A választási törvény tervezett módosítása a Mi Hazánk Mozgalom, vagyis a "harmadik út" ellehetetlenítését szolgálja – jelentette ki a párt elnöke kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

A Fidesz ugyanis arra számít, hogy Mi Hazánk nem lesz képes több mint 50 egyéni jelölt állítására a 2022-es országgyűlési választáson, és így elesik az országos lista jogától

- közölte Toroczkai László.

E helyről üzenem, hogy nemhogy 50, hanem valamennyi, tehát 106 választókerületben fogunk tudni egyéni képviselőjelölteket állítani, és a párt megkerülhetetlen parlamenti politikai erővé válik a 2022-es választáson

- tette hozzá.

Azt mondta: a választási törvény módosításának kezdeményezése azért is "ördögi" a Fidesz részéről, mert annak elfogadása esetén törvényessé, legálissá válhat a választási csalás, ugyanis azzal, hogy törvényesen lefényképezhető a szavazólap, utat engednek a láncszavazásnak.

"Például a cigánytelepeken toborzott, sok esetben analfabéta szavazókat fogják abban segíteni, hogy a megbízóiknak bizonyítékként bemutassák (a szavazólapról készült fotót), hogy leadták a voksukat arra a jelöltre, pártra, amiért krumplit vagy pénzt kapnak" – fogalmazott.

Elmondta,

a Mi Hazánk kezdeményezni kívánja, hogy írni-olvasni tudáshoz kössék a választójogot.

Ugyanis nonszensz, hogy miközben a jogosítvány feltétele az általános iskolai végzettség, az ország, a nemzet sorsáról lehet úgy dönteni, hogy a valaki még a pártok programját sem tudja elolvasni – mondta Toroczkai László.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: ...eddig nem tudtam, hogy miért nincs jogosítványod, te hitvány magyargyűlölő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: valami okos ha az eszedbe jut,akkor majd jelentkezz !
egyre szarszagúbb az erölködésed..
ómió
Már saját magukat is kamupártnak tartják?
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari cerkof te kis buzi pedofil !!! már megint kibujtál a szar ból???PULA CU OHRECHI Érted úgye!!!??? rromán bozgor!!!
dr. prédikátor
@Shikari: de csak a szádba szarok hogy ne ugass már te félkegyelmű buzi köcsög!!!
dr. prédikátor
@Shikari: be a kurva anyádat, de a szádba te román bocskoros bozgor!!! rohadj már le te buzi köcsög!!!faszfej!!!
Nyírfa
Mi hazánk...milyen magyartalan összetétel. Még a saját anyanyelvüket sem tisztelik. Olyanok mint a mosdatlan ember, akit nagy ívben elkerülök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.