Soros György továbbra is minden erővel rá akarja kényszeríteni Európára a bevándorlást, a brüsszeli politikusok és bürokraták pedig segítenek neki – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

Sorossal, migránsokkal, brüsszeli bürokratákkal riogat a KDNP-s politikus

Hollik István szerint nemrég az unióban egy konferenciát tartottak a bevándorlásról.

Az ott elhangzottak jól mutatják, hogy hiába az elmúlt évek szörnyű terrorcselekményei, az európai közbiztonság drámai romlása a brüsszeli bürokraták és politikusok továbbra is támogatják és ösztönöznék a bevándorlást

- mutatott rá a kormánypárti politikus. 

Hollik István nyilatkozatában – amelyben Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke és David Sassoli, az Európai Parlament elnöke kijelentéseit is idézik – azt mondta: Brüsszelben nincs változás. Egyértelmű, hogy Soros György továbbra is minden erővel rá akarja kényszeríteni Európára a bevándorlást, és ebben a brüsszeli politikusok és bürokraták segítenek neki – rögzítette a kormánypárti képviselő.

A magyar miniszterelnök uniós vétója éppen arról szól, hogy nem vagyunk hajlandóak elfogadni, hogy ránk kényszerítsék a bevándorlók befogadását – hangsúlyozta.

A Fidesz kommunikációs igazgatója kiemelte: most itt vagyunk egy járványügyi helyzet kellős közepén, ilyenkor nem több bevándorlóra, hanem több segítségre van szükség az Európai Unió részéről.

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Vazzze,,,,,egyrészt nem unják még,,,,,és még mindig van barom,,aki ezeket félájultan hallgatja,,,boldogan,,,,és az sem zavarja a rajongót,,hogy mar a tömést is kilopták a fogából...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
hollik ostoba módon a brüsszeli bürokratákat vádolja a migránsok beengedésével, mert annyi se jutott el az agyáig, hogy a főnöke már rengeteg migránsnak adott letelepedési engedélyt drága pénzért. Ezt azért kellene népszerűsíteni, mert az így beszedett pénzeket majd nekünk kell visszafizetni a migránsok számára.
Józsipapa
pénteken a közrádiónak nevetett förmedvényben elkezdte az ORSZÁGOT LEJÁRATÓ SEGGFEJ - SEGGARC a Soros -
migráns - Büsszelezést, és azóta nyomják ezt a dumát naponta a papagájok - kovács - nacsa - bakondi - kocsis - és most ez a hollik pityu...
NEM UNJÁTOK MÉG ???
ÖT ÉVE EBBŐL ÁLLTOK !!!
VALAMI ÚJ KELLENE MÁR !!!
A HITEL FELVÉTELEKRŐL, AZ ORSZÁG ELADÓSÍTÁSÁRÓL, A VALÔS JÁRVÁNY HELYZETRŐL A GAZDASÁGOT SEGÍTŐ
CSOMAGRÓL ÉS SOK MÁS EGYÉB DOLOGRÓL
KELLENE TÁJÉKOZTATNI AZ EMBERRKET !!!
legott
"Akinek ilyen barátai vannak, annak nem kell ellenség" - után szabadon:

Magyarországon a suttyó sutyerák primitív büdös paraszt magyar gecik miatt többen halnak meg, mint kint, bármelyik nyugati országban összesen a terrortámadásokkal együttvéve - vágod, te fejedre subázott fanszőr?
ómió
Pedig azok "teszik a dolgukat" anélkül is! Még, hogy "riogatni"!
namihami
Nem tűnik fel nekik, hogy ez a KDNP-s barom már inkább árt az ügynek, mint használ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.