... sokan nem merik letesztelni magukat, de a Pedagógusok Szakszervezete minden pedagógust a tesztelésre buzdít, hogy tiszta képet kaphassanak az oktatási intézmények fertőzöttségéről, és arról, hogy az iskolák valóban gócpontok vagy sem, és hogy fenntartható-e ilyen formában továbbra is az oktatási rendszer.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez a vírus megviseli a pedagógusok szak-szervezetét is...
division
Nejem is 21 napot volt táppénzen a covid miatt, jó lenne azért, ha a pedagógusok a veszélyét is meglátnák ennek az egésznek, nem pedig csak attól a két hétig tartó kevesebb bértől tartanának annyira. Kétségtelen, a kormány átvállalhatná ebben az esetben a kiesést, de erre nem is számítsanak azt hiszem. Úgy számoltam nejem is nettó 303 ezer helyett 200 ezer körül fog csak kapni, de túl lehet élni, egy családban azért két kereső van normális esetben. Ettől függetlenül azt mondom, igenis a kormánynak állnia kellene legalább a pedagógusok kiesésének a 80% - át táppénz helyett a vírus végett, ha már az óvodákat és az általános iskolákat basztak bezáratni, és csak ügyeletet fenntartatni mint az első hullám idején.
division
@Aki Én: Főleg a szervezetét, 3 hét kellett ahhoz, hogy nejem végre visszakapja az erejét, és még semmit nem tudni az esetleges későbbi hatásairól ennek a vírusnak, bár újabban mindent kezdenek ráfogni, ami már kissé gyanús azért. Olyan ez kicsit, mint amikor a magát állandóan rosszul érző, fájdalmakkal küszködő embernél nem találnak semmit az orvosok, és egy pszichológus rámondja hogy a stressz okozza, majd felírja a kötelező dilibogyót, holott sosem biztos hogy nincs valamilyen szervi baja, csak ugye ilyenkor kellene CT, MRI, stb., csak jelenleg nincs nagyon rá mód, kivéve ha magánba megy az ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.