Sok magyar, akinek kórházban született a gyereke, pontosan tudja, miről van szó. Az állampolgárok megkopasztását még ez kormány sem engedélyezte eddig hivatalosan. A kormány ezt úgy meg fogja bánni, mint a kutya, aki hetet kölykezett. Mármint aki állami kórházban, elvileg ingyen, ám valójában 7-szer 500 ezer = 3 és fél millió forintért kölykezett hetet.

(Forrás: 444.hu, RonaGyuri által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Néha nem csak az ördög

de a lényeg is a részletekben, néha egy apró megjegyzésben leledzik

A 444.hu „Ilyen még sosem volt, hogy valaki jogszabályban kapjon engedélyt a zsarolásra” címmel foglalkozik a kormány és az orvosi kamara huzakodása közbeni legújabb történések hátterével. Nos nem foglalkozom a cím valótlanságával, hiszen számos rendelet született azért, hogy a zembereket zsarolni lehessen.
A cikk azzal a módosítással foglakozik, hogy „nem vonatkozna a nőgyógyászokra az új egészségügyi szolgálati törvény: ők továbbra is elláthatnák a magánbetegeiket az állami kórházakban”!
Nos a dolog igazi poénja, hogy „Az orvosi kamara szerint a kormány «népesedéspolitikai-családvédelmi okokból» ragaszkodik ahhoz, hogy így kivételezzenek, a szülész-nőgyógyászokkal!”. Ami azért lássuk be elég meglepő. Nagyon relevánsnak tűnik a dolog a szerző megfogalmazásában. „népesedéspolitikai-családvédelmi okokra” hivatkozva a valós bukszaokok helyett” –írja, amiben sok az igazság. Sőt igencsak árulkodó ártunk és qurmányunk vonatkozó dumáira és tetteire! =))
sgl
Na és! Olyan sem volt a magyar történelemben, hogy egy állami vezető szegényen belép a politikába és pár év alatt meggazdagodik, majd kb 20 év alatt családjával a leggazdagabb magyar lesz.
A fidesz egy hihetetlenül kreatív csapat a bűnözés terén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.