Nem a bokorban találta, saját csecsemőjüket vitte kórházba egy apa Szolnokon – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán az MTI-vel, miután több hírportálon is megjelent, hogy egy férfi újszülöttet talált a Tisza-parti megyeszékhelyen.

Fordulat a szolnoki talált csecsemő ügyében – előkerült az apa

A rendőrség tájékoztatása szerint egy szolnoki kórház biztonsági őre tett bejelentést szerda délelőtt arról, hogy egy férfi az intézménybe vitt csecsemőről azt állította, hogy találta.

A rendőrök az adatgyűjtés során kétséget kizáróan megállapították, hogy a férfi a csecsemőt nem találta, hanem a saját gyermekét vitte be. Azért nem a valóságot közölte az apa, mert a kislányt nem kívánták megtartani és szülői mivoltukat ily módon szerették volna eltitkolni – írták a közleményben. Az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt folytat büntetőeljárást.

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Szegény kis gyerek. A világra jött, de nem kell. Ilyen esetekben szoktam nagyon kívánni, hogy olyan helyre kerüljön, ahol szeretni fogják, igazán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Én nem bántanám ezt az embert. Biztosan a családügyi támogatások is mindig időben célba érnek, és az évi kéthavi közmunkából csak és kizárólag Soros György hibájából nem képesek eltartani magukat. És választáson a láncszavazáson kapott öt ezer pénz is hatékonyan hizlalja a családok pénzügyi helyzetét. Abcúg Gyurcsány amiért csak ígérni tudsz győzni sose fogsz, mert a romák igen-igen jól élnek ám, lássuk be.
szegfue
Biztos nem eléggé figyelmesen olvastam el a cikket, de én nem értem: ha az apa egyszerüen bevitte a csecsemőt azzal a hazugsággal, hogy találta, akkor szerintem -- ha már nem akarták megtartani -- ennél jobbat nem találhatott volna ki, hogy elvigye egy kórházba. Talán a baba anyja tette a bokorba?
Sámannus
Mondani akartam, hogy Erdélybe vigyétek! Erdélybe ha mondom! Nem is értem miért jutott ez eszembe.
vacsi
Hol van itt szó kiskorú veszélyeztetéséről? Bevitte a gyereket a kórházba, mert nem akarják megtartani. Mindegy, hogy mit mondott, helyesen cselekedett!
Az más kérdés, hogy én fel sem tudom fogni, hogy valaki nem boldog, ha gyereke születik...
Csizmás Kond
Szerintem a gyerekcsinálásnak is kéne legalább egy akkora követelménye legyen mint aki részegen ül a volán mellé...de nincs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.