A színész hazug orbáni propagandagépezetről írt közleményében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Bravó Clooney! Mondja valaki, hogy nem naprakész a magyar mindennapokból a kiváló színész!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Nem ez volt Orbán propagandájának első hazugsága amerikai színésszel.
Emlékeztek még mikor Tarlós együtt fényképezkedett Scarlett Johanssonnal és azt írták, hogy a színésznő méltatta Tarlós polgármesteri sikerét.

A színésznő válasza erre:
"Nyilvánvalóvá szeretném tenni: különféle médiabeszámolók ellenére nem fejeztem ki támogatásomat Tarlós István polgármesternek a közelgő önkormányzati választásokra. "

Majd a szintén a Bosszúállókban Hulk szerepét játszó színész üzent:
"A Föld leghatalmasabb hősei valójában a hétköznapi emberek, akik akkor harcolnak a demokráciáért, amikor az veszélyben van. Washingtontól Budapestig próbálnak megosztani minket a demokrácia ellenségei a félelemmel – olyan emberektől, akik más nyelven beszélnek, más vallásban hisznek vagy más helyről jönnek. Azt szeretnék, ha megrémülnénk és teljhatalmat adnánk nekik, lerombolnák a szabad sajtót, eltérítenék a bíróságokat és ellopnák a közvagyont, hogy magukat gazdagítsák. Ezt csinálja Trump az Egyesült Államokban, és ezt csinálja Orbán is Magyarországon. A demokrácia támogatója vagyok, örömmel látom, hogy Magyarországon összefog az ellenzék és együtt védik meg a demokráciát. Ez üzenet a világ embereinek, akik hallják, és együtt állnak ki mögöttetek" – írta Ruffalo.
legott
Várom a napot, amikor pofán vágom Orbán Viktort.
"Mert megérdemli."
/L'Oréal Paris/
gina
Soha nem lesz ugyanaz, lezüllesztett ország vagyunk, tele elmebeteg vak emberekkel, ahol Viktor vezér a fő paprikajancsi
volvós
Viktorka szorul a hurok...sajnos (még) nem a tokádon !!
lampa laz
Ez a Clooney "irigykedik" a mi kis csutivoodi sztárunkra, mert sokkal híre(hedt)sebb már mint ő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.