most fűhöz-fához kapkodni kétségbeesve, ha nem ragaszkodunk mindenáron a hagyományos iskolakezdéshez. Nyáron, amikor a vezénylő tábornok állig felfegyverezte a seregét, a távoktatásra kellett volna felkészülni, internetet kiépíteni, eszközöket biztosítani (abból is lehetett volna lopni, nem csak a horkolásgátlók beszerzéséből). Megszervezni, hogy az általános iskolákba az alsósok járjanak, a tantermekben kb. a fele létszám lett volna mint amúgy. Nem küzdeni meg harcolni kell, hanem ésszel és értelemmel felkészülni. Főleg, hogy már az előző hullám (látszólagos) visszaszorulása idején kijelentette mindentudó, mélybölcsességű váteszünk, hogy a második hullám szeptember elején beindul.
SystemError
Orrbán felkészül! Csillag várja a 💩-t!
legott
Néphülyítő populista szar duma !!!

Most elképzeltem, ahogy ott állnak-tülekednek a fideszes potentátok (megtámogatva fegyveres katonákkal - van a Kis Puska, a Nagy Puska, az Ülő Baka, meg az Igyek Szem) az iskolák és óvodák bejáratánál és küzdenek.
Bakker!

Mondom fideszes gyökér: küzdj és bízva bízzál, mert a fideszes gyökér célja a küzdés maga, s nyugvás a halál. (vagy valami ilyesmi)
Jozefina
Mennyi áldozatot akar még a tanulók és pedagógusok közül, amikor már itt-ott alaig van pedagógus???!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.