Orbán Viktor szerint a Project Syndicate letiltotta a Soros Györgynek válaszoló írását, a szervezet mást mond.

(Forrás: hvg.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
semmiféle normális emberi standardnak sem! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
Érdekes, ez a mocskos szarházi náci hazáruló tömeggyilkos patkány vagy 7 éve nem nyilatkozik ellenzéki sajtónak; a kérdéseket, amiket kap előre cenzúráztatja a sajótájékoztatókon, a politikai vitákra nem áll ki, egyedül a parlamentben kénytelen elviselni a kritikát, havi egyszer, heti 1-2 órában, akkor is többnyire "kellemes ünnepeket kívánok" jellegű pitiáner szánalmas flegma válaszokat hazudozik tikkelve taknya-nyála folyva szortyogva hörögve röfögve, nyelvét öltögetve, szárnycsapkodva a nyomorult vén ripacs páva... Mondván, hogy nem hajlandó és nem is köteles azt a gyűlöletet, arroganciát, aljas rágalmakat, hazug kérdéseket, folyamatos trollkodást, személyeskedést sértegetést elviselni, ami ma a közéletben van az ellenzéki újságírók részéről is (azt elfelejti hogy ennek az alja troll hangnemnek a hangvivlláját ő pendítette fel, és üti 10 éve); aztán amikor megpróbálja külföldre üzneni UGYANEZT UGYANÍGY, pontosabban ő valóban ezt, azaz gyűlölködést, arroganciát, aljas rágalmakat, hazug kérdéseket, folyamatos trollkodást, személyeskedést sértegetést egy úgymond vélemény cikkben elfröcsögni, csodálkozik és ajvékol, hogy "cenzúrázzák"; nem érti szegény, hogy itthon fogadja el csak az agymosott szektás seggnyaló birkacsodrája, és meghamisított, erőszakosan össze vissza barmolt szabályai beteges világában. Ezen túl van egy egészséges normális világ, ahol ez a gyűlölködő hazudozó mocsok, ami szarbángeci aljas náci rendszere NEM KÍVÁNATOS, NEM SZALONKÉPES, és csupán pontosan ugyanazt teszik, amit ő is mondogat hazudozgat itthon kifogásként, hogy lapít és sunnyog gyáván folyton...
Nyírfa
Tartalmában, intellektuálisan nem felelt meg. Ezen nincs mit csodálkozni, Orbán szerény intellektusa nem képes tartalmas eszmefuttatásokra, érdemi vitákra.
RonaGyuri
" egy intellektuális érvelés vagy egy stratégiai, politikai javaslat, melynek célja az olvasók tájékoztatása és a nyilvános vita előre mozdítása." Orbántól??? =))
simmering73
"Orbán Viktor nyílt levélben válaszolt Soros György cikkére, amelyben azt írta, hogy a jogállamiság kérdésében az Európai Unió nem engedhet Magyarország és Lengyelország zsarolásának, mert Európa identitásáról van szó. Sorosnak teljesen igaza van. Soros György igazat írt, amikor Orbán államát kleptokráciának nevezte, amelyben Orbán csupaszra rabolta az országot. Mészáros Lőrincet, a lányát, a vejét, az apját és a testvérét kell megkérdezni, mennyi pénz van a számlájukon, és hogyan jutottak hozzá. Orbán válaszát a Project Syndicate című lap nem hozta le, amely érett, felelős és korrekt szerkesztői döntésre utal. Tisztességes újság diktátorok hazugságoktól hemzsegő förtelmeit nem közli."
nepszava.us/orban-hazugsagokkal-teli-levelet-irt-a-soros-halozatrol/
Nessy
@simmering73: Talán a hazugság még elcsúszott volna, de a levél hangneme már nem. Abszolut Bayer -Bencsik -Stefka stílusban íródott, annyi valóság tartalommal! Erre kultur emberek nem vevők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.