A Külügyminisztérium államtitkára ezzel vágott vissza, miután a színész egy közleményében úgy fogalmazott: Orbán propagandagépezete hazugságokat közöl róla.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Menczer Tamás, meg csak egy fideszes seggnyaló csinovnyik, aki az egész bűnöző és politikai prostituált bandával a történelem szemétdombjára valók!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Menczer Tamás, meg csak egy fideszes seggnyaló csinovnyik, aki az egész bűnöző és politikai prostituált bandával a történelem szemétdombjára valók!
karma1
Te nagyon hulye menczer! Ha most BARKIT megkerdeznenek a vilagban, hogy mit tudnak rolad es mit tudnak Clooney-rol, elhiszed, hogy a sarki kocsma alkeszain kivul teged senki meg sem emlitene? Nemcsak mint politikust nem, de mint egy letezo szemelyt sem - annyira semmi es senki vagy. Mert teged csak a ner letezese dobott fol a viz tetejere, mint a friss szart , de Clooney mar fiatal kora ota a szineszpalyajaval egyutt emberjogi tevekenyseget is vegzett. Neked fingod sincs jotekonysagrol, non-profit kozalapitvanyokrol, meg hasonlokrol, mert a te gazdad ellopna az arvak penzet is, szoval nektek fide$$eseknek fingotok nincs emberi- es szemelyi jogokrol, ami minden embert megillet a Foldon a szuletesetol kezdve, es amit csak olyan gerinctelen fergek tudnak blokkolni, mint amilyen te is vagy, a nertarsaiddal, meg az Ali baba fonokoddel egyutt...
Aki Én
“Ebben ki is merül a kommunikációm Soros Györggyel. Orbán propagandagépezete tehát hazudik, pont.”
Csizmás Kond
Szerintem is a suszter maradjon a kaptafánál. A színészet nem az a meghatározó valami ahol az azt űző emberek mindnenhez értenek a világon csupán a róla betanult színművet játszák el jól rosszul. A hogy valaki megkap egy bádogszobrot és attól a világokosának érzi magát csak a butaságát bizonyítja. Szerintem az ilyen nyilatkozatok előre megbeszélt és betanult szerepek, mert ha valaki a világban a legrosszab helyzetnek a magyarországit látja a nagyon sötét kell legyen.
Aki Én
@Csizmás Kond: Ezt az ,,okos" szöveget miért nem a Szörényi fidesznyaló cikkénél írtad?
Egyébként neked ez a ,,kaptafád", vagy miért szólsz bele?
Neked milyen ,,bádogszobraid", vagy egyéb világhírű elismeréseid vannak, és miből?
Azt mondod, ez a világhírű sztár fogja be a száját, mert neked nem tetszik amit mond?
Ki a fasz vagy te Romániából???
Eladott Ország
"Egy példát engedjenek meg: a sportból jött mellé Menczer Tamás. Tudják ki az a Menczer Tamás? Ismerős a neve, ugye. A valahai közszolgálati tévés sportriporter. Ma Szijjártó Péter jobb vagy bal keze, ki tudja. Mindenesetre, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára. A focimeccsekről lovagolt át a diplomáciába. Én hiszek az emberek fejlődésében, de azért ez a Menczer sportosnak is igen gyengécske volt. A londoni olimpián a birkózó Lőrincz Tamást interjúvolta Menczer, egyik kérdését így vezetve fel: „Igen, egész nap jól ment ez a boksz.” A 2014-es brazíliai foci-világbajnokságon is égett – a sportlap olvasói a leggyengébb kommentátornak szavazták meg. Már akkor sem tudta kicsoda, micsoda: teljes meggyőződéssel magyarázta, hogy Laura Chinchilla elnökasszony akkora szurkolója a nemzeti válogatottnak, hogy a meccsek után mezt húz, és kimegy az utcára bulizni a néppel. Chinchilla asszony, akkor már három hónapja nem volt elnök. És ez az ember államtitkárként osztja a kormány eszét, főleg a határon túl, így lett ő Viki-Petya-bébi."
karma1
@Csizmás Kond: Magyarorszag Europaban a legszarabb helyzetu - de vannak nala talan lejjebb is. Szoval a te ertelmed addig terjed ki egy hsz-ben, hogy tulajdonkeppen az arany Oscar dij egy badogszobor, es aki megkapta, az csak egy darab szart er. Hiaba, ez a te szinvonalad, ennyit tudsz! Mindenkit megkerdojelezel, aki nem a ner idiotasagat zengi, mindegy neked, hogy Nobel- vagy Oscar, Emmy- vagy Globe dijas - te tudod a tutit!
Es EN VAGYOK AZ OKOSKA???
Csizmás Kond
@karma1: Mindenki máskőpp látja, másképp értékel. Neked a színész a nagy ember nekem a szakember...és tényleg szarok a bádogszoborra. Azonkívül, hogy a színészet engem nem kényszerít térdre attól még szeretek filmet nézni stb viszont az olyan színészt vagy bárkit, és ez nem csak erre az egyre érvényes hanem mindenkire hazaiakra is akik a színészetüktől vagy zenészetüktől vagy bármitől elhiszik saját magukról, hogy miként kéne intézni egy ország egy világ sorsát azokat ugyancsak nem tudom értékelni, mert a beképzeltség, és az is lehet hogy a kérdezőnek más volt az elképzelése csakhát ha már hírességnek számít valaki akkor nagy dolgokat kell mondjon.
...és értelem...neked mi van amitől ennyire kell dicsérd magad ???...mert akinek van az megvárja hogy dicsérje meg más.
...a tutit sem tudom de nem is szoktam soha semmivel kérkedni...írok egy véleményt és erre ti okosnak képzelve magatokat ugrotok mint a levelibéka...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.