A választási törvény tervezett módosítása a Mi Hazánk Mozgalom, vagyis a "harmadik út" ellehetetlenítését szolgálja – jelentette ki a párt elnöke kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

A Fidesz ugyanis arra számít, hogy Mi Hazánk nem lesz képes több mint 50 egyéni jelölt állítására a 2022-es országgyűlési választáson, és így elesik az országos lista jogától

- közölte Toroczkai László.

E helyről üzenem, hogy nemhogy 50, hanem valamennyi, tehát 106 választókerületben fogunk tudni egyéni képviselőjelölteket állítani, és a párt megkerülhetetlen parlamenti politikai erővé válik a 2022-es választáson

- tette hozzá.

Azt mondta: a választási törvény módosításának kezdeményezése azért is "ördögi" a Fidesz részéről, mert annak elfogadása esetén törvényessé, legálissá válhat a választási csalás, ugyanis azzal, hogy törvényesen lefényképezhető a szavazólap, utat engednek a láncszavazásnak.

"Például a cigánytelepeken toborzott, sok esetben analfabéta szavazókat fogják abban segíteni, hogy a megbízóiknak bizonyítékként bemutassák (a szavazólapról készült fotót), hogy leadták a voksukat arra a jelöltre, pártra, amiért krumplit vagy pénzt kapnak" – fogalmazott.

Elmondta,

a Mi Hazánk kezdeményezni kívánja, hogy írni-olvasni tudáshoz kössék a választójogot.

Ugyanis nonszensz, hogy miközben a jogosítvány feltétele az általános iskolai végzettség, az ország, a nemzet sorsáról lehet úgy dönteni, hogy a valaki még a pártok programját sem tudja elolvasni – mondta Toroczkai László.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: ...eddig nem tudtam, hogy miért nincs jogosítványod, te hitvány magyargyűlölő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@Shikari: ...eddig nem tudtam, hogy miért nincs jogosítványod, te hitvány magyargyűlölő.
csak úgy....
@balos: shikari ,csak a seggükröl ismeri föl a fideszeseket..
kissé felnőttem
amig a két X- et elfogadják egyszerűbb a nyomdai vagy a fénymásolt irni tudok csak olvasni nem ja de bakker a 180 párt meg amelyek csak két hétre jönnek létre?
itt már a tisztességnek esélye nincsen.
csak úgy....
@Horizont: ez egy lebeszélt fölháborodás...,2022 ben,akár a toroczkai is lehet koalicios partnere a fidesznek ha sok hülyét bírnak toborozni a táborba..
csak úgy....
@Shikari: igazad van tibi!kövér elvtárs téged vezet az orrodnál fogva,de te mint volt úttörö,kisz. tag és ifjuh gárdista neked nem az elsö eseted,hogy vezetnek mert te egy rendes birka..
rossz nyelvek szerint a híg elméd okozta,hogy nem lehettél mszmp tag és az óta haragszol a genya komcsikra ,hogy nem vettek föl és nem kaptál piros könyvecskét! :) a fideszbe jobb dógod lesz...
csak úgy....
@Shikari: valami okos ha az eszedbe jut,akkor majd jelentkezz !
egyre szarszagúbb az erölködésed..
csak úgy....
@Shikari: valami okos ha az eszedbe jut,akkor majd jelentkezz !
egyre szarszagúbb az erölködésed..
ómió
Már saját magukat is kamupártnak tartják?
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari cerkof te kis buzi pedofil !!! már megint kibujtál a szar ból???PULA CU OHRECHI Érted úgye!!!??? rromán bozgor!!!
dr. prédikátor
@Shikari: de csak a szádba szarok hogy ne ugass már te félkegyelmű buzi köcsög!!!
dr. prédikátor
@Shikari: be a kurva anyádat, de a szádba te román bocskoros bozgor!!! rohadj már le te buzi köcsög!!!faszfej!!!
Nyírfa
Mi hazánk...milyen magyartalan összetétel. Még a saját anyanyelvüket sem tisztelik. Olyanok mint a mosdatlan ember, akit nagy ívben elkerülök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.