Emberéletek múlhatnak az ilyesmin.

Ízléstelen tréfa áldozatai lettek a budapesti mentősök
Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Még mindig akad, aki a hatalmas leterheltség ellenére is szívesen csinál bohócot az életmentőkből – írja bosszúsan Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Valaki ugyanis vasárnap délután egy hasba szúrt nőhöz kérték segítségeét a XIII. kerületbe. Több egységet is riasztott a mentésirányító, de a helyszínen hosszas tájékozódás után sem találtak sérültet, a bejelentő pedig elérhetetlenné vált. Az életmentők, miután rájöttek, hogy csak ízléstelen tréfáról van szó.

Mint írják, napi 3500 mentési feladatot és több mint 10.000 mintavételt végeznek el, azonban még mindig akad, aki a hatalmas leterheltség ellenére is szívesen csinál bohócot az életmentőkből. 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nos...beazonosítani nem nehéz...szigorúan megbüntetni a parasztját...
Nessy
Hogy lehet valaki ekkora barom! Mit szólna, ha neki lenne szüksége sürgősen mentőre, de az egy ilyen másik idióta miatt nem érne oda időbe???
Pálinkás Pál
nos...beazonosítani nem nehéz...szigorúan megbüntetni a parasztját...
Nyírfa
@Nessy: Nemcsak sima barom, vadbarom. És még nem tudja, hogy a tűzzel játszik, mert olyan karmát teremt magának, aminek a fele sem tréfa.
jesz
hosszú évekkel ezelőtt attól volt hangos a média, hogy már minden hívást azonnal tudnak azonosítani, pontosan megállapítva a hívó helyét...nocsak, mégsem?

Kis füllentős pernahajderek...aki hazudott az szarjon sünt.

Lehet, hogy ezzel a kamuhírrel csak meg akarták ilyeszteni a viccelődősöket?
division
@jesz: A helyet igen, de ha nyilvános fülkéből telefonálsz, akkor honnan tudhatnák, hogy éppen ki volt az? Ahhoz kamera kellene, amely az adott időpontban felvenné, hogy ki volt a fülkében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.