Orbán Viktor szerint a Project Syndicate letiltotta a Soros Györgynek válaszoló írását, a szervezet mást mond.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
semmiféle normális emberi standardnak sem! =))
RonaGyuri
semmiféle normális emberi standardnak sem! =))
Nyírfa
Tartalmában, intellektuálisan nem felelt meg. Ezen nincs mit csodálkozni, Orbán szerény intellektusa nem képes tartalmas eszmefuttatásokra, érdemi vitákra.
RonaGyuri
" egy intellektuális érvelés vagy egy stratégiai, politikai javaslat, melynek célja az olvasók tájékoztatása és a nyilvános vita előre mozdítása." Orbántól??? =))
simmering73
"Orbán Viktor nyílt levélben válaszolt Soros György cikkére, amelyben azt írta, hogy a jogállamiság kérdésében az Európai Unió nem engedhet Magyarország és Lengyelország zsarolásának, mert Európa identitásáról van szó. Sorosnak teljesen igaza van. Soros György igazat írt, amikor Orbán államát kleptokráciának nevezte, amelyben Orbán csupaszra rabolta az országot. Mészáros Lőrincet, a lányát, a vejét, az apját és a testvérét kell megkérdezni, mennyi pénz van a számlájukon, és hogyan jutottak hozzá. Orbán válaszát a Project Syndicate című lap nem hozta le, amely érett, felelős és korrekt szerkesztői döntésre utal. Tisztességes újság diktátorok hazugságoktól hemzsegő förtelmeit nem közli."
nepszava.us/orban-hazugsagokkal-teli-levelet-irt-a-soros-halozatrol/
Nessy
@simmering73: Talán a hazugság még elcsúszott volna, de a levél hangneme már nem. Abszolut Bayer -Bencsik -Stefka stílusban íródott, annyi valóság tartalommal! Erre kultur emberek nem vevők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.