Orbán Viktor miniszterelnök válaszolt Soros György cikkére. A cikket letiltotta a Project Syndicate, így végül a miniszterelnök honlapján tette közzé írását – derül ki Orbán Viktor Facebook-bejegyzéséből.

A miniszterelnök hosszú cikkben válaszolt Soros György cikkére, ez azonban állítása szerint nem jelenhetett meg ott, ahol Soros cikke megjelent.

A letiltott cikk, ami nem jelenhetett meg a Project Syndicate-ben

– kommentálta a Facebookon Orbán Viktor az így a miniszterelnök.hu-n közzétett, Európa nem hódolhat be a Soros-hálózatnak című írását.

A magyar származású üzletember Európának szembe kell szállnia Magyarországgal és Lengyelországgal címmel írt véleménycikket a Project Syndicate nevű oldalra egy héttel ezelőtt. Erre válaszolt tehát Orbán, akinek értelmezésében „Soros nyílt parancsokat osztott ki" az Európai Unió vezetőinek. 

Ha a szabadságunkat meg akarjuk őrizni, Európa nem hódolhat be a Soros-hálózatnak

- írta Orbán Viktor miniszterelnök Soros György napokban közzétett cikkére adott, a miniszterelnok.hu oldalon szerdán megjelent válaszában.

A kormányfő írását azzal kezdte, sokan úgy vélik, egy miniszterelnöknek nem szabad vitatkoznia Soros Györggyel, mert ő egy gazdasági bűnöző, pénzét spekulációval, embermilliók tönkretételével, nemzetgazdaságok megzsarolásával szerezte.

Ahogy a kormányok nem tárgyalhatnak terroristákkal, úgy kormányfők sem vitatkozhatnak gazdasági bűnözőkkel

- érvelnek.

Most mégis erre kényszerül – folytatta Orbán Viktor –, mert a magyar származású dollármilliárdos egy hete a Project Syndicate nevű oldalon írt cikkében arra utasította az EU vezetőit, keményen büntessék meg azokat a tagállamokat, amelyek nem akarnak a globális, nyílt társadalom zászlaja alatt egy egységesülő európai birodalomba betagozódni.

A miniszterelnök kifejtette: Európa erejét a történelem folyamán mindig is a nemzetek adták, és minden olyan kísérlet, amely Európát egy birodalom égisze alatt egységesíteni akarta, megbukott. Európa akkor lesz ismét naggyá, ha a nemzetei is újra naggyá lesznek, és ellenállnak mindenféle birodalmi törekvésnek – hangsúlyozta.

Ám ismét nagy erők mozdulnak meg, hogy Európa nemzetei megszűnjenek, és a kontinens egy globális birodalom égisze alatt egyesüljön. "A Soros-hálózat, amely keresztül-kasul átszövi az európai bürokráciát és politikai elitet, évek óta azon dolgozik, hogy Európát bevándorlókontinenssé tegye. Az EU államaira ma a legnagyobb veszélyt a globális nyílt társadalmat hirdető, a nemzeti kereteket felszámolni akaró Soros-hálózat jelenti. A network céljai nyilvánvalóak: a migráció felgyorsításával kevert etnikumú, multikulturális, nyílt társadalmakat létrehozni, a nemzeti döntéshozatalt lebontani és azt a globális elit kezébe adni" – fejtette ki.

Orbán Viktor kijelentette: az EU bajban van, 2008-tól gazdasági krízis, 2015-től migrációs válság, 2020-ban pedig egy pusztító világjárvány érte el. Európa még az előző válságait sem heverte ki, így a koronavírus-járvány hatása még nagyobb gondot okozhat, aminek jelei már mutatkoznak: számos ország államadóssága, munkanélkülisége, gazdasági állapota kritikus szinten van – írta, rámutatva: soha nagyobb szükség nem volt az európai szolidaritásra.

"A magát filantrópnak nevező spekuláns" – folytatta – egyik válság idején sem az európai emberek érdekeit nézte, a saját haszna szerint cselekedett.

A gazdasági válság idején a forint és a legnagyobb magyar bank ellen intézett támadást, a migránsválság idejéről emlékezetes maradt a bevándorlók betelepítésének felgyorsítására, szétosztására, finanszírozására kidolgozott terve, most pedig az egymás melletti szolidaritás helyett az egymás büntetésére vonatkozó javaslata – sorolta.

A kormányfő úgy fogalmazott:

a Soros-hálózat a nyílt beavatkozástól sem riad vissza, minden korábbinál nagyobb nyomás alá akarja helyezni a nemzetállamokat, egymás ellen hangolja az európai népeket.

A hálózat eszközrendszerét szövevényesnek nevezte, amely "a közélet legkülönbözőbb színterein is jelen van": politikusok, újságírók, bírók, bürokraták, "civilnek álcázott politikai agitátorok" hosszú sora van "Soros György fizetési listáján".

És bár a milliárdos minden ellenségét korrupcióval vádolja, ő maga a világ legkorruptabb embere. Akit tud, lefizet és megvásárol. Akit nem tud, azt a hálózat félelmetes fegyverével, a baloldali médiaháttérrel lejáratja, megalázza, megfélemlíti, tönkreteszi

- írta.

Orbán Viktor jelezte: számos magas rangú EU-s bürokrata Soros hálózatával közösen egy egységes birodalom létrehozásán dolgozik; ki akarnak építeni egy olyan intézményrendszert, amely a nyílt társadalom égisze alatt egységes gondolkodást, kultúrát, társadalmi modellt akar rákényszeríteni Európa szabad és független nemzeteire, elvéve azt a jogot, hogy minden nép maga dönthessen saját sorsáról. Ezt a célt szolgálja a joguralminak (rule of law) nevezett javaslatuk is, amely nem a jog uralmát (rule of law), hanem az erősebb jogát (rule of majority) ismeri el – fűzte hozzá.

A különbségeket nyilvánvalóaknak tartja a miniszterelnök: Soros nyílt társadalmat (open society), "mi pedig védett társadalmat" (safe society) akarunk. Szerinte a demokrácia csak liberális, szerintünk keresztény is lehet. Szerinte a szabadság csak az önmegvalósítást szolgálhatja, szerintünk a szabadságot a krisztusi tanítás követésére, a haza szolgálatára és a családunk védelmére is lehet használni – írta, hangsúlyozva, hogy a keresztény szabadság alapja a döntés szabadsága, és ez került most veszélybe.

Az EU keleti felén élő tagállamok jól tudják, mit jelent szabadnak lenni. "Vagyunk itt még jónéhányan abból a szabadságharcos nemzedékből – Észtországtól Szlovéniáig, Drezdától Szófiáig a volt keleti blokk országaiban élők –, akiknek még személyes emlékünk van arról, milyen is szembe szállni az önkénnyel (rule of man) és annak kommunista verziójával. Megfélemlítés, anyagi és erkölcsi tönkretétel, fizikai és lelki vegzálás. Ebből többet nem kérünk" – fejtette ki.

Azoknak a nyugati vezetőknek – folytatta –, akik egész életüket a megörökölt szabadság és a joguralom (rule of law) világában élték, most hallgatniuk kellene azokra, akik harcoltak a szabadságért, és személyes életük tapasztalata alapján tudnak különbséget tenni a joguralom (rule of law) és az önkény (rule of man) között. El kell fogadniuk, hogy "mi a XXI. században sem adhatjuk föl a XX. század végén kivívott szabadságunkat".

Az új brüsszeli birodalomért, illetve az ellene folytatott harc még nem dőlt el. Brüsszel elesni látszik, de a nemzetállamok jó része még ellenáll.

Ha a szabadságunkat meg akarjuk őrizni, Európa nem hódolhat be a Soros-hálózatnak

- zárta Soros György cikkére adott válaszát Orbán Viktor.

A miniszterelnök a közösségi oldalán az írás mellé azt a bejegyzést tette, hogy ez a "letiltott cikk, ami nem jelenhetett meg a Project Syndicate-ben".

Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke ezzel kapcsolatban az MTI-nek elmondta: a Miniszterelnöki Kabinetiroda kétszer is lehetőséget kért Orbán Viktor válaszának közzétételére ugyanazon a platformon, de a Project Syndicate szerkesztői nem válaszoltak."

Forrás: MTI, Origo, 24.hu

Címlapkép: miniszterelnok.hu

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Csizmás Kond: Erről eszembe jutott Gruevszki ügye. Ott a magyar kormány gondolt egyet, és az ottani, vagyis a Macedón állam jogrendjébe elég keményen, Európában szinte példátlan módon beleszólt. Nem véleményt mondott, hanem odament és titokban kilopta a jogerősen elítél Gruevszkit.
Sem támadás, sem semmilyen törvénysértést nem követ el Soros, vagy bárki, aki kritizálja, ráadásul jogosan kritizálja a kormányt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Még itt a Propelleren sem jelenhet meg minden, leginkább kormánykritika.
Gondolom komolyabb lapok igazságtartalom alapján is ellenőrzik a megjelenéseket, orbánt pedig számtalanszor kapták már hazugságon, tehát feltételezhetően ez lehet a háttérben. Már ha így igaz egyáltalán.
Csizmás Kond
Ha valaki, legyen az akár Soros is aki bármely állam jogrendjét támadja, törvényeit átlépi ki lehet tiltani az illető országból.
Gazella
Röviden és tömören! Adtál magadnak egy kurva nagy pofont dagadék! Ráadásul neked már senki nem hisz aki normálisan gondolkozik!
Felveszel 30 éves lefutású hitelt, mert a jogba tiport bele az EU?? Pedig te nem tartod be a jogállamiságot!! Sokak szerint van takargatni valód az EU pénz lenyúlások miatt!!
Nem gond főjj a saját forró levedben!!
kissé felnőttem
szerintem tul sok magyarban használt szót alkalmazott azaz nem volt irodalmi. Csak tömör.
kereső
Hányszor tagadja meg az MTI= Magyar Távirati Iroda az ellenzék sajtóközleményeinek megjelentetését?? És kinek az utasitására teszi ezt? Na ez igazi cenzúra, ezzel megspékelve: " Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattasuk a velünk egyet nem értőket". Hogy van ez akkor Miniszterelnök úr?
Gazella
Ja szarjankó!! Azt hiszed hogy foglalkozik veled Soros?? Hát nem!
De akkor amikor ösztöndíjas diák voltál, ( igaz be se fejezted az egyetemet) nagyon jól jött neked a Soros pénze!!
Gazella
Sgorul a hurok dagadék!! De nagyon szurul a hurok a nyakad körül!!
Nessy
@Csizmás Kond: Jó pár lojális kormányhű baráton lehet kezdeni a kitiltást, hiszen időnként pont a kormány és hívei veszik semmibe a saját törvényeiket. Igaz, ha nagyon jó emberükről van szó,pár nap alatt megszavazzák a Lex X.Y.-t.
Aki Én
@Csizmás Kond: Erről eszembe jutott Gruevszki ügye. Ott a magyar kormány gondolt egyet, és az ottani, vagyis a Macedón állam jogrendjébe elég keményen, Európában szinte példátlan módon beleszólt. Nem véleményt mondott, hanem odament és titokban kilopta a jogerősen elítél Gruevszkit.
Sem támadás, sem semmilyen törvénysértést nem követ el Soros, vagy bárki, aki kritizálja, ráadásul jogosan kritizálja a kormányt.
Csizmás Kond
@Nessy: Nem úgy van az kérlek...Kitiltani csak idegent lehet, a többi büntethető.
kokopelli
@Aki Én: Amennyiben tudnának a "Zormánék",egy "magasrangú" EU-s bürokratát felmutatni,akkor már régen teleordí-
tatta volna egész ny.Európát! Nem tudom,hogy miért szopják még mindig a lerágott csontot!! Az Orbánék fognak leg-
elsőként ill. leghangosabban sírni a Soros Gy. temetése után! Kereshetnek egy "új Sorost". Sajnálatukra a kitalálók fele,
a Finkelstein J.Arthurt elvitte a "homokos-kor"! (;-))...a "Trampli" is lapátra került?...hullanak a legjobbak...? (;-))
RonaGyuri
mint látható a retardált dagadt törpétől csak ez a stílus és ez a baromság kerül ki! =))
Manhattan
Meglepően szivhezszóló ez az üzenet, amit az ügyes Habony írt, a törpe pedig felolvasott.
tudode
Azért ahhoz rinocérosz orca kell, azt alázni, akitől 10 ezer dollárt kunyerált ki:
.
----- Ezzel a levéllel kért pénzt Orbán Viktor Soros Györgytől
24.hu/belfold/2018/03/31/orban-viktor-levele-soros-gyorgyhoz-osztondij/
.
""""Magyarországon a Fidesz holdudvarán kívül majdnem mindenki tudja, hogy a Fidesz vezetésének nagy része Soros György ösztöndíjasa volt. Franciaországban viszont ez még meglepőnek – ne adj’ Isten, ellentmondásosnak – tűnik. A l’Express megszerezte Orbán motivációs levelét, amelyben pénzre pályázott Soros Györgynél.
Íme a teljes levél.
La note envoyée par Viktor Orban à la fondation George Soros by Redaction_GER on Scribd
De a legjobb rész az,
amikor a civil szervezetekről azt írja, hogy segítenek az átmenetben, hogy diktatúrából demokrácia legyen.
A levél működött, Orbán tízezer dollárt kapott Soros Györgytől a kutatásaira, így utazhatott el Oxfordba. A visszaemlékezések szerint az ideje nagy részét így is a Fidesz szervezésével töltötte."""
--------------------------------------------
.
Törölték Orbán az oxfordi egyetem dicsőségfaláról
.
www.google.com/search?q=t%C3%B6r%C3%B6lt%C3%A9k+orb%C3%A1nt+az+oxfordi+egyetem+dics%C5%91s%C3%A9gfal%C3%A1r%C3%B3l&oq=T%C3%B6r%C3%B6lt%C3%A9k+Orb%C3%A1&aqs=chrome.1.69i57j0i22i30l2.8111j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
--------------------------------------
.
Lelejmolták a 90 éves, tiszteletreméltó Sorost, aztán belerúgnak a köszönet jeléül. aki nem változott, szemben a kegyeltjével:
.
------- Beleszédültünk, amikor végignéztük, hányszor váltott irányt Orbán
www.youtube.com/watch?v=RVOvGyGYc-Y&t=32s
--------------------------------------
.
És ezzel még dicsekszik is!
tudode
@sgl: .
Olyan jelentéktelen a pasi, hogy még az alárendeltségébe tartozók is mentik a menthetetlent. Őfélesége olyan válaszokat ad, mintha baj lenne az emeleten.
.
Általában megnézem a parlamenti adok, kapokat, melyet a figyelmébe ajánlok azzal, hogy 2014 óta már nem közvetítik a plenáris üléseket sem
.
Például bicska nyitogató a valójában lefejezett ellenzéktől
.
.------ Azonnali kérdések órája 2020. 11. 16.
www.youtube.com/watch?v=dVt0cCfK3W0
-------------------------------------
.
Ennyi "úr" egy rakáson, a mindenrehatóval, aki megfélemlítette a sajátjait is azzal, hogy
.
Aki tisztességes, megsérül a csatatéren, azt kihozzuk, de aki nem arra lövünk!
Nessy
@Csizmás Kond: Nálunk??? Ameddig Polt vigyáz rájuk?
Clavigo
Szegény jó dzsuker Orbán elvtárs... Megint fejére szartak...
Nessy
@Qqberci: Ez a levél nem kemény, ez otromba. Ebben a stílusban egy kocsmai társaságban a sokadik pohár pia után szoktak valakiről beszélni. Ez nem egy államfő hivatalos levele! Ennyire képes a Havasi stáb???
Csizmás Kond
@Nessy: Jó akkor csak elméletileg de nem ez volt a lényeg...:)
tudode
@sgl: .
Egy szónak is száz a vége! Tömören, velősen:
.
---- AKI ÚGY DÖNTÖTT, HOGY GAZEMBER LESZ, MIÉRT VÁRJA EL, HOGY TISZTELJÉK IS?
nepszava.us/aki-ugy-dontott-hogy-gazember-lesz-miert-varja-el-hogy-tiszteljek-is/
--------------------------
.
Nincs egyébről szó, mint paraszt bácsi fölgyütt Pöstre szerencsét bróbányi, oszt a nyakunkon maradt!
Aki Én
@kokopelli: Ezzel tudják a harmat gyenge szellemi képességű szektájukat etetni. És látod, sikeresen. Szerintem nem lesz gond, percek alatt átállnak majd az új ellenségre. Látod, Cloonyval is pillanatok alatt telerakták a fejeket. A jótevő, ezreknek munkát adó, becsületes, igaz hazafi Simicskát is elengedte a szekta percek alatt. Ma már csak egy zsidó.
Nekik tényleg totál mindegy, csak a nemzeti-beteg legyen az irányadó.
Ha Biden holnap megdicsérné orbánékat, ő lenne az irányadó és hiteles világ első embere, a hivatkozási alap.
Nessy
@Csizmás Kond: Elnézést, te hivatkoztál a törvények betartására.
tudode
@sgl: .
Arról nem is szólva ahogy Simicskát kinyírta a haver, aki tömören, velősen minősítette:
.
------Simicska Lajos: Orbán Viktor hazaáruló és átveri az embereket
magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/simicska-lajos-orban-viktor-hazaarulo-es-atveri-az-embereket-3871941/
-------------------------------------
.
Mi várható el attól, aki a saját Édesapját is kiadta országnak, világnak, szinesben akkor amikor még rugdostuk a fekete,fehér TV antennáját:
.
------Orbán Viktor - Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom
www.youtube.com/watch?v=tFQ9yphPsIo
----------------------
.
Évtizedek kellenek, hogy kiheverje az ország!
Nyírfa
Kínkeservesen, de átrágtam magam az írásán. Szerintem rágalmazásért simán be lehetne perelni. Sorost már nem tenném ki ennek a procedúrának, de a gyermekei közül valamelyik megtaníthatná kesztyűbe dudálni Orbánt.
Csizmás Kond
@Nessy: Igen, arra vonatkozóan, hogy külföldi állampolgárnak kötelessége lenne vagy ki vele...
tudode
@sgl: .

-
Valójában két választása van őféleségének, vagy mindenáron győzni, vagy a történelem szemétdombján landolni azok után, hogy az államot nincs olyan párt már, aki egyenesbe hozza, hiszen valójában nem is miniszerelnök közjogilag, annyit ártva a hazájának, hogy arra a honfoglalás óta nem volt példa
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk
---------------------------
.
Azért kárhoztatható az ellenzék, hogy egy levegőt szívnak ezzel a politikai széltolóval!
csipetke
Orbánt már valószínűleg elmeroggyantnak tartják az Eu-ban,és a világban ezért a vég nélküli Sorosozásért. Ez már annyira beteges,hogy pszichiáterért kiált...Az meg főleg beteges,hogy a magyarok köz,és eu-s pénzét úgy költi,mintha a saját zsebpénze lenne. Felháborító...
RonaGyuri
egyébként a propi részéről pofátlan arrogancia cenzúráról zagyválni, ők rendszeresen valós híreket törölnek ki és nem hazugságokat,!!! =))
Aki Én
@Aki Én: ...ezt elfelejtettem idézőjelbe rakni
A ,,jótevő, ezreknek munkát adó, becsületes, igaz hazafi" Simicskát...
mert így emlegették anno
Jozefina
Beteg ember Soros fóbiában szenved!!! A propellerrel együtt!!! A propsi jelentet meg fontos híreket, vagy törli a neki nem tetszőt!
jesz
Ha Orbán üzenne Bayernak, hogy :
- Zsótikám, írj már egy "elmarasztaló" levelet ennek a szép embernek... Angolul is, magyarul is...érti mindkettőt...

-Zsolt! Csak keményen, ahogy szoktad!

Üdv. Viktor.
Namely
@Gazella: "Ja szarjankó!! Azt hiszed hogy foglalkozik veled Soros?? Hát nem! "
Engedj meg egy harsány röhögést :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ugyanis ha jól rémlik Orbán most VÁLASZOLT soros vele foglalkozó cikkére.
Namely
Nos mi történt?
A bal oldali médiában is van nem kívánatos tartalom.
Ami szerintem szépségdíjas, ahogyan itt a balos sjw makik egyszerre bőgik, hogy milyen rossz a cenzúra (merhá' nem jelenhetnek meg a balos cikkek és hadházy bohóc sem fetreng minden nap a korláton) és helyeselnek most, hogy Orbán szarságait nem hozták le. :DDDDDDDDDD libsi hópihekollekció :DDDDDDDDDDDDD

És ahogyan meg is magyarázzák, hogy miért is kell most (is véletlenül) Orbánt utálni, egymás seggét nyalva, az tényleg hatalmas. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Köszi, felébredtem, megyek vissza tőzsdézni.
:DDDDDDDDDDD
Gazella
@Qqberci: annyira kemény a puha pöcs levele, hogy nem jól írta magyarul, mivel letiltotta a külföldi hírportál :D
simmering73
Ha Orbán Viktor meghal, alapbetegségként mániákus Soros-szindrómát fognak megállapítani.
kissé felnőttem
Sokszor használt kőtőszót a vagy felemlegette az ősöket néhányszor vagy sűrűn Megesik az ilyen felsőbb szinten, mégcsak ott
vitriol
Örülök, hogy nem ért célba orbán levele, mert különben az egész magyar társadalom szégyenkezhetett volna miatta.
luiz
Layen kisasszony meg elküldte a hülye lengyel barátjával a szaros vétójukkal együtt az Európai Bíróságra XD
Gazella
@Csizmás Kond: na baszki akkor dagad3k büntetse magát meg a sleppjei!!
Nyírfa
@sgl: 14.48

Az egyik. Volt még néhány. De, hogy az elmúlt 75 évé, afelől nincs kétségem.
kereső
"az ideális Project Syndicate kommentár egy intellektuális érvelés vagy egy stratégiai, politikai javaslat, melynek célja az olvasók tájékoztatása és a nyilvános vita előre mozdítása. A Project Syndicate nem veszi figyelembe azokat a cikkeket, amelyek nem teljesítik ezt a célt, vagy amelyek aláássák azt.”
kokopelli
@Aki Én: (14:31) Az olyan bandát lóvéval lehet megtartani! Azok mind jóképességű nyaloncok,mert akár mindenre
képesek!Abban bíznak,hogy az idegennyelvekkel ritkán foglalkozó talpnyalóik nem ellenőrzik a fidesz ferdítéseit!
Maradjanak meg a hitükben! (;-))
kokopelli
A volt buzi Finkelstein Arthur forog a megfertőzött sírjában,mert a Zorbánfélék túltolják a "Soros-kocsit"! Későn jött rá,
hogy képtelenek egy finom de mocskos lejáratást elvégezni! Talán azért nem segít be a társa az Eli Birnbaum,mert
az Orbánék még az első karaktergyilkossági próbálkozást is elbaxták! (;-))))))))))))))))))
ittott
és laggozza a patáját bizony.sorosan. vagy sávosan, igen Árpád sávosan. nem tisztel az semmit. O1G- is kitaníttata. így spekulált. vagy úgy???
Gazella
@Namely: te gyökérfajzat! Tanulj meg magyar szöveg értelmezni! Ha már nem vagy magyar !!!
Lepényleső
Állítólag előbb utóbb mindenki megtanul beszélni,
hallgatni azonban nem! Mutatja ezt a bán s az én esetem?
gina
Te skizofrén patkány OV. te okádod ezeket. mikor te vagy a világ alja hitler utánzat ( ö ovodás volt hozzád képest) és a legkorruptabb te vagy te mocskos kövér disznó
kulabombaafityiszre
Viktátor acsarkodva vádaskodó bunkó stílusa nem felelt meg az újság elvárásainak.
"Amikor arról döntünk, hogy elfogadunk-e kéretlen beadványokat, az elsődleges kötelezettségünk, hogy a nyilvános vitát előmozdítsuk. Ez esetben arra a következtetésre jutottunk, hogy Orbán Viktor miniszterelnök véleménycikke nem felel meg a sztenderdjeinknek”

444.hu/2020/11/25/orban-irasa-nem-felelt-meg-a-sztenderdjeiknek-ezert-nem-kozolte-azt-a-project-syndicate?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=orban-irasa-nem-felelt-meg-a-sztenderdjeiknek-ezert-nem-kozolte-azt-a-project-syndicate
namihami
Hogy ezt mondta pirulás nélkül? Mondott ő már ennél nagyobb hülyeségeket is és a szavazók bólogattak és bólogatnak azóta is hozzá.
ómió
A Project Syndicate-es efftársaknak nem volt "píszí"! A Facebook-os efftársak még "lazábbak"?
kissé felnőttem
a szinész Úr is válaszolt az is olvasmányos tömör velős kulturált hangnemben? Akiről az igazságügyis vagy ügyes Hölgy is irt és kérdezett is ? Yes ?
Namely
@Gazella: Nos.
1. A gyökérfajtatozás nem támasztja alá az igazadat.
2. A mellébeszélés sem.
Tehát leszel szíves kifejteni, hogy mit értettem félre mondataidban, esetleg a cikkben. Ha nem tudod, akkor inkább bölcsen hallgathatnál.
SystemError
Ez van Viktor, ha minden putrisproli beküldhetné a nyálcsorgását, akkor csak a helyi prolik olvasnák ezt az EU-ban. Tudod őket meg a helyi hülye hergelheli az idegengyülőlettel. Vagyis azok meg téged utálnak. Így hát okafogyott agybaszást nem raknak ki. Szopd le apádat és fogd rá a habony kokójára!
verőce21
Merkel személyesen ígérte meg Orbán Viktornak tavasszal, hogy nem fogják az uniós pénzek kifizetését “jogállamisági” (= illegális bevándoroltatás és genderideológia = családok és gyermekek tönkretétele) feltételekhez kötni.
Hazudott.
silber13
@verőce21: Na és-)))) A dagadt cúti himpellér meállás nélkü azudozik.
kokopelli
@silber13: Mivel az oroszlán nem kapkod legyek után,az A.Merkel sem ígérget Orbánnak semmit,mert semmi köze
olyan dolgokhoz! (;-))
Eladott Ország
@Pegero: november 28., 20:45 ♦
giphy.com/gifs/memecandy-J4IHqB2Mi3CXE4SdSl/fullscreen
Átvertek, ez egy végbélnyiás, ahová való vagy b+!
kokopelli
@colibri: ..a normális emberek csak röhögnek rajta,ha olvassák! Összekever mindent, és azt még isten tudja hányszor
megismétli! Nála látszik a legtisztábban,hogy a schlepp csak buta követőkből,vagy megfizetett csatlósokból állhat Azt
a nyugatot szidja,ami nélkül visszatérne a hárommilió koldus országa!
kokopelli
@colibri: ...erről írtam pár hete,mert a "ZDF" német televízió egy filmet készített a "Soros összeesküvés"-ről! A Birnbaum-
ról és a már megdöglött Finkelstein-ről!
silber13
@durbincs: Brekeke!! Dunkó durincs Brekeke!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.