Nem a bokorban találta, saját csecsemőjüket vitte kórházba egy apa Szolnokon – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán az MTI-vel, miután több hírportálon is megjelent, hogy egy férfi újszülöttet talált a Tisza-parti megyeszékhelyen.

Fordulat a szolnoki talált csecsemő ügyében – előkerült az apa

A rendőrség tájékoztatása szerint egy szolnoki kórház biztonsági őre tett bejelentést szerda délelőtt arról, hogy egy férfi az intézménybe vitt csecsemőről azt állította, hogy találta.

A rendőrök az adatgyűjtés során kétséget kizáróan megállapították, hogy a férfi a csecsemőt nem találta, hanem a saját gyermekét vitte be. Azért nem a valóságot közölte az apa, mert a kislányt nem kívánták megtartani és szülői mivoltukat ily módon szerették volna eltitkolni – írták a közleményben. Az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt folytat büntetőeljárást.

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Szegény kis gyerek. A világra jött, de nem kell. Ilyen esetekben szoktam nagyon kívánni, hogy olyan helyre kerüljön, ahol szeretni fogják, igazán.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Szegény kis gyerek. A világra jött, de nem kell. Ilyen esetekben szoktam nagyon kívánni, hogy olyan helyre kerüljön, ahol szeretni fogják, igazán.
Sámannus
Én nem bántanám ezt az embert. Biztosan a családügyi támogatások is mindig időben célba érnek, és az évi kéthavi közmunkából csak és kizárólag Soros György hibájából nem képesek eltartani magukat. És választáson a láncszavazáson kapott öt ezer pénz is hatékonyan hizlalja a családok pénzügyi helyzetét. Abcúg Gyurcsány amiért csak ígérni tudsz győzni sose fogsz, mert a romák igen-igen jól élnek ám, lássuk be.
szegfue
Biztos nem eléggé figyelmesen olvastam el a cikket, de én nem értem: ha az apa egyszerüen bevitte a csecsemőt azzal a hazugsággal, hogy találta, akkor szerintem -- ha már nem akarták megtartani -- ennél jobbat nem találhatott volna ki, hogy elvigye egy kórházba. Talán a baba anyja tette a bokorba?
Sámannus
Mondani akartam, hogy Erdélybe vigyétek! Erdélybe ha mondom! Nem is értem miért jutott ez eszembe.
vacsi
Hol van itt szó kiskorú veszélyeztetéséről? Bevitte a gyereket a kórházba, mert nem akarják megtartani. Mindegy, hogy mit mondott, helyesen cselekedett!
Az más kérdés, hogy én fel sem tudom fogni, hogy valaki nem boldog, ha gyereke születik...
Csizmás Kond
Szerintem a gyerekcsinálásnak is kéne legalább egy akkora követelménye legyen mint aki részegen ül a volán mellé...de nincs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.