Az igazságügyi miniszter is üzent Facebook-oldalán George Clooney-nak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Jól mondta Karácsony, hogy az államtitkárok helyett lehetnének papgájok is. Igaz ez a miniszterekre is. Várom még palkovicsot- bár szerintem ő most el van foglalva a akutató intézetek vagyonának alapitványba történő beintegrálásával, meg az egyetemekével- igy az a kérdés, hogy ki lesz a következő kormány tag, aki szóvá teszi a Clooney megjegyzést.
csak úgy....
juci szeret szerepelni! :) egy nagy tehetség ,szerintem pénzért minden szerepet vállal ..
legott
What the fuck?! (magyarul kiejtve: Védd a fákat)

Ez a Varga Judit tényleg egy hülye paraszt kurva !!!

Folyamatosan azt erősítik meg, amit nem akarnak, hogy tisztán látszódjék.
Giovanni Alba
@Pegero: "A béke nagykövete
Clooney már évek óta részt vesz Afrikába irányuló humanitárius missziókban. 2006 áprilisában édesapjával, az újságíró Nick Clooney-val öt napra a nyugat-szudáni Dárfúrba utazott, hogy személyesen tájékozódjon az ottani humanitárius krízisről.[12][13] Tapasztalatairól szeptemberben szenvedélyes beszédben számolt be az ENSZ Biztonsági Tanácsának. Ebben a tanács tagjait emlékeztette, hogy évek óta népirtás zajlik „az Önök szeme előtt”, és az ő felelősségük lesz, ha nem sikerül véget vetni a katasztrófának. Clooney Dél-Szudán függetlensége mellett is aktívan kampányolt.

Aktivistaként a Not On Our Watch szervezettel az emberirtások és tömeges áttelepítések ellen lép fel. Dokumentumfilmet készített Darfúr most címmel, amit 2007-ben a Torontói Filmfesztiválon mutattak be. Kitartó ismeretterjesztő munkáját – „harcostársával” és a film narrátorával, Don Cheadle-lel közösen – a Nobel-díjasok kitüntetéssel ismerték el 8. csúcstalálkozójukon. A Békecsúcs díját Mihail Gorbacsovtól, a Szovjetunió volt elnökétől vehette át.[14]

2008 januárjában Pan Gimun ENSZ főtitkár arra kérte fel a 46 éves, Oscar-díjas hollywoodi filmsztárt, hogy segítse a világszervezet nemzetközi békemisszióit. A békenagyköveteket a művészetek, a kultúra, a tudományok és a sport kiválóságai közül választják ki azért, hogy világszerte támogatókat szerezzenek az ENSZ-nek."
Erre varrjál gombot. Varga J. és Szijjártó P. még senki sem volt, amikor Clooney már ismert és elismert valaki, nem csak nagyformátumú művészként, hanem mint világpolitikai szereplő is.
vitriol
varga et.nő csak az angoltudását akarta fitogtatni, mert egyébként nincsen beszélő viszonyban Cloonyval.
voltmárjobbis
Magyarul írta George Clooney-nak.?! Haha!
varga judit vagy nem tud angolul, vagy csak a magyaroknak mondta.
nezelodo
Clooney nem fog válaszolni a mi üdvöskénknek, mert lehet, hogy hallotta Torgyán apánk mélyen szántó kijelentését, és magáévá teszi, "A sas nem kapkod a legyek után".
voltmárjobbis
@Pegero: ma 21:25
Nem hiszem, hogy érti varga judit. Ha lefordítanád neki!
SystemError
Nem veszik a lapot a putriprolik, hogy olyan játékba kezdtek, ahol csúnya szopoládé lesz a vége..:) Ő nem politikus, egy böffentését többen olvassák, mint bármelyik fidesz retket élete végéig. Orbán 30 évig lopott közpénzéből nem lehet annyi médiát venni, amennyit egy jól írányzott hollywood tweet ér...

Nagy nagy faszerdő jön továbbra is Juci..:)
Giovanni Alba
@Pegero: ma, 01:38 Pontosan ezért vagy te is büdös bunkó, nem tudod, nem is érdekel, mégis beszólogatsz.
Ide linkelem neked, hogy kinek is ugat ez a hozzá képest bolhafing államtitkár, és erre ez a válaszod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.