A Fidesz és az MSZP EP-képviselője a magyar és lengyel vétóról szóló vita keretében egészen a 2006-os eseményekig utalt vissza: Deutsch Tamás arra hívta fel...----------Deutsch Tamás azt mondta: 2006-ban az Európai Unió "a füle botját sem mozgatta", pedig ami történt, az nem más, mint rendőrterror, amit békés állampolgárokon alkalmaztak.----------- Ujhelyi István elismerte, hogy akkor, az MSZP kormányzása alatt óriási rendőrségi hibák történtek, erre azonban Deutsch Tamás úgy reagált: ezt nem lehet rendőri hibának mondani. "Nem szégyellitek magatokat, hogy ezt rendőri hibának mondjátok?" - fogalmazott.-------- Erre Ujhelyi István is feltette a kérdést: hogy képzeli a kormány azt, hogy ennek az országnak a jövőjét veszélyezteti "azzal a mocskos meccsel, amit most folytatnak az EU-val"? Úgy fogalmazott: jó taktika "visszamutogatni", de tudomásul kell venni szerinte, hogy ez nem egyszerű politikai meccs, itt már a nemzet sorsáról van szó.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@karma1: @sgl: 2006- ban egyetlen " rendőri hiba " történt,,,,az,hogy nem taposták bele a betonba,,,az utcara kulázó ,gyujtogató napidíjas " forradalmárokat "... Ez tényleg hiba volt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
@sgl: Hat ezen a "veszekedesen " en is elcsodalkoztam! Mi van??? Hat nem a fradi extremek, a kubatov kolkek dultak fol Budapestet? A rendorok levegot sem mertek venni, mert Gyurcsany nem akarta kiadni a hatarozott parancsot a vandalok megfekezesere. Mit ismer el az Ujhelyi is? Eddig azt hittem, hogy egy klassz, tokos legeny - de mostanra neki is belagyult az agya?
Milyen ko'r arat az ellenzekben?
Clavigo
@karma1: @sgl: 2006- ban egyetlen " rendőri hiba " történt,,,,az,hogy nem taposták bele a betonba,,,az utcara kulázó ,gyujtogató napidíjas " forradalmárokat "... Ez tényleg hiba volt.
kereső
@sgl: Mégis mit képzeletek? Még a végén oda lyukadt volna ki a vita, hogy meg kellett volna cáfolni sok-sok fideSS hazugságot, és megvédeni??? Gyurcsányt. Mert a szocik álláspontja- hogy 2002-2010 között ők ott se vótak. Főleg igaz ez 2006-2010 közöttre.Ők nem voltak ott, csak Gyurcsány. De ugyanez áll az akkor szdsz prominenseire is- horn gáborra, meg a többire. Gerinctelenek.És a szocik csodálkoznak, hogy egyedül talán be sem jutnának a parlamentbe.Nem igazán sikerül azt a 800 ezer + szavazót visszaszerezni, akik 2010- ben inkább otthon maradtak.
karma1
@sgl: Ne bantsd Gyurcsanyt, o is megteszi, amit kell - de az a kurva demokracia nem mas, mint a gittragas magas foka, es "a tett halala a gondolkodas?" Addig pocsolnek egy kerdesen, amig orban a sajat aljas modszereivel nem oltja le az ellenzeket, aki meg a mai napig sem ebredt ra, hogy orbant nem lehet demokratikus eszkozokkel meg csak megpiszkalni sem, hanem kizarolag a sajat eszkozeivel lehetne legyozni.
orban mindig is intrikus es a legnagyobb szarkevero volt, aki letezik, mig ellenzekben volt, azonnal rohant arulkodni a regnalo kormanyra - barmit is tett a kormany!
Be kene vegre fogniuk az orrukat az osszellenzeknek, es ha finnyakolva is, de szinten elmenni az EU-ba, es szepen sorban elmondani, hogy miket tesznek. Hogyan szorjak kamionszam a penzt a hataron tulra, mondvacsinalt projektekre - de elsosorban le kellene valasztani orbanrol a tamogatoit, legeloszor merkel nyanyat, aki kepes a vedelmebe venni ezt a diszmajmot, amiert a legnagyobb fegyvervasarloja, es amiert rabszolgasorba volt kepes donteni a sajat nepet, hogy a Mercedes, BMW Audi meg tobb nyereseget tudjon tarolni. En azt tanultam gyerekkoromban, hogy az arulkodas nagyon csunya dolog - valoban, soha nem is tettem meg ezt a multban, de a tenyekre valo figyelemfelhivas nem lenne egyenlo az arulkodassal: es hat ugyanezzel az eszkozzel eltek annakidejen orbanek is, MINDEN ALKALOMMAL! Minden olyan unios allamhoz odamennek,akik ellene vannak orbannak, hogy egy listat mutassak nekik arrol, hogy eppen mit csinalt az unio penzevel, es ha erre nem ugrananak, mert azt mondanak ra, hogy ez Magyarorszag belugye, akkor ugy kozelitenem meg a dolgot, hogy nezzenek mar utana, hogy mit igert merkelnek orban a strategiai szerzodesben, amikor a 3 nagy autogyarat Ma.o.-ra hozta, es hogy nezzek mar meg, hogy azzal, hogy merkel nyanya allandoan kijarja a penzt orbannak, azzal tulajdonkeppen az unios kozos penzbol a sajat autogyartasat hozza oriasi helyzeti elonybe a francia, angol, cseh autogyartassal szemben.
karma1
@Clavigo: Ez a legpontosabban megfogalmazott legnagyobb hibajuk, valoban. Forditott esetben orbannak nem lett volna semmi averzioja azzal szemben, hogy mit tegyen - siman belelovetett volna a tomegbe! Amig nem ertik meg orban pszicho- es szociopata , bipolaris depresszios, controlfreak szemelyiseget, addig senki sem fogja megtalalni ellene a helyes fellepest, az Achilles pontjat!
Szemet szemert, fogat fogert. Ha nem ugyanolyan szinten szallnak szembe orbannal, mint amit o alkalmaz - legyen az akarmilyen aljas huzas is - addig orban mindenkit el fog hajtani a rak farkara
karma1
@sgl: Lajkoltam a bejegyzesedet, mert van igazsag abban, amit mondasz, de orban karaktergyilkos gepezete ellen kiallni egy becsuletes embernek, es mondjuk egy 5 perces fomusoridoben leadott riportban azt mondani , hogy "de nincs igaza orban viktornak, mert en ezt nem tettem, ezt sem tettem, " (szoval hogy egyenkent megcafolja orban hazugsagait) semmi teteje nincsen - egyszeruen nem realis! Eloszor is Gyurcsany 2006. aprilis 6-a ota nem szolalhat meg semmifele orban-tv-ben, ahol a fidesznyikek lathatnak, mi az igazsag , masodszor orban akkora hazugsagokat araszt mindenkire, hogy arra az igazsag nem tul nagy valasz! Mert elmondhatna Gyurcsany az igazsagot, tutira volna neki ra mindenfele anyaga, irasos, szoveges, (hangfelvetel), egy csomo video, csak eppen IDOT es TERET nem kaphat a 2010 ota szisztematikusan kialakitott ner mediakban. Es orbannak meg mindig van olyan vastagbo"r a pofajan, hogy egy sajtoertekezleten kepes azt mondani, hogy reggel kinyitja a radiot, tv-t, ujsagokat, es baloldali ellenzeki mediatulsullyal talalja magat szemben !!! Es nem szakad ra a plafon, valamint a riporter sem emlekezteti, hogy kapjon mar magahoz, hol el, amikor a KESMA-t mindenki ingyenesen ingyenes felajanlasaval hozta teto ala?
Clavigo
@Shikari: Téged megint ki kérdezett,,Sz@rtartály ? Nem otthon vagy,,viselkedjél Puliszka ..!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.