Meghalt 106, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 3806 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu szerdán.

A kormányzati portálon azt írták: 185 687-re nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 4114-re emelkedett, a gyógyultak számát – hiányzó adatszolgáltatásra hivatkozva – nem frissítették, így a keddi adatot közölték: 44 020.

Az aktív fertőzöttek száma 137 553. Az aktív fertőzöttek 22 százaléka, az elhunytak 25 százaléka, a gyógyultak 26 százaléka budapesti. 7718 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 656-an vannak lélegeztetőgépen.

Hatósági házi karanténban 41 558-an vannak, a mintavételek száma 1 548 318-ra emelkedett.

A tájékoztatás szerint egész Európában, a szomszédos országokban és Magyarországon is tovább nő a fertőzöttek száma, egyre többen igényelnek kórházi ellátást. A járványt megállítani nem lehet, a cél a járvány lassítása és a kórházak teljesítőképességének védelme. Ezt szolgálják a veszélyhelyzettel kihirdetett újabb védelmi intézkedések – írják.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Azt irja az ujság, hogy a tegnap meghaltak közül a legfiatalabb egy 21 éves nő, akinek alapbetegségként " perrforált vakbélgyulladást, és hasnyálmirigygyulladást" tüntettek fel.És ő covidos áldozat. Nem az elláttatlanság áldozata?
kereső
Szegény kislány, és szegény szülei.
Yoda69
Orbán halálgyára. Meg csak koncentracios taborra se kell koltenie.
dr. prédikátor
@Yoda69: egyetértek ez a legolcsóbb megoldás!!!
Jozefina
@dr. prédikátor: és a leg gyalázatosabb

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.